Як і предполагав отримав жопу. М-412


http://blog.i.ua/community/1717/291760/
 тутечки замітка про датчик тормозної системи. кому цікаво читніть. як предполагав з ним виникли проблеми. на фото вся хрінь з ним повязана. проблема слідуюча, через датчик обведений колом підтікає гальмівна рідина. такшо його доведеться заглушити. до кращих часів, поки на розборці нового непридбаю.

на фото те про що річ

 

«Залізним коням» одягнуть хомут

                                                               

   З 1 січня наступного року всі скутери підлягають реєстрації, незалежно від їхнього об’єму двигуна. Тобто з 2010 року всіх скутери та мопеди вже повинні мати державний номер. Також водій скутера чи мопеду буде зобов’язаний мати при собі, крім обов’язкових реєстраційних документів, посвідчення водія категорії А, або ж категорії А1 яка видається саме водіям скутерів. Без всього цього на вулицю виїхати буде просто неможливо.

   Якщо ж вас зупинять без перелічених вище документів то доведеться заплатити штраф до 850 гривень за керування без посвідчення водія та без документів на фототехніку до 260 гривень.

   Значна частина згідно теперішнього законодавства може взагалі не отримати реєстраційних документів.  Справа в тому, що частина скутерів, які вже експлуатуються не один рік, завезені на Україну як контрабанда. Вони здебільшого не мають ніяких документів окрім як чеку про його купівлю в магазині.

   А лише цього документу для реєстрації згідно теперішнім вимогам недостатньо. При реєстрації приміром автомобілів і мотоциклів ввезених із за кордону необхідно крім довідки-рахунку надати копію сертифіката відповідності, виписку з митної декларації і ще деякі документи. Транспортні  засоби,  ввезені  в  Україну  з   метою   їх подальшого  відчуження  суб'єктами підприємницької діяльності, які реалізують  транспортні засоби, і придбані юридичними чи фізичними особами,  реєструються  на підставі виданих зазначеними суб'єктами підприємницької  діяльності  довідок-рахунків,  в яких обов'язково робиться   запис: «Митне  оформлення  здійснено,  вантажна  митна декларація  від  «___»_________  року    ____» і які скріплюються особистою  номерною печаткою працівника митного органу та гербовою печаткою  цього  органу,  або довідок-рахунків та вантажних митних декларацій чи їх ксерокопій, засвідчених у тому ж порядку.  Нічого з переліченого не буде і в половини, мало імовірним є і наявність чеку про купівлю. Тому скутеристам доведеться вже зараз починати дбати про свої документи, зокрема отримувати посвідчення водія. Крім цього додасться ще й проблема продажу «з рук в руки» скутерів. Матимуть проблеми при реєстрації і скутеристи які купили свої скутери на руках.    

   Крім того, якщо ви придбаєте скутер після нового року, ви будете зобов'язані зареєструвати (перереєструвати) транспортний засіб протягом десяти діб після придбання. Доведеться проходити і техогляд, адже згідно законодавства транспортні засоби,  що беруть участь у  дорожньому  русі підлягають  обов'язковому державному технічному огляду. Перевірка технічного стану транспортних засобів
проводиться  виключно  акредитованими  в   установленому   порядку суб'єктами господарювання, які мають відповідну ліцензію.

   Що робити власникам «Карпат», «Дельт», «Верховин», які випускалися в ще за радянських часів, незрозуміло. Можна звичайно встановити право власності на техніку через суд. А можна просто чекати змін законодавства та роз’яснень «зверху».  А доти доведеться тримати своїх «залізних коней» на припоні.

  

Давать ДАЙішнику права в руки незаконно!

читаєм тут http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=3353-12

 

дослівно: Водій зобов'язаний:
     мати  при  собі  та  на  вимогу  працівників міліції, а водії
військових   транспортних   засобів   на   вимогу  посадових  осіб
військової  інспекції  безпеки  дорожнього  руху Військової служби
правопорядку  у  Збройних  Силах  України передавати для перевірки
посвідчення,  реєстраційні  та  інші  документи.......

на  вимогу  працівників міліції передавати для перевірки і тільки на вимогу працівника міліції, а не працівника ДПС, ДАІ і т.д. Якщо в нього ненаписано в посвідченні що він працівник міліції, то хуй йому в рот, а не права в руки.

 

 

чуваки і чувихи запрошуєм до співтовариства. пишіть, реєструйтесь.


13%, 2 голоси

88%, 14 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

передня підвіска, до та після ремонту. М-412

отака херня була до ремонту.
а такою піздою стало після.

 

помоєму красіво.


38%, 6 голосів

63%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прошу вибачення

  • 03.08.09, 14:23

Вибачте шановні. погарячкував. щиро прошу вибачення.

хамелеончик, дякую. твій комент був доречним. в тебе прошу вибачення особисто. замітки як сказано видалив.

 

шановні, ще раз вибачте нерозважливого та емоційно-вбитого блогера.

дівчатка, ви цвіт, а ми, хлопці, вас зриваємо. це неправильно.

 

==((((( Юристи і прочі порушники ПДР (((((((((((((

співтовариство створює базу документів для захисту прав від свавілля ДАІ.

всі хто може допомогти приєлднуємось, бо простих водіїв дрючать.

незабаром і до пішоходів доберуться.

скутеристи вже в жопі. особливо з нового року.

УВАГА. СИЛКИ АКТИВНІ. ПОВНІСТЮ КЛОПОТАННЯ ЗАВАНТАЖУЄМО ПО НИМ. ВІРУСІВ НЕМА. ПЕРЕВІРЕНО.

 І КРОК – ПОДАЧА КЛОПОТАННЯ ПРО ПРАВОВУ ДОПОМОГУ
   В графі протоколу «пояснення» зробити запис: «З обствинами викладеними в протоколі не згоден, порушень правил дорожнього руху не вчиняв. Мною заявлено клопотання про надання права на захист, що додається.»

КЛОПОТАННЯ

про надання права на захист

(в порядку ч.1 ст.268 КУпАП: «особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: …заявляти клопотання»)

«___»_____________200__року стосовно мене складено протокол №_____________ про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч.__ст._____КУпАП.

Згідно ч.1 ст.268 КУпАП особа, яка притягається до адміністративної ...............ч.1 ст.268 КУпАП, ст.ст.59, 64 Конституції України, з метою всебічного, повного і об’єктивного з’ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності з законом,

П.... 

«___»_________200__року        

__________________

___________________

 

підпис

П.І.Б

Завантажити(MSWord)

 

 

 

 ІІ КРОК – ВІДТЯГУЄМО РОЗГЛЯД СПРАВИ


Наступним кроком є реалізація права на подання додаткових документів .............інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

      На момент складання протоколу про адмінпорушення неможливо з’ясувати ..... справу буде розглянуто із порушенням принципів всебічності, повноти та об’єктивності.
   
 

КЛОПОТАННЯ

про відкладення розгляду справи

(в порядку ч.1 ст.268 КУпАП: «особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: …заявляти клопотання»)

«___»_____________200__року стосовно мене складено протокол №_____________ про вчинення мною адміністративного .....

«___»_________200__року        

__________________

____________________

 

підпис

П.І.Б

Завантажити(MSWord)


ІІІ КРОК – НЕХАЙ СПРАВУ РОЗГЛЯНУТЬ ТАМ, ДЕ ЗРУЧНО ВАМ

    ...........за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників.

   Отже, в такому випадку буде доцільним при складенні протоколу заявити письмове клопотання про визначення місця розгляду справи про адміністративне правопорушення.

КЛОПОТАННЯ

про місце розгляду справи

(в порядку ч.1 ст.268 КУпАП: «особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: …заявляти клопотання»)

«___»_____________200__року стосовно мене складено протокол №......

«___»_________200__року        

__________________

____________________

 

підпис

П.І.Б

Завантажити(MSWord)

 

В. Зломинога

 

Про болти

чого вже проще господа, БОЛТ. та не все так просто. я ставиви шарову опору і обходив усі автомагазини поки знайшов правильний болт. правильний болт для кріплення зєднаннь які підвержені повишеним навантеженням (кардан, шарова ричага і т. д.) це кальоний болт. вірогідність що на ньому обїсть різьбу або його перекусить значно нижча. + зверніть увагу на гайку. такі болти зазвичай продаються в комплекті бол+гровер+гайка. так от гайка тут подовжена як видно на фото. а сам болт чорний. це не фарба а окалина від закалювання. звичайний болт білий і красивий. але він годиться тільки ксріплювати те, що постійнонеприга і некрутиться.

знизу правильний болт вартість 3 грн комплект

зверху "неправильний" вартість 1 грн з копійками.

хоча використати можна як той так і інший.

вдалих ремонтів.

шановні блогери, запрошую до співтовариства. залишайте свої замітки про все насвіті повязане з автомото. як вас у тролейбусі пресонули, як гаішник наїхав, як міняли колесо, як підвозили блондинку, як купували авто.   

Це упирь? Чому відображення в дзеркалі нема?

  • 20.07.09, 15:39
класна гола дівчинка. але чомусь без відобращення вдзеркалі. і фотографа немає. хоча кути падіння світла говорять, що відображення має бути, хоть дівчини, хоть фотографа. http://photo.i.ua/user/2236055/123846/2893909/