Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Напередодні „дня пабєди”



Андрій ГРОМЕНКО

НАПЕРЕДОДНІ „ДНЯ ПАБЄДИ”

Чим ближче 9 травня, тим вище піднімають голови ті, хто ще недавно боязко ховався по темних закутках.

Сьогодні ті, хто вважає сталінські злочини — доблестю, а вбивство українців — подвигом, готуються святкувати „Перемогу” (і для них неважливо, що цей день в більшості країн — учасниць антигітлерівської коаліції ніхто не відзначає). Вони вже вивішують на білбордах портрети Сталіна і збираються відкривати пам'ятник вусатому кату.

Вони знову готуються загиджувати вулиці наших міст брудними георгіївськими ганчірками, а представники злочинної Комуністичної Партії у Верховній Раді вже внесли законопроект, що припускає святкування під червоними прапорами колишнього Радянського Союзу.

При цьому, як завжди, з боку гомосоветікусов лунає гавкіт відносно тих, хто боровся проти радянських злочинів. Нинішня окупаційна влада всіляко підтримує антиукраїнський шабаш, а її представники на кожному розі „мітять територію” — то скандальним рішенням донецького „суду” з приводу Героя України Степана Бандери, то брудними фальсифікаціями депутата Колесніченка з приводу вигаданих „злочинів ОУН-УПА” (за ступенем нахабства і цинізму даний суб'єкт перевершив навіть пропагандистів з радянських спецслужб).

Бруду і жовчі українофобов важко що-небудь протиставити відкрито — багато мас-медіа давно належать бізнесменам, лояльним до Партії Регіонів, а деякі вже давно перетворилися на класичні „брехунці”, культивуючі українофобію і вихваляючи злочинний радянський режим. Нещодавно гауляйтери нової влади — Арфуш з Бенкендорфом — добралися і до Першого Національного каналу, завершивши окупацію українського інформпростору. Отже кампанія по промивці мізків українців і вкладанню в ці мізки „загальносоюзної історії” імені Табачника-семиноженка обіцяє бути успішною.

Що ж залишається нам, українцям? Тільки підтримувати один одного і розповідати один одному ПРАВДУ — правду, яку всіма силами намагається задушити окупаційний режим Януковича.

Коли вам пропонують святкувати „День Перемоги” Радянського Союзу -

ПАМ'ЯТАЙТЕ:

1. „Велика Вітчизняна Війна” — брехня, придумана в СССР для того, щоб не говорити про Другу Світову. Яка почалася для багатьох українців за 2 роки до сорок першого.

2. Другу Світову Війну почали спільно Сталін і Гітлер, за попередньою змовою. Секретний протокол („пакт Молотова-Рібентропа”) припускав напад СССР і нацистської Німеччини на мирні країни Європи і розподіл сфер впливу. І цей план БУВ реалізований.

3. Коли б не „золотий вересень” 39-го — НЕ БУЛО Б 22 червня 1941! Розірвавши Польщу разом з Гітлером, Сталін сам пустив біснуватого фюрера до себе на кордон.

4. Коли вам брешуть про „колабораціонізм” українських націоналістів — ПАМ'ЯТАЙТЕ: головним союзником Гітлера до 1941 року був Радянський Союз! Нафта, зерно, марганцева руда, бавовна і фосфати, сотнями тисяч, а іноді й мільйонами тонн СССР поставив нацистам з 1939 по 1941 рік. В той же час успішно співробітничали між собою НКВД і гестапо.

5. Апофеозом дружби соціалістичних режимів Сталіна і Гітлера став спільний військовий парад в Бресті під командуванням Кривошєїна і Гудеріана. Вожді СССР на банкетах вимовляли тости за здоров'я „великого фюрера, якого любить німецький народ”. До нападу Німеччини СССР був її кращим другом і посібником нацизму в Європі.

6. Перемога СССР над Німеччиною — не просто знищення кривавого гітлерівського режиму. Це ще й повернення режиму радянського, на рахунку якого — також МІЛЬЙОНИ вбитих, замучених,за арештованих українців. Ця „перемога” далася жахливою ціною — жодна армія світу не зазнавала у війнах таких втрат. Тоталітарний радянський режим не беріг своїх солдатів, кидаючи їх у м'ясорубку війни без ліку. Пригадайте відсоток українців в Червоній армії, щоб зрозуміти, яких втрат коштувала така „перемога”… Якраз не святкувати, а траур оголошувати.

7. СССР — це жахливі політичні репресії, ГУЛАГ, „трійки”, каральна психіатрія.

8. СССР — це страшний злочин Голодомору, що знищив понад 10 мільйонів українців.

9. СССР — це звірячі репресії проти населення Західної України у 1939–41 роках, коли за 2 роки населення цих регіонів зменшилося на 10%, а величезна кількість людей — українців, поляків, євреїв та ін. — позбулися усього свого майна.

10. СССР — це підла зрада сотень тисяч українців, землі яких Сталін віддав Польщі, прирікаючи їх на смерть або виселення, а також розграбування їхнього майна польськими колоністами. Тоді як загони УПА захищали своїх земляків, Радянський Союз присилав підкріплення польським окупантам. „Операція Вісла” — спільний злочин радянських і польських комуністів проти українського народу.

11. СССР — це післявоєнні репресії на Західній Україні, коли в боротьбі з національно-визвольним рухом знищувалися цілі села, а кількість репресованих сягнула півмільйону!

12. СССР — це вселенське зло, засуджене світовою спільнотою. Парламентська Асамблея ОБСЄ засудила злочини нацизму і сталінізму.

Українці, друзі! Не забувайте про це.

Не святкуйте свята окупантів. Хай цей день буде днем пошани до тих, що вижили, і пам'яті полеглих. Хай цього дня буде проявлена турбота про людей-ветеранів похилого віку. Але не можна допускати помпезних парадів і переможних промов під заплямованими брудом і кров'ю прапорами кривавого тирана Сталіна — брата-близнюка Гітлера.

Пам'ятайте про війну. І не дайте себе обдурити тим, хто хоче, щоб ця війна ніколи не закінчилася.

(І не забувайте народну мудрість: „Серп і молот — смерть і голод”. КЦ)

Джерело: Майдан

посилання
6

Коментарі

анонім

124.04.10, 17:57

Та нормальні люди це і так знають....а убогим таке просто не осилити, звивин не вистачить.

    Гість: VJ_Маллья

    224.04.10, 17:58

    Бендерофил.....фашист позорный

      324.04.10, 18:06Відповідь на 1 від анонім

      здебільшого розміщую це для себе і адекватних людей, бо не всі заходять на "бандерівець".

        424.04.10, 18:07Відповідь на 2 від Гість: VJ_Маллья

        бандерофіл - так, правда. А ось фашист позорний, тут ясно написано, хто.

          анонім

          524.04.10, 18:11Відповідь на 3 від Unknown host

          Ага, треба хитрити... ... В свій час ми про*бали важливе питання - зробити правдиву інформацію МОЖЛИВОЮ для сприйняття українцями сходу та півдня.... Відразу вальнули таке, що їх заклинило...це груба помилка.... Виправляти треба буде довго....

            624.04.10, 18:24Відповідь на 5 від анонім

            особисто я не бачу великої трагедії в "непорозуміннях" між Сходом і Заходом. Інколи, почитавши коменти на форумі, дещо бісить, але то невелика купка - антиукраїнців + тих, хто працює за гроші, коментуючи + спецслужби + зазомбовані. Також срач через "віртуальність". Якби було в реалі, - знайти спільну мову легше. Люди не такі злі, як тутешні (сруни); масами маніпулює влада. Знаю по собі, в Києві зустрічав багато різних людей різних спеціальностей з різних областей, тісно спілкувалися, кожний мав свою думку, погляди і ми мирно вели діалог, і що головне, сварок не було ніяких. Це тільки тут так.

              анонім

              724.04.10, 18:30Відповідь на 6 від Unknown host

              Та згоден, без питань. В самого багато гарних знайомих в УСІХ куточках України, і буваю всюди... Тутешні серуни - то так, пилюка на чоботях... ...хіба що потренуватись в єхидстві... ...
              Але я говорив зоооовсім не про це.... . Добре, ця мова не тут мовиться................

                Гість: VJ_Маллья

                824.04.10, 18:37Відповідь на 4 від Unknown host

                Фашисты вы прикрывающиеся патриотизмом..... ну кто ж это признает, наивный я

                  924.04.10, 18:40Відповідь на 7 від анонім

                  то зрозуміло

                    1024.04.10, 18:46Відповідь на 8 від Гість: VJ_Маллья

                    з чого це нам прикриватися кимось? З твоїх слів логічно буде, що теперішня влада не прикидається, чесна і совісна, кохає народ, Україну і все робить для їх блага. Так хто ж тобою сперечається. Не я заліз в суперечку. Я пред'явив тобі якісь претензії? повчав тебе? переконував? Так чому тобі так пече? Образ сталіна-леніна-януковича в ручки і по місту, вперед.