Трохи хорору вам у стрічку

  • 29.05.19, 15:22

Вчора вирішила, що тайм хез кам і пора позбутися густої і шовковистої шерсті на ногах. Нічого не віщувало біди, як говориться, ніхто не чекав ніякого підвоху, аж ось. Після того як епілятор, що виконав свою роботу був знову надійно схований у недосяжне для всіх можливо бажаючих місце, а я зайнялася іншими своїми справами, з часом відчула неприємне поколювання у пятці при хотьбі, наче туди потрапив маленький осколок скла. І, оскільки те поколювання відмовлялось якось проходити саме, довелося роздивлятися, що ж там таке. Не відразу помітила тонюсіньку світлу проволочку, яка витягнулася лише пінцетом. Коли придивилась, виявилось, що то таки більш за все схоже на волосинку, але ж волосся у пятці якось незвичайно, тим більше без цибулинки.

Почала шукати в нетіку, шо то за фігня така і гугл видав, що буває. Одна дівчина в себе вію знайшла, інша повела дитину, в якої боліла пятка до лікарів, що витягнули звідти волосинку і розводили руками на такий феномен, натякаючи, мовляв, ніпанятно, может, сглазілі. Зрештою, хтось виказав теорію, що волосина одним кінцем загострена і має лускату структуру, чіпляється за шкіру і просочується туди своїми лусочками як гарпунчиками.

До речі, якщо якісь чоловіки думають, що таке може трапитися лише з ніжними дитячими пяточками та жіночими пятками, то не поспішайте розслаблятися - ви теж у групі ризику, волосся підступне і прокрадається навіть у суворі чоловічі пяти.

Так шо будьте бдітєльні, ходіть обережно, потому шо що з ноги видьоргнуто в ногу повертається.

П.с.: які тут порохоботи, коли таке в світі робиться.

Навіяно з навіяного)

  • 27.05.19, 20:04

Почитала тут коментарі деяких дівчаток, що вважають перехід на особистості цілком обгрунтованим у певному випадку/випадках (хочу зазначити, що я не роблю розділення на стать, бо насправді не має значення). Думка «як ображають знач є за що» буде справедливою, поки це не торкнеться саме вас (а воно таки колись торкнеться, будьте певні) і тоді щире здивування «а мене то за що» відкриє очі на простий факт: якщо дуже захотіти, то можна виправдати будь-яку підлість і ницість, будь який злочин, а не лише лайку і образи. А людина або дозволяє собі переходити на особистості, або не дозволяє і добре, що є чоловіки й жінки, що здатні відстояти свої переконання і погляди без цього у будь яких обставинах.

P.S.: хто не згоден, той порохобот (сорі за матюкangel )


20 травня

  • 16.05.19, 12:03
Родили таки народні обранці

Навіяно

  • 15.05.19, 20:01

Де ж був Кондратюк коли обирали мера Києва
Ну, і в якості бонуса:


Астанатвітєс поки ще не пізно

  • 12.05.19, 18:30
Пан фiґляр     @kh_figlyar                   ЧитатиЧитати @kh_figlyar
Більше



Когда ебонулся на порохоботстве, но

как и все психически больные не

ощущает себя поехавшим



П.с.: дуже сорі за матюк

Дід на палиці

  • 05.05.19, 13:04
Любі друзі, а хто реально йде на це шествіє Нікто не забіт, нічто не забіто 9 травня? 
Хто ведеться на ці рашистські провокації почтєнія памяті?

Для справки. Обидва моїх дідусі воювали, я їх памятаю і ніколи б мені не спало на думку ганьбити їх таким чином.