Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Надумано

  • 08.03.24, 10:05
Звернув увагу на те як змінився Зеленський за час що перебуває на посаді президента. Змінився як зовні так і характером. Зовні він виглядає так, як людина яка зайшла в затяжний запой. Або наркотики. Щось схоже на мочалку для миття посуду. На те як вона виглядає новою і на те як вона виглядає якщо нею драти посуд п'ять місяців підряд. Він заслуговує на звання самого бездарного президента за часів незалежності країни. 
  - Мнению большинства не всегда стоит доверять.
  - Ето еще почему? 
  - Потому, что даже три милиарда мух не убедят меня в том, что г@вно - єто вкусно!
Ці слова натолкнули на мисль про людей які п'ють горілку. Про те - яка їх кількість в нас в країні, про те - як вони мислять,  і про те що горілка це і є г@вно.
  Про наслідки. В інтернеті десь прочитав. Що Насирський при перевірки бригад визначив що при одному і тому укомплектуванні одна бригада боєздатна а друга ні. Що командирський состав не боєздатної бригади не спроможній вести бойові дії. Правда це? Я впевнений що це правда. Бо скажем так, сам спостерігав таке. Від місця де ми мешкали до лінії фронта було десять км. І я був здивований що на такому відрізку не було ніяких укріпленьzombobox zombobox . Вони посилали солдат на штурми не маючі ніякої оборони. Це тупість. Вони витратили всі сили на штурми а потім тільки з'ясували що нема ні оборони ні сил щоб її збудувати ні утримувати. Ось вам і наслідки якщо командирські посади займають не далекоглядні не мислячі люди.
  Про третій майдан і спробу скинути діючу владу. Це бред сивої кобили. Кому ця мочалка потрібна. Або ще діюча влада параноїть. Хотя може це такий хід, щоб зберегти життя мазунчіків і не відпустити їх на фронт. Щоб були і при роботі(яка нахрен нікому не потрібна) і не погибли від ворожих атак. Це про блок пости і всяких співробітників які не на фронті.
  За яких умов, я б погодився вернутися назад до війська. Мене б влаштував вахтовий метод. Три тижні там. Три тижні дома. І це тільки на обороні. Будуючи і утримуючи її. Щодо штурмів. То в нас є професійні військові і ті що вже на пенсії і їм нема ще шістдесяти
4

Коментарі

18.03.24, 10:45

Какой же солдат не мечтает о горилке?)
Но в роте или карауле по штабу это было почти немыслимо и тупо.
А вот на воле, в командировке по сопровождению грузов, сразу грех и накрывал. То у мадьяр купляли вино, то в ларьке на станции, в Королёво меняли тушёнку на вино у "медвежатников", в Мукачево бегали в ближайший маг.
А и мадьяры такие. Возвращаемся через Чоп домой, в ВНР), а их погранцы орут Водка есть?)))