хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Коробки из-под мониторов для ДБР

Іван Виговський
Люди які називають монітори телевізорами і які вірять, що в моніторах є жорсткі диски на кілька терабайт, тепер показують мішок протипожежних датчиків і стверджують, що то відеокамери.
Вам все ще здається дивним, що вони ковзанку при +12 заливають?

 

Олександр Дедюхін
В офісі ЄС відбувся обшук. Слідчі ДБР шукали сліди моніторів, що підступний син Порошенка викрав з колишньої АП, разом з важливою інформацією, яка зберігалася чи то у моніторах, чи то за мониторами в таємних шухлядах. Нагадаю, що монітори в Адміністрацію Президента Порошенка були куплені за приватні кошти, і після закінчення терміну президентства, згідно Закону, мали повне право бути забрані господарем.

Але в ДБР поступила оперативна інформація, що «похіщені» монітори перебувають в офісі «ЄС», там страждают від захоплення ультранаціоналістичними ідеями, культивування величи арійської раси, задля дестабілізації сітуації в країні і мріють вернутися до реформованого Офісу Президента, віддати йому всю інформацію як керувати країною, яку підступний Порошенко сховав та вивіз.
І ДБР приїхало визволити монітори з інформацією.

Спочатку я думав, що слідчіх ДБР просто підставили. Ну в решті решт, не можуть же розумні люди не знати, що монітор не може зберігати ніяку інфу, в нього немає для ціьго можливостей. Але коли побачив, що слідчі «пакують» в свій бусік коробки від моніторів, які вони вилучили в результаті обшуку, то зрозумів, що дуже переоцінив розумові здібності розслідувачів.

А ще коробки в бусік не вміщалися, тому слідчим довелося їх декілька разів виймати, та перекладати по-різному, але тут огенти ДБР довели, що в «тетріс» вони грають непогано і для того, щоб складати коробки в бусік, в них мізків вистачає.

Слідчі поїхали, а працівники офісу залишилися гадати, для чого ДБР будуть використовувати коробки. Можливо хочуть влаштувати притулок для котів, нагодувати верблюдів (верблюди дуже полюбляють жувати картон, хто не знає). Або, можливо, здадуть в макулатуру та отримають купу гарних книжечок для діток на Різдво. Якщо ви, шановні читачі, знаєте ще способи використання упаковки від моніторів, пишить про це в коменти. Ми обов‘язково поділимось вашими ідеями зі слідчими ДБР. Дякую, дуже дякую.






12

Коментарі

123.12.19, 20:14

    223.12.19, 20:15Відповідь на 1 від blac bird

      323.12.19, 20:17

        423.12.19, 20:33

        хуєть бля разрив з мужем і тайние похорони заворотнюк

          523.12.19, 20:33

          Дебилы, бля! (с) А коробки еще можно для кошачьего туалета использовать...!

            623.12.19, 20:35Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

              723.12.19, 20:38Відповідь на 5 від Андрій1961

              Дебилы, бля! (с) А коробки еще можно для кошачьего туалета использовать...!Интересное предложение.

                823.12.19, 20:40Відповідь на 7 від БезЛица

                Дебилы, бля! (с) А коробки еще можно для кошачьего туалета использовать...!Интересное предложение....из моего богатого опыта!

                  923.12.19, 21:21

                  а компы из нашей мэрии нашлись на Западной .

                    1023.12.19, 21:35Відповідь на 8 від Андрій1961

                    Дебилы, бля! (с) А коробки еще можно для кошачьего туалета использовать...!Интересное предложение....из моего богатого опыта!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна