хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Хроники зеленовируса © Эпидемия всё спишет

Svetlana Ljubovnikova:
Зайшла в ТВІ - кілька дописів в рядочок...
- Просто удивительно, как черными пиартехнологиями удалось вызвать “нарідную” нелюбовь к Пороху, сравнимую разве что с вековым антисемитизмом. Но тот же вековой, а тут ему её состряпали за три года всего-то. Правда корни у этих явлений одни.

- Цікаво, скільки грошей дав на боротьбу з епідемією "Квартал-95"?



Ибигдан:
Можна скільки завгодно стібатися про "сбитого льотчика" і "забудьте вже про Пороха", але від "лішбинепорошенко" до "порошенкопамаги!" дистанція невеличка.


Vladimir Zavgorodny

Граждане такие, главное, озадаченно встрепенулись в комментариях. Мол, как это фонд Порошенко закупил для больниц?.. в каком смысле токсичный Кононенко взял шефство над больницами?..

Сейчас бы ещё Грановского и "свинарчука" Гладковского до кучи, и ещё какого-нибудь Пашинского чисто вишенкой на торте — и оуенно было бы. Фулл хауз считай.

Главное, когнитивный диссонанс такой искренний в комментариях читается. Нет вы всё врёти, не может такого быть. Людям не понятно, они не могут определиться то ли кричать "это пиар", то ли скандировать "мо-лод-цы!"

Как будто не такие же токсичные ребята вытаскивали страну из пропасти в 14-м и 15-м. Пока ваши молодые, которые не воруют, с голой задницей по сцене прыгали, играли …уем на рояле и смешно шутили про русских, которые просто двигают границу.

Эх вы, сограждане... ниуя вы так и не поняли.




Mason Lemberg

Ця влада, окрім того, що вони зрадники і малороси, має 4 вбивчі недоліки:

1) Вони тупі довбойо…и ким би вони себе не бачили і не вважали
2) Вони не розуміють що відбувається
3) Вони постійно брешуть
4) Головна їхня мета - прібарахліться, штоб онукам хватіло

Як наслідок, це вже веде і приведе країну до тотального піздца.

Щоб не бути голослівним поясню на прикладі.

От ввели вони карантин до 3 квітня, нібито на 3 тижні. Законослухняні патріоти і їхні віруючі прихильники дружно відправилися на карантин, позакривали кабаки, магазини, салони краси, бо то так треба.

І все би було добре, але тут спрацьовують пункти 1, 2 і 3. Вони не розуміють що відбувається, вони збрехали людям, що це все закінчиться 4 квітня. Це все не закінчиться 4 квітня, це все буде тривати в кращому випадку до кінця літа.

І коли люди, в тому числі їх прихильники, весело пішли на карантин на 2 тижні, просто заради того щоб відпочити (вони можуть собі дозволити не отримувати зарплату 2 тижні), то не отримувати зарплату півроку можуть далеко не всі.
Не кажучи вже про те, що голодна, виснажена (морально і фізично) людина - це просто знахідка для інфекції.

І ще на фоні цього вони хочуть ввести надзвичайний стан, штрафи і всі інші прєлєсті, що є фундаментом їх вузьколобого сикливого світосприйняття.
Так і не відповівши на основне запитання: звідки в людей візьмуться гроші, звідки у вас візьмуться податки, якщо всі сидітимуть на карантині?

До чого то пишу...
Пишу то для притомних.
Пишу то для патріотів.

Оцініть, будь-ласка, ситуацію не так веселково, як оцінює ситуацію влада. Готуйтеся до того, що це все розтягнеться на місяці.

І, як наслідок, розподіляйте свої ресурси.
Якщо ви власник бізнесу і у вас є процес в якому одночасно зайняті 4 людини, то не треба відправляти 4 людей на карантин, залишивши їх без засобів для існування. Треба розвести їх у часі. Так, нехай їдуть на роботу на 2-гу ночі і працюють там самі (в одному приміщенні) ніж сидять вдома, нічого не роблять і не отримують засобів для існування.

Якщо ви меценат і збираєтесь завалити лікарні медичними препаратами, апаратами для вентиляції легень - добре подумайте чи варто це робити зараз на цьому етапі.
Бо на цьому етапі ви нічим не допоможете
.
Ви просто закриєте потребу, яку мала б закрити влада, а клоуни просто прібарахляться.
Ви закриєте потребу, а б
идло буде вихваляти мудрого Владіміра.

Закривайте потреби тоді, коли їх треба буде закривати, коли це буде рятувати життя багатьох, коли ці люди зможуть оцінити вашу допомогу і співставити її з діями влади.
Бо інакше буде так як було з 600 мільйонами гривень, які Порошенко виділив на облаштування ППО Києва, а бдло оцінило це хейтом в його сторону і вимогами посадити.

Тому ні, на даному етапі, поки нема гострих потреб, підготовка до пздеца - це зона відповідальності влади. Нехай готуються, нехай показують клас, нехай показують як треба.
А потім прийде осінь і ми подивимося хто де крав і хто тут доктор смерть.

Тому бережіть сили, розтягуйте ресурси, це довга боротьба.

І ще одне: вчора побачив думку, що якщо був би Порошенко, то нічого би не змінилося, бо це все одно стихія, все одно епідемія ітд.
Можливо.
А можливо й все було б по-іншому.
Бо правильність дій влади залежить, в тому числі від правильної оцінки загрози.

А ще місяць тому "слуги" розказували, що нема ніякої епідемії - це маркетинговий хід. Ще місяць тому вони продавали маски, масово.
Ще місяць тому дохтур Коморовській розказував, що треба увложність і всьо пройдьот. Ці довбойо
и ніяк серйозно не сприймали насуваючийся піздєц. Так само як сьогодні серйозно не сприймають економічні наслідки своїх дій, які вилізуть вже через місяць.

Та й сьогодні, замість того, аби добивати економіку, економічні зв'язки, припиняти транспортне, в тому числі залізничне сполучення, можна і треба було розвести людей і процеси в часі, позмінно, з врахуванням безпеки, уникнувши економічного, транспортного колапсу, скупчень людей.

Але це все розумію і описую я, звичайний громадянин.

А "найкращі люди країни" роблять все, щоб вбити економіку і громадян. І не тільки тому, що вони зрадники і малороси, а ще й через ті 4 пункти, що описані вище.




Vladimir Zavgorodny

Наверное когда стало понятно, что коронавирус — это всё-таки пандемия, какие-то люди в районе офиса Президента начали подбрасывать чепчики, обниматься, целоваться, откупоривать «Дом Периньон» или любимый кинорежиссёром Тарантино «Кристалл» и разливать по фужерам.
Ведь эпидемия — она как война. Она всё спишет.
Экономический кризис? Так это эпидемия! Снижение доходов населения? Так это всё эпидемия! Безработица? Эпидемия. Падение производства? Мировой кризис, из-за эпидемии! Доллар по тридцать или сорок? Заразился, температурит, бывает. Дефолт? Эпидемия, вот те честное благородное слово. Запретили массовые акции и протесты? Мамой клянусь, это просто чтобы вы у меня здоровенькие были, тьфу-тьфу-тьфу на вас.
Эпидемия — даже лучше, чем война. Не надо постреливать, и в целом не так боязно, ведь смерть — это то, что бывает с другими.

И прямо сейчас мы наблюдаем в прямом эфире, как прикрываясь эпидемией и карантином, некоторые люди в кабинетах власти, коридорах власти, лифтовых шахтах власти и даже в кладовке власти, в которой уборщица баба Маня держит швабры власти — вот во всех этих местах прямо сейчас люди пытаются стыдливо прикрыть карантином и эпидемией собственные маленькие гешефтики.
Вот, например, реформа питания. Ну, помните её? Это когда на фронте появились ананасы и киви, и в целом для того, чтобы понять, что лежит в тарелке больше не нужно опыта срочной службы — признаюсь честно, для меня, человека безнадёжно гражданского, в былые годы на фотках из армии было трудновато понять, вот это серо-бежевое — это гречка, пшёнка, или например, может, тушёнка. А после реформы я начал на фотках уверенно отличать бананы от борща, и это, я считаю, успех.
Вот такая у нас была реформа. Как раз в то время, когда большое количество людей — от профессиональных борцов с коррупцией в поддавки до юмористов из «Квартала» греческим хором верещали: «ГДЕ РЕФОРМЫ??? НЕ ВИЖУ РЕФОРМ??? БАРЫГИ!!! НЕТ ПОЛИТИЧЕСКОЙ ВОЛИ!!!»
Питание армии — это большие деньги. И если вместо ананасов покупать гнилую картошку, или брюкву, то это большие деньги для того, кто сообразил, что ананасы покупать не обязательно. И неудивительно, что некоторые люди активно лоббировали отмену реформы. И таки добились того, что переход военных частей на новую систему питания был остановлен, и их снабжение было отдано на аутсорс, и были приняты все меры к тому, чтобы не дай бог средний бизнес туда не пролез, и всё такое.
И тут — коронавирус! Эпидемия! Карантин! Подарок с неба! Или наоборот, не суть важно, но подарок!
И вот министерство обороны, прикрываясь коронавирусом стыдливо спереди, а карантином скромно сзади, просит продлить контракты старых поставщиков ещё на год. Эпидемия ведь! Коронавирус!
А поставщикам продуктов в те части, которые перешли на новую систему питания, звонят и объясняют, что лучше бы отказаться от поставок. Потому что карантин. А если не откажетесь, то будет вам эпидемия, коронавирус, и специально обученные люди из министерства Авакова, и они уже всё объяснят и картинку нарисуют.
Видите, как выходит?
Чёртов коронавирус. Проклятая эпидемия. А что делать? И никто не виноват. Честно-честно. Просто эпидемия.





16

Коментарі

120.03.20, 22:44

19.03.2020
Іспанія
Мадрид
вивантажують засоби індивідуального захисту
українську продукцію торгової марки "Бук"
а в українських аптекаж порожньо
https://www.facebook.com/mason.lemberg/videos/1056439148076372/

    220.03.20, 23:16

    Зебіли і не зрозуміють, що пиздець починався задовго до цієї епідемії

      321.03.20, 11:06Відповідь на 1 від ЖЁЛТЫЙ

      19.03.2020
      Іспанія
      Мадрид
      вивантажують засоби індивідуального захисту
      українську продукцію торгової марки "Бук"
      а в українських аптекаж порожньо
      https://www.facebook.com/mason.lemberg/videos/1056439148076372/
      Вивіз цієї продукції почався ще в серпні-вересні минулого року.

        421.03.20, 11:07Відповідь на 2 від Дождь!

        Зебіли і не зрозуміють, що пиздець починався задовго до цієї епідеміїНа жаль, так. У них коронавірус головного мозку.