хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

"Ех раз, та іще раз…"


Відразу відкину закиди деяких толерастів і інформую блого-спільноту, що практично не маю якихось радикальних ксенофобських поглядів! 
Тому відношусь доволі толерантно до негрів, євреїв, азіатів всіх мастей та циганської спільноти. 
Тому що і по моїх праукраїнських судинах, ганяють декілька крапель кочівницької циганської крові)))

Але толерантно, це не значить толерастично! А от наша державна влада, чомусь зовсім не розуміє різниці між цими поняттями? 
Чи може вона все розуміє, але не хоче виконувати свої прямі обов’язки? Бо по факту, наше "славетне" МВС та інші каральні органи, практично усунулись від їх виконання…

Чому усунулись, чому вони саботують свої службові обовязки? Може тому, що в декого з наших державних поводирів з’явилася мета погіршити суспільні взаємовідносини всередині країни. 
І за рахунок бездіяльності уповноважених на застосування сили органів, пересварити корінне населення зі знахабнілими кочівниками.
Пересварити і таким чином відвести наростаючий соціальний гнів нашого народу від олігархічних кланів та елітних казнокрадів.

Інакше незрозуміло чому вона, влада – демонструє театральну толерастію до різноплемінних зайд та бродяг різних мастей? І спекулюючи на терпимості до так званих етнічних меншин – нахабно плює на інтереси корінних українців.

Поліція замість того щоб боронити своїх громадян, кидає всі сили на супровід парадної ходи жменьки збоченців-содомітів. І тепер, згідно останніх гулянок ЛГБТ та інших пиарасів по Києву, наша держава вже доходить до рівня світового "терпіли" і розплідника пройдисвітів…

А тут ще звалилися нам на голову, оці скандальні циганські погроми. Тепер українську державу дипломатично осудять різноманітні європейські ліберасти і вкрай нахабно заплюють всілякі етно-пройдисвіти…

Хоча, можливо я помиляюсь і ці пройдисвіти-таборити приїхали чесно працювати на полях чи будівництві? 
Може вони мріють не пограбувати когось і щось-десь вкрасти, а відремонтувати порушені будівлі чи заасфальтувати наші дороги?

Очевидно ж, що це не так! 
В такому разі чому проти цих кочових приблуд, правоохоронці не порушують кримінальних, чи хоча б адміністративних проваджень? Чому різноманітних самоселів, шахраїв чи розповсюджувачів наркоти – не арештовують і не садять на нари?

Чому не було жодної офіційної правової реакції від наших "професіоналів"? Чому вони чекали і не упередили доволі спонтанні дії молодих людей?!

Може тому, що ці погроми – запланована провокація самих правоохоронців, направлена на дискредитацію і знищення руху патріотичної української молоді?! 
Бо в чому вина отих пацанів? В тому що вони хотіли захистили свої домівки і очистити їх від чужинців? 


А де ж була поліція яка уповноважена на такі зачистки? 
Чому прості громадяни повинні приборкувати подібних кочівників і громити їхні табори? 
Чому ж активна молодь вимушена йти на подібні протизаконні дії? 
Тільки тому, що на злісні порушення зі сторони цих приблуд, практично не реагували і не реагують органи, уповноважені на необхідні силові заходи...

зі… на жаль – фахова бездіяльність поліції зайшла дуже далеко і тому привела до молодіжного самосуду над нахабними самоселами. 
Вбита людина, будуть зламані долі активних молодих людей.... І на жаль, це ще зовсім не кінець…

Та засуджувати треба не патріотичну молодь, а отих забронзовілих кабінетних саботажників, які нехтуючи своєю службовою діяльністю фактично провокують подібні погроми!

І до речі, не треба владі робити громовідводом своєї злочинної недбалості, отой треклятий "російський слід"? 
Може цей слід і був, але високопоставлені чиновні бездарі так його затоптали, що тепер навіть найкраща поліцейська лягава собака його не знайде…

26.06.18


2

Коментарі

Гість: сім на вісім

126.06.18, 21:48

две старани медалі как не круті міх дданбас гім падаруєм .хай вошкаютьсся

    227.06.18, 03:50

    В БПП предложили не люстрировать бывших сотрудников КГБ СССР - http://blog.i.ua/community/2956/2232206/

      327.06.18, 07:14

        427.06.18, 07:55

        Але толерантно, це не значить толерастично!
        Згоден абсолютно. Тільки головне - не перейти межу