Навіяно

  • 09.04.19, 19:22
Оце правильно, що тепер про політичні вподобання треба повідомляти привселюдно з приставкою "не соромлюсь". 

Астанавітєс

  • 02.04.19, 08:43
Сорі за матюки

Трохи реклами

  • 16.03.19, 14:02
До речі, суто з цікавості, хто сьогодні був на концерті, як пройшло?

Заміна кришталика, лазерна корекція зору

  • 13.03.19, 10:55
Любі друзі, хто звертався з такими проблемами у київські клініки, порадьте лікарів і заклади.
Новий зір і Ексімер не підходять апріорі. Дякую.

Ждітє ждітє

  • 06.03.19, 07:12
Я все одно настану
і буду мстіть ждунам з особим цинізмом, начувайтесьzlo

Чіста женска замєтка

  • 26.02.19, 10:15
Мужикам вхід строго в(с)
Якщо ви чоловічої статі і продовжуєте читати цю замітку, то я навіть не знаю.

Тут така справа, після нашестя рідні з різними домашніми вкусняшками і героічєского, хоча і місцями дуже провального спротиву "откорміть накорміть бєдную дєточку" електронні ваги зрадницьки тривожно скриплять під ногами, показуючи неумолімо зростаючі цифри кілограм і якби намєкають, що вже підкрадається повний в усіх сенсах цього слова ахтунг і нада срочно шото рішать. Тому я тут наче як з протягнутою рукою до більш досвідчених і мудрих, поділіться, будь ласка, рецептами що реально працює і щоб такого зїсти щоб схуднути десь кілограм на пять(можна не за один день))). Варіант взагалі не жрать, на жаль, не підходить, потому шо прахаділі.

Пра гріхи

  • 23.02.19, 23:43
Коротко і по суті: приїхали родичі, повела їх у Лаврські печери. Поки знайшли де вони є, на радощах не помітили приписки, що жінкам не можна заходити у брюках. Вже коли спустилися, нас зупинив бравий монах, що змусив (погрожуючи козакамиshock ) повернутися. Хто був у тих печерах знає, які там широченні сходи, і як так весело розминатися з зустрічним потоком людей ще й з запаленими свічками у руках. Що характерно, самі працівники/ці цілком щиро вважають проходження жінки у брюках гріхом.
Звичайно, зі своїм уставом у чужий монастир не лізуть, але! Я вирішила дослідити трохи те питання і виявляється, що Лавру не зовсім законно (аякже) у 88 захопили вєжлівиє чєловєчкі у рясах, і почали наводити у наших монастирях свої порядки. До речі, звичай закутуватись жінці для проходження у храми, як виявилось, запровадили самі прихожанки - церква в принципі вимагає лише виглядати пристойно і покривати голову. І ще такий момент - як вже братися пильнувати за гріхом, чи не логічніше це робити відразу на вході. Ато люди вже у віці щоб бігати туди-сюди, гратися з вогнем у тісному замкненому просторі.
Ну і у родині зявилось мірило гріха - це вам не у Лавру у штанях зайти.

Із пошукового.

  • 20.02.19, 23:14
Мужчина любить животних, а шукає жінку "у повному сенсі цього слова". Де логіка.wakeup

Якби у бабушкі були мозгі, вона б була дєдушкой.

  • 20.02.19, 15:20
У мозгоодарьонних мислі сходяться