Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Відбулась зрада України

Олег Тягнибок: Відбулась зрада України

Лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив:

"Голосування Верховної Ради України за ратифікацію угоди щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України засвідчила про цілковиту зраду національних інтересів влади в Україні. Спочатку в Харкові Україну здали лише розчерком пера В. Януковича, а сьогодні акт державної зради підло легалізований у стінах Верховної Ради.

На жаль, ця зрада відбулась руками представників фракцій БЮТу та НУНСу, без яких прокремлівські сили не змогли б провести жодних рішень. Ми знову бачимо реінкарнацію "групи 236" у парламенті: комуністи, кегебісти, корупціонери – штатні агенти ФСБ освятили нову Переяславську угоду.

Сьогодні ми ще раз переконалися у негайній необхідності проведення люстрації – докорінного очищення влади. На жаль, "помаранчеві" не спромоглися на це у попередні п’ять років. Тепер це повинна зробити українська нація власними руками. Сьогодні кинуто виклик кожному українцю і нація повинна дати гідну відповідь зграйці заколотників. Бо це – наша земля".


"Україну чекає третя революція – національна і соціальна. Українці зметуть промосковську адміністрацію, яка тимчасово стала владою в Україні. Це буде інша революція, аніж ті революції, які відбулись у 1991 та 2004 роках.

Сьогодні остаточно розвіялись ілюзії, що влада, яка засіла на Банковій та Грушевського, може принести хоча б яку-небудь користь державі. Так само ми назавжди запам’ятаємо, чиїми руками, яких перевертнів з фракцій БЮТу та НУНСу було прийнято це рішення.

Нам кинуто виклик. Доля України тепер вирішуватиметься не в Адміністрації Президента, Кабміні чи Верховній Раді, її вирішать українці у безкомпромісній боротьбі. Час розплати обов'язково прийде. Це – наша земля, передана нам кривавою боротьбою наших предків, і ми мусимо її зберегти для наших дітей. Всі, як один, українці повинні піднятись проти окупаційного режиму Януковича".

Прес-служба ВО "Свобода"
7

Коментарі

Гість: Рыпка Добрая

127.04.10, 23:10

Тягныбок - мешок полный яду, ненависти и дерьма настоящий фашист.

    227.04.10, 23:21Відповідь на 1 від Гість: Рыпка Добрая

    "фашист" - не аргумент. Діагноз зомбованих. Співчуваю.

      Гість: Рыпка Добрая

      327.04.10, 23:34Відповідь на 2 від Unknown host

      "фашист" - не аргумент. Діагноз зомбованих. Співчуваю.співчувай собі я дивуюсь звідки взялося скільки вас зомбованих нациків? хоча росли ми і виховувалися приблизно в один і той же час. мене завжди цікавило, хто із наших сусідів росіян наступив на п'яту кожному із вас, "вільні і незалежні"? і від кого ві тепер не залежите? і навіщо разпалюєте ворожнечу? на мене не впливають слова і вчинки політиків, бо я - гуманістка і однаково добре і терпимо відношусь до всих, хто начебто вас збираєть гнобити. А ви закликаєте до зброї. Яке майбутнє жде мою країну з такими синами?

        428.04.10, 00:07Відповідь на 3 від Гість: Рыпка Добрая

        ні ні, все гаразд, сидіть тихенько, як раби, хай ярмо вам сильніше стискають. Ви дійсно зомбовані; нациками, фашистами людей обзиваєте. Хто до зброї закликає, у вас галюцинації на фоні того лайна яке ковтаєте з телевізора. Все, розмова з вами, зомбі, закінчена, ігнор.

        Гуманістка )

          528.04.10, 11:50

          Плюють в лице, а люди кажуть, що то дощ падає

            628.04.10, 11:57Відповідь на 5 від Natik_lv

            швидше лайно в рот і на голову їм закидають:

            "Ой, как фкусна! дарагой наш прєзідєнт.

            електорат(с)

              Гість: Городницький

              728.04.10, 12:48

              Олег Ярославович має рацію! Україну потрібно очищувати від московських холуїв, адже в противному випадку місця у ній для українців не залишиться. Пуцькін з нашим Хамом Бандюковичем розводитимуть тут хохлів та малоросів.

                828.04.10, 12:53Відповідь на 7 від Гість: Городницький

                питання в тому, коли це дійде до українців і вони згуртуються.

                  Гість: Natalochka85

                  928.04.10, 13:27

                  У мене таке відчуття, що воно як чиряк - назріває, назріває, а потім як прорве, то всім холуям москалів місця мало буде.

                    1028.04.10, 13:30Відповідь на 9 від Гість: Natalochka85

                    рано чи пізно. Залежно від теперішньої "діючої влади".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна