хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Хроники зеленовируса ©

  • 19.03.20, 20:07
  • зе


Vitalii Chepynoga:
ICTV
позавчора повеселив людей, запустивши титри під спіч Зеленського...

В мене колись теж таке було. Я працював на районному радіо на Черкащині. Записував півгодинну передачу на старому бобінному "Юпітєрі" і відносив на пошту, звідки то вранці йшло в ефір...

На 8 березня записав вітання жіноцтву... На бобіну, на якій перед тим була записана промова районного санітарного лікаря про те, як правильно труїти крис у коморах та сараях...

Тому вранці 8-го березня жителів Чорнобаївщини розбудив такий текст: "Дорогі наші жінки! Криси - це великі шкідники народного господарства. В цей світлий весняний день... Треба насипати отруйного зерна по куткам помешкання"... І тд

- Шо ж ти, й...б твою мать, - риторично сказав мені 9-го на планьорці головний редактор Анатолій Іванович Чабаненко...

А що йому ще було казать...

Володимир Завгородній
Смотрите, какая вырисовывается многоходовочка.
1. Неизвестными людьми скупаешь в Украине все медицинские маски.
2. Продаёшь их в Китай. PROFIT #1.
3. Разгоняешь панику.
4. Масок нет теперь вообще, или есть по 50 гривень за штуку. PROFIT #2.
5. Останавливаешь метро.
6. Приказываешь ездить в маршрутках по 10 человек, и обязательно в масках.
7. ПРИНИМАЕШЬ ЗАКОН ОБ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА НАРУШЕНИЕ КАРАНТИНА.
8. Штрафуешь каждого, кто не нашёл маску, на 17—34 тысячи гривень.
9. НАПОЛНЯЕШЬ БЮДЖЕТ. PROFIT #3.
На эти три процента и живёшь.

Юрий Бутусов:
Официально: диагноз коронавирус подтвержден у народного депутата Сергея Шахова, депутатская группа "Довира". Ему 44 года, недавно был за
границей, во Франции.
Парламент должен приостановить работу минимум на две недели в режиме сессии.

- Такий облом. А бубочка ж карантин вводив для того щоб депутати землю роздерибанили, воду в Крим пустили і Україну до ОРДЛО приєднали.

- А цей депутат Шахов, він такий норм? Комунікабельний? З ОПЗЖ якшався? А то переживаю

Вассерман Железный:
В отличие от вольных маршруточников, метро ЕДИНСТВЕННЫЙ вид транспорта, который можно контролировать - санитарная обработка и уборка, проветривание, частота отправки составов, количество людей не входе/выходе, визуальный мониторинг и пр. ВСЕ это похерено. Гос-во самоустранилось.

Абрамс:
Порошенко знал что будет короновирус и все проблемы спихнул на Зеленского, тем самым подставил самого лучшего политика в мире. А так бы всё зло сгоняли на Порошенко. И тут выкрутился, а потом придет на все готовое.

Тётя Роза:
В Украине закрыли метро. В Киеве, Харькове и Днепре. Хотели закрыть и во Львове, но там метро не оказалось.

Роман Шрайк:
Кто украл Конституцию у премьера? Срочно верните, пусть почитает!..

Денис Шмыгаль подал идею принять закон о передаче полномочий между органами власти на случай экстренной необходимости в условиях эпидемии коронавируса.

По его мнению, это нужно сделать хотя бы на тот случай, если потребуется ввести в стране чрезвычайное положение, а Верховная Рада уже не сможет собраться на заседание. Потому как, сказал Шмыгаль, никто сейчас не может предугадать, что будет дальше.




Iryna Gerashchenko:
Кажуть, на зустрічі президента з олігархами ті його повідомили , що економіка в піке. Й всьо пропало. Але для цього можна було зустрітися не з олігархами, а з ФОПами, й ті б пояснили все президенту ще в більш доступній і емоційній формі, в стилі вдячного глядача 95 кварталу. Уряд технократів за 5 місяців угробив українську економіку. Непоступлення в бюджет , на митниці - колосальні. Хто за це відповість? Де всі ці міністри? Ви ще пам’ятаєте їх прізвища? Нагадаю, уряд технократів призначив особисто Зеленський і за нього безвольно і бездумно проголосували слуги.

Вже за 2 тижні вам скажуть, що в економічній катастрофі, яка накриє країну, винувата пандемія. В цьому буде лише доля правди, але не вся. Команда Зеленського - це вірус , який своєю непрофійністю знищує українську економіку . Нагадаю, наша команда в травні 2019 залишила наступникам золотовалютні запаси в еквіваленті 49,5 млрд грн ( що з ними зараз?). І 29,5 млрд на єдиному казначейському рахунку. В лютому 2014 ми отримали країну, де на єдиному казначейському рахунку було.... 108 тисяч!!!!!! грн, й в умовах війни показали, як вивезти країну з кризи. Слуги демонструють, як в кризу країну ввести.

Сьогодні в Києві колапс через закрите метро. Вчора ми намагалися довести , що в усіх європейських столицях метро працює, але з жорсткими обмеженнями ( що ми повністю підтримуємо). Але ні, команда Зеленського продовжує створювати свій зелений велосипед і несе на ньому українську економіку в прірву.
Р. S. Наші експерти готові доєднатися до антикризового штабу , аби допомогти приймати професійні і продумані кроки .

***
Щодо незабезпечності армії засобами індивідуального захисту.
Військові передають волонтерам, що армія не забезпечена ні респіраторами, ні масками, ні дезінфекторами. Між тим це чи не найбільше в країні масове скупчення людей, що постійно перебувають разом.

Після перемоги Зеленського армія взагалі перетворилась на пасинка і про неї дбають далеко не в першу чергу, як це було раніше.

В історії України вже були події, коли через хворобу українське військо програло війну і втратило державу. Епідемія взимку 1919-1920 р фактично знищила військо Директорії УНР під командуванням Петлюри. Від тифу тоді загинули 25 000 бійців. Тому проблема забезпечення армії засобами захисту тепер - це питання національної безпеки.




Тамара Горіха Зерня

На селі біда. З учорашнього дня припинили автобусне сполучення з райцентром, і одночасно у райцентрі закрили продуктовий ринок. Не стихійний, а нормальний, фермерський, де молоко і м'ясо продавалося у павільйонах і з холодильників.
Тепер виїхати з села можна тільки на таксі, яке потрібно викликати з міста. До карантину поїздка в один бік коштувала 200 грн, скільки зараз скажуть – невідомо.
Продаж молочки був основним джерелом доходів місцевих господарств. За молоко жінки вчили і одягали дітей, за сир робили ремонти, будувалися і купували скутер.
Завтра баби спробують скооперуватися і вчотирьох винайняти машину. Це крок відчаю, тому що поїздка, скоріше за все, буде марною. Ніхто не дасть їм торгувати із землі, а на штрафах влетять.

Транспортна блокада означає недоступність магазинів, усіх контор, від електрики до нотаріуса, аптеки, стоматолога і спеціалізованої медичної допомоги.
Одночасно це означає неможливість приїхати на роботу. Більшість працездатних людей у селі зайняті у місті; це охоронці, касири, кухарі, санітарки у лікарні, бібліотекарі. Якщо автобус не відновляться, виживання людей у прямому сенсі залежатиме від соціальних виплат, дитячих грошей і пенсій. Не дай боже, затримка хоч на місяць…

Ніхто не розуміє потребу і обґрунтованість такого акту. Автобус ходив тричі на день, за один рейс провозив до двадцяти чоловік, нікому не заважав.
Приймаючи рішення про транспортну блокаду села, Зеленський взагалі не задумувався про віддалені наслідки для людей. Я маю на увазі фізично «віддалені» від Печерська і Обухівської траси. Наказ про параліч країни і зупинку всього і всіх – це прояв великого страху, що бацила може проскочити кордони охоронців і стрибнути на нашого сонцесяйного. Мінімальна вірогідність особистого зараження переважила усі інші резони. Треба буде, він посадить країну під домашній арешт. Треба буде – під арешт фізичний.

Ми говоримо про критичну неготовність столичних лікарень до епідемії. Всі знайомі волонтери зараз або шиють маски самотужки, або носяться у пошуках коштів для закупівлі стандартних масок і респіраторів для стаціонарів. За людські гроші купують кисневі концентратори і навіть апарати ШВЛ, вигрібають де тільки можна захисні костюми і з відчаєм визнають, що того що є у наявності вистачить на кілька днів спалаху, на тиждень максимум. А далі взяти буде просто ніде.
Так це на рівні Києва і обласних центрів. А що говорити про села? Так, у плані електорального інтересу наше село нікчемне, тут всього шістсот виборців. Але, перепрошую, майже всі шість сотень голосували за Зеленського і Слуг народу. Мають право вони хоча би питання задати своїй владі: а що ж ви витворяєте?

З одного боку, загроза смертельної хвороби. З іншого – уже не загроза, а цілком реальна перспектива переходу за межу бідності, коли навіть ганчірка із секунду буде здаватися нечуваними розкошами. Ми ж суїцидників більше отримаємо, ніж хворих, невже не ясно?






18

Коментарі

119.03.20, 20:20

Так, цьому ЗЕвірусу давно потрібна вакцина!

    219.03.20, 20:29Відповідь на 1 від Андрій1961

    Так, цьому ЗЕвірусу давно потрібна вакцина!Термин "зеленовирус" я сам придумал.

      319.03.20, 20:36Відповідь на 2 від БезЛица

      Так, цьому ЗЕвірусу давно потрібна вакцина!Термин "зеленовирус" я сам придумал.И очень правильный термин!

        419.03.20, 20:36

        З якого відра вирізали оту корону?

          519.03.20, 20:37Відповідь на 4 від Геннадий М

          З якого відра вирізали оту корону?То не з відра. То з банки шпрот!

            619.03.20, 20:38Відповідь на 3 від Андрій1961

            Так, цьому ЗЕвірусу давно потрібна вакцина!Термин "зеленовирус" я сам придумал.И очень правильный термин!Ага. Страна больше года уже болеет.

              719.03.20, 20:42Відповідь на 5 від БезЛица

              З якого відра вирізали оту корону?То не з відра. То з банки шпрот!А , врешті, це немає значення. Головне, що вона йде до його лиця як козі баян.

                819.03.20, 20:47Відповідь на 7 від Геннадий М

                З якого відра вирізали оту корону?То не з відра. То з банки шпрот!А , врешті, це немає значення. Головне, що вона йде до його лиця як козі баян.І як корові сідло.

                  919.03.20, 20:54Відповідь на 6 від БезЛица

                  Так, цьому ЗЕвірусу давно потрібна вакцина!Термин "зеленовирус" я сам придумал.И очень правильный термин!Ага. Страна больше года уже болеет.Увы! Надеюсь это излечимо...!

                    1019.03.20, 20:56Відповідь на 1 від Андрій1961

                    Так, цьому ЗЕвірусу давно потрібна вакцина!последняя, хе-хе

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна