Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

"Проктер енд Гембл".))

5278ae68922689bc51f1bad6d86e9807.jpg d185b83aa77035b8fb193ad8d306876b.jpg

"...Ну що - пані Гэмбл доскакалась. По пєчєнькам. На лабутенах. Тепер самі братські ЗМІ одного народу, що встає з колін, не лише її стиль одягу обговорювали - але і смакували те - що є під нею. Чи чого там немає. Наприклад - чи одягнула міс Хэдли на зустріч з Президентом Світу трусики і якщо не одягнула - то навіщо?

Звичайно ж, від орлиного ока Владимира- 2yоловьева не вислизнула жодна деталь - скільки разів американка міняла позу - і чи досить добре Путину було видно її ноги. Помьот навіть покартав журналістку - мовляв, навіщо, панымаэшь, жэншын без паранжи прийшла на зустріч з Верховним Стерхом? І що на це скажуть феміністки?

Оскільки ваш покірний слуга не офіційна особа, то і може собі дозволити трохи пофантазувати. Був би я успішною молодою особою, якій випала велика честь поспілкуватися із Заслуженим Чикатилой Пітерського Підворіття, мені було б глибоке ... покласти (покласть?) на думку американських феміністок.

Хоч би - за відсутністю останніх. Рибки, що кидаються у пошуках, і ... інших "мерзенних причандалов" вагинофилок можна не враховувати - їх вплив на громадську думку бовтається десь на рівні плінтуса із стабільним креном в пів на шосту. Знаючи - наскільки плішивий недомірок, що посилено намагається влізти в широкі плечі альфа-самца світового рівня, слабкий на передок - те чом би і ні?
1

Коментарі

122.10.21, 04:28

Нічого не зрозумів. Може якщо б дивився москальські новини, а так ні. Я навіть у телеграмі від Донецького фашика та Ватного болота відписався. Бо перший пише про життя у ОРДЛО, а другий про мордор. Ні, вони політично наші, але ті новини мені не цікаво. Як у старому анекдоті.
1961 рік, полонина у Карпатах. Старий дід та маленька дівчинка. Дівчинка у захваті біжить до діда:
- Діду, діду, москалі у космос полетіли!
Дід незворушно:
- Що, усі?
Так і я. Поки не усі - мені не цікаво.

    222.10.21, 10:09Відповідь на 1 від Танк_

    "Поки не усі - мені не цікаво."
    Справді кажучи то я по "рассєяності".
    Хотів щось про Че Гєвару та Кубу..

      322.10.21, 18:01Відповідь на 2 від Lukas-67

      Буває.

        423.10.21, 08:21Відповідь на 3 від Танк_

        А взагалі, гадаю, треба цікавитись не тількі Україною, але і Всесвітом.
        Так і впізнають як треба, і як не треба жити країні.

          523.10.21, 19:09Відповідь на 4 від Lukas-67

          про всесвіт згоден, про москалів ні. Про них мені занадто огидно. А так як я, за службовими, скажімо, обов'язками, не зобов'язаний за ними слідкувати, то я і не буду. А так я цікавлюся, що там у Штатах, Китаї, у космосі, у науці... Проте навіть за мордором приглядаю. Є такий телеграм-канал; Генерал СВР. Видає інсайдерську інфу кремлівської закуліси. Ну нібито, хоча схоже. Ось їх читаю регулярно. Пишуть, у бункерного рак на останніх стадіях та готують транзит влади у інші руки. А отой візит у тайгу з Шойгу (у риму вийшло) був через те, що відвідували шамана з метою вилікувати хуйла від раку.

            624.10.21, 01:13Відповідь на 5 від Танк_

            Уявляєш, до 2014го, я про рашку знав з сатиричних передач тіпа "Наша раша".
            Ну ще з детективних серіялів типа "Бандицький Пітер". Але щоб менше політики.
            Політичні добавки на мій погляд псують, як передоз приправи до їжі.

            Бо як мова про детективи, то я стаю малорозбірливим. Це моя слабкість. Байдуже де знімали, аби цікаво.

            "Наша раша", як і 95й крутили мало не в усіх маршрутках. Але 95й не вразив. А от моя покійна тітка не пропускала жодну передачу. Не повіриш. Але ще років 12 тому сказала, що якби Зєля баллотувавсь, усе було гаразд. І це коли й мови не було про Зєлю - палітика.

            Та не дожила.... до цього сорому....Бо мабуть казала зовсім інше. І до революціі гідності не дожила.

            А от після Чечні та Грузіі, звернув увагу що від руцкєміра тхне вже дуже занадто і з часом все більше.

              724.10.21, 03:36Відповідь на 6 від Lukas-67

              Ха! Тітка похилого віку! Тут навіть у мене, коли півока дивився серіал про Голобородька, промайнула думка про зелю у президенти. Щоправда я себе до тями привів миттєво. А до рашки я вкрай негативно ставлюся практично з початку незалежності.
              В мене кума - натуральна москвичка. Але вже по над 30 років тут - наша. Навіть паляниця вміє казати. Так вона на мене ображалася, що я постійно на рашку кажу погане. А зараз каже, що ми з кумом таки були праві у всьому.

                829.10.21, 17:01Відповідь на 7 від Танк_

                Питання на засипку. Як ти гадаєш населення ОРДЛО пошкодувало про свою "нєзавісімость" та ходу у руцкємір, чи яким було дуркуватим, таким і залишилось?
                Бо як його визволити, елєкторат буде знову тягнути до нас усяке сміття типу азірових та мертвечуків?

                  930.10.21, 02:19Відповідь на 8 від Lukas-67

                  Пошкодували та прийшли до тями одиниці, я впевнений. Справа у тому, що ті люди не живуть у реальності, а виключно у вигаданому світі. а там нічого не змінилося. А ото погане що вони бачуть безперервно, має безліч пояснень. Ідея чудова - виконавці на місцях підкачали. пушилін, чи як його там, не в курсі. Руський язиг і тепе. Ні, там тільки куля в голову.