Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Українські нащадки чи раби всіх конфесій?

  • 16.08.20, 13:26
   Цей блог коментуєте самі, я вже свою думку висловив. 
   Колись у школі, мені здавалося, що щось вивчаю правдиве. Вчився хоча тяжко, але якщо мені здавалося потребою, то вчив дотошно усі дрібниці. Навіть хотів комусь щось доказати, начебто я чогось вартий. 
   А що зараз? Сміюся з себе та усвідомлюю тягар відповідальності лише за себе. Відкривши очі на український матріархат (так воно і є, то раніше була Батьківщина), який за прянощі з генделика іноземних держав продався на антиславу. Про одиниці жінок не йде річ. Про жінок легкої промисловості, які начебто спілкуються тільки з тими у кого є паспорт України окрема сторінка балачок. Кажу про тих хто за прянощі чужі роблять все щоб згубити корінних чоловіків України. 
   Демогогію розводити не буду. Самі розведете. Конкретизую лише фактори, що впливають на справи, які не тільки в Україні губляться ворогом народу України.
   А ось мій перший вірш, який написав на кладовищі, відповідає чому я завжди терпляче сміюсь з гнобителів України та з тих хто мене давно хоче морально згнобити та винищити на очах рабів, щоб вони вже не рипались проти хозяїв України.
   Не буду чіплятися за дітей-сиріт, які є неофіційно секс-рабами для Європи та США, та інших мразєй, це і без мене в дитячих будинках "державних" упізнаєте, окрім цього й на  сайтах. Однак цей факт береться як докази того що українці вже не козацькі нащадки. І хто винен? На кого хочете тепер звинувачення повісити? Всіх окрім себе звинувачимете далі? 
   Українці сьогоднішні - це в багатьох випадках одне сміття боягузів, які пішли під ворожою системою сексіндустрії, рабства, дискримінації себе ж, монополістів та капіталістів-нацистів. І ці боягузи вчать дітей як треба поводитися з хозяєвами! От і вагітність у 10 років, от і лише балаболство на українській землі, наче позорний наклик на справжню козацьку кров.
   Що я роблю? Я уже зробив все що міг. Українські боягузи з СБУ всі мої розвіддані перебросили до ЦРУ, ФСБ Росії, англійської влади. В потім вже ці боягузи почали допомогати підтосовувати факти, знищувати листування з соцмереж, де навіть адвокат єврейської національності московської області РФ Єлена Шульга на мене накликала, на українців, навіть впряму погрожувала моєму життю та здоров'ю, і навіть впряму зізнається що допомагає бандитам з тюрми витаскувать, щоб її красиву захищали та в усі дири... . Що зробив консул України в РФ мені? А нічого. Тільки побачив що проти євреїв, то одразу післав розбиратись самому без юридичної допомоги. 
   Що тільки не робив з 01.2015 по 07.2017 та з 12.09.2017 року по 12.12.2017 на території РФ!
Навіть впряму хотіли підставити на 15 років ув'язнення, але інстаграм мені допоміг. Коли скоївся злочин (м. Магрі Краснодарського краю 14.06.2016) я був у прекрасному стані в торговому центрі м. Туапсе. 
   І що зробили спецслужби України коли повернувся до Дніпра? А нічого, мені ніхто не повірив, мене обізвали гомо, мене дискримінації такі зробили, що ніхто навіть у двірники на працю не брав). Навіть зараз без грошей сиджу, хоча працюю підсобним робітником за 5000 грн. Навіть у мене і з/п не виплатили дві організації. Суд? На які гроші? Тягнуть час щоб було юридично "час на подачу до суду зник". 
   Єврейський, ой вибачте, європейський суд теж проігнорував, відписку дав, начебто я дурень і не виклав виклад порушення статей Конвенції. Однак через моє послання листа до суду, через день мені Google розблокував усі поштові скриньки, аккаунт, а згодом новина - в корпорації Google виникло самогубство). Щось у моєму житті "много совпадений".  
   Многие думают что я работаю на РФ. Тогда почему я в черном списке у РФ? Почему не дают общаться с матерью моего ребенка? Почему на территории РФ с роддома украли моего ребенка, подменили отказником или иным, продали в Англию и все время пытаются с меня сделать козла отпущения? (Багато думають що працюю на РФ. Тоді чому я в чорному списку у РФ? Чому не дають спілкуватись з матір'ю моєї дитини (залякали, набрехали, погрожували так, щоб вона начебто добровільно від мене сторонилась)? Чому на території РФ з полового будинку вкрали мого дитя, підмінили відказником, взагалі чужим, продали до Англії та увесь час намагаються з мене зробити якогось дубка?)
  Не думаю, що так роблять на мою користь. 
  Тому маю право казати правду про матріархат України, бо хлопці давно віддали усе євреям без моєї участі, навіть без запиту. І знаєте що я не один такий, хто проти євреїв? І що з багатьма іншими зробили? "Привіт АТО та куля в спину!". І це в кращому випадку. Багато хто з них повернувся вже безвісти зниклих. І що потім євреї зробили? Та усе щоб пригнічити чоловіка, навіть дочок та дружин на панель поставили. А що? Мораль? Честь та гідність людини? Та це вже прошлий вік, треба з ногою часу йти, треба себе добровільно в рабство загоняти та на органи йти під ніж, чи йти у кримінал, чи на панель до європейських чоловіків-жінок. А що солдату держава дала? Проїзний документ на маршрутку? Та у нас на нього раби дивляться як на ізгоя, тому багато хто платить гроші за проїзд. Що ще дала швидко держава? Мабуть тільки форму.
    Хтось з жінок на сайті знайомств написала що у жінок психіка краща ніж у чоловіків в рази. Коли так, то чого українська жінка така уязвима до речей ворогів, а до свого чоловіка відноситься як до брехуна? Чого українська жінка допустила, що її син зробився безвольним альфонсом, брехуном (про плохишей), та гнобителем дівчачих душ?  
Вже не кажу про ситуацію в дитячих будинках державних, де багато жінок доглядають за дітьми...
   Не кажу що я супергерой, кажу що хоча б я роблю все що можу, щоб допомогти майбутньому поколінні вийти з рабства. Головне щоб їхні батьки-раби перестали мені заважати.
  Наївно думаю? Можливо, просто нема зараз жінки, яка б підтримку мені зробила, про сексуальні потреби мовчу, всі жінки що мені попадаються бачать в мені тільки товстий гаманець чи нищеброда, чи бомжа з бородою, чи маніака, чи ще когось. І це в багатьох випадках вони повірили ворожим накликам, і тому на мені лежить шаблон накликів. Повірили ворожим дискримінаціям щодо мене за допомогою акторів, що дискримінували мене. А те що я зберіг коріння роду козацького бачення, то всім на це ... . 
    Якщо думаєте що я по-козацьки махаю шашкою та в шароварах, то цей шаблон можна зняти й на цвях повісити. У мені зберігся склад уразуму козацького роду. Сама суть. Я вільний, тим паче що й докази є. А те що без грошей сиджу, то краще так, аніж без душі. Природа накорме. 
    Без потреби мені гроші, з ними я врядче очищу землю від ворогів. Без потреби мені жінок з жалості давати, я краще незайману візьму, що мене полюбить щиро. Без потреби мені м'ясо в рот пихати, я краще з'їм все те що дала праця. Без потреби мені чужих дітей вчити воювати, я краще своїх навчу захищатись. Без потреби мені слова чужі говорити, я краще своїми зрозумію мову. Без потреби мене утішати, краще могила утішить мене. Без потреби мене на самогубство нарікати, краще вогонь на ворогах палатиме. Без потреби для мене ворогів з рідні робити, краще помру у бою сам без дружини.
Без потреби мені чужі нрави, природа так надає мені думи. Без потреби мені чуже військо, краще з рідною дружиною вознесусь на небо. Без потреби мене лякати, краще ніж Бог не злякає ніхто.
Без потреби давати мені злато, бо злато і гроша не стоє. Без потреби мене накликати, бо справи мої кажуть за мене. Без потреби нам панство вороже, краще свою рідню попущу і навчу
0

Коментарі

116.08.20, 14:26

Чуваче, для початку попий адаптол.
По 1й пігулці 2 рази на день.

    216.08.20, 14:57Відповідь на 1 від БезЛица

    Чуваче, спочатку треба висловити свою думку через що рекомендуються медицинські препарати.
    Окрім того, вовка в овечої шкурі видає така оперативність вимагання щось прийняти.

      316.08.20, 18:48

      Сайт знайомств...з дружиною на небо – наводить на різні нехороші думки, навіть якщо і не враховувати політичні погляди.

        416.08.20, 19:25Відповідь на 3 від Микола Казкар

        Це вже як чтець бачить. Тут немає скритого змісту. Однак сайт знайомств для мене було грою. Наче слідування по психології жінок що там знаходяться. Смішно те, що перша ж жінка спортивного змісту, як і ще з десяток, усе робила щоб я сплатив за віртуальні монети якісь гроші. Конкретно писала що аж тече, а як за діло, то і "цвях сторчить, і діти приїхали одразу, і ще якась коронна фраза". Але взяв увагу лише на той тип жінок що до чоловіків ставлення як до посміховиська. І що думаєте? Усі проплачені англійською короною чи через їхніх посередників з колоній. Як довідався то вже таємниця, яка розкриється через деякий час.
        Щодо... З дружиною на небо. То це прямо означає психологію вольових людей. Усі боротимуться з ворогами, і жінки боротимуться до останнього подиху свого щоб уникнути полону.