хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Коли ж це він встиг перетворитись....

  • 10.02.21, 20:10
  • зе

Світлана Білуник
Вже сил не вистачає читати, який Зеленський патріот
.
А коли ж це він встиг перетворитись з КАПІТУЛЯНТА на ПАТРІОТА?

Можливо, ми чогось не знаємо?

Можливо ПАТРІОТ Зеленський вже визнав, що режиму тиші не існує і і відмінив свою заборону стріляти у відповідь?

Можливо Зеленський вже наказав повернути на передову безпілотники і антиснайперські пари, які були відведені в тил влітку за його наказом як виконання домашнього завдання путіна?

Ні.

Режим тиші і далі триває і триває для того, щоб наші вороги почувались в безпеці і безкарно як в тирі відстрілювали військових зі снайперської зброї та розставляли міни біля наших позицій, на яких підриваються захисники після «неприцільного мінометного обстрілу».

Можливо, Зеленський наказав повернутись на попередні позиції, які залишили за його наказом?

Ні.

Можливо, Зеленський вже заборонив постачання електроенергії з раші, яке розпочалось саме з приходом того ПАТРІОТА до влади? І завдяки такому патріотизму економіка агресора отримує кошти з України для фінансування виробництва зброї, яка вбиває українців. Завдяки такому патріотизму руйнується українська енергетика.

Результати такого патріотизму ми вже побачили. Україна, яка раніше експортувала надлишок власної електроенергії, нарощує об’єми закупівлі у раші, довівши їх до 13% загальної потреби. Кінцевим підсумком такого патріотизму має бути те, що ми на рівному місці впадем на коліна і скажем путінрятуй.

Можливо, ПАТРІОТ Зеленський захотів розібратись, що ж це за зрадник у його оточенні злив операцію по вагнерівцях?

Ні.

Робота ТСК по розслідуванню зради на Банковій і далі блокується.

Наріт співає осанни за те, що Зеленський закрив зажопівські канали. А на основі чого він їх закрив? На основі Постанови від 2018 року. А коли він їх закрив? В 2019 році? НІ. В 2020 році? Ні. А чому ж патріот так довго зволікав?

А тому, що ПАТРІОТУ ті канали 1,5 року не заважали. І тільки в 2021 році той ПАТРІОТ зрозумів, що канали треба закрити. А розуміння прийшло після того, як на стіл ПАТРІОТУ поклали результати соцдосліджень, які показали, що на п’яти найвеличнішому наступають Порошенко з Бойком. А рейтинг для клоуна, це як оплески - без нього він життя свого не бачить.

А тому задля збереження рейтингу можна стати вже й нечемним хлопчиком для путіна і закрити промосковські канали. Особливо, якщо таким чином можна вбити двох зайців – не чути критики себе любимого, а заодно і поживитись на електоральному полі Порошенка, відібрати у нього голоси, назвавшись патріотом. Тут присутній і здоровий розрахунок - не пропустити у другий тур Порошенка і зустрітись у фіналі з промосковським посіпакою, щоб знову спрацювала українська звичка, що краще який не є Кучма, ніж комуніст Симоненко.

Такий вже український наріт – його вже котрий раз роблять разом, а він задоволений ще й аплодує і дякує.





9

Коментарі

110.02.21, 20:59

    210.02.21, 21:16Відповідь на 1 від WalKing

      310.02.21, 21:49

        410.02.21, 22:05Відповідь на 3 від Андрій1961

        .

          511.02.21, 01:17

          ...А де зє!лєбобікі з гучними оплесками та лозунгами - хотьпаржом, хуженєбудєт?)))

            611.02.21, 12:30Відповідь на 5 від Merovingian

            ...А де зє!лєбобікі з гучними оплесками та лозунгами - хотьпаржом, хуженєбудєт?)))Та щось вони позатягували язиги в дупу