Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У Фінляндії перемагають крайньо-ліві націоналісти

Минулі 17 квітня в Фінляндії парламентські вибори принесли несподівані результати. Головний з яких - різке зростання популярності молодої партії «Справжні фіни», що отримала 19,1% голосів і, відповідно, 39 місць у парламенті з 200. На минулих виборах 2007 року ця партія мала всього 5 місць.
«Справжні фіни» представляють із себе дивну на перший погляд  обивателя суміш ідеологій. Спочатку партія утворилася на основі «Сільській партії Фінляндії»після її розпаду в 1995 році. У своїй внутрішній політиці вона дотримується украй лівих поглядів. Це різке зростання податків на доходи компаній і надприбутки багатіїв. Це збільшення акцизів на міцні спиртні напої і, навпаки, агітація фінів споживати вино. Збільшення різного роду допомог та взагалі допомоги бідним (наприклад, мінімальна допомога по безробіттю не повинно бути нижче 900 євро). Збільшення дотацій селянам.
Але абсолютно дивовижний «коник» «Справжніх фіннів » - «багатство є обтяжуючою обставиною при злочині ». У Фінляндії вже діє закон про «пропорційні штрафи», коли за одне й те саме правопорушення, наприклад, при водінні машини, на бідну людину можуть накласти стягнення в 100 євро, а на багатія - у сотні разів більше. Приміром, в 2009 році в країні був виписаний найбільший штраф за її історію: суд засудив місцевого мільйонера Яри Бара до сплати штрафу у розмірі 111 тисяч 888 євро за перевищення швидкості всього на 22 км / год - по вулиці, де можна їхати 60 км / год, Яри Бар рухався зі швидкістю 82 км / ч. Тепер же «Справжні фіни»передбачають поширити це правило і на кримінальні злочини. Так, за шахрайство бідняк може отримати термін 2-3 роки, а мільйонер - 6-8 років так пропорційно по всіх злочинів).
Але у зовнішній політиці і пов'язаної з нею політиці внутрішній «Справжні фіни»виступають як украй праві. Вони виступають за різке обмеження міграції із слаборозвинених країн. «Щоб потрапити до нас, такий мігрант повинен заробити це право», - заявляв не раз лідер партії Тімо Сойне.
«Справжні фіни» також виступають за різке зменшення допомоги для іммігрантів, а деякі члени партії взагалі вважають, що в перші три роки жодних виплат вони отримувати не повинні. Ще одна пропозиція, яку пробиває верхівка партії, грунтується на результатах анкетування вчителів в 2010 році. Останні запропонували законодавчо обмежити кількість дітей іммігрантів у класах - хоча б на рівні 20%. Крім того, партія виступає за більш рівномірний розподіл іммігрантів по всій території країни. «Вони вважають за краще селитися в Гельсінкі та інших великих містах. Чому мігранти не їдуть на північ, в оленярські  райони і на лісозаготівлі? Треба виправляти таку ситуацію », - говорив у своїх передвиборних промовах Сойне.
«Пройшлися» у партії й по власних нацменшинах - в першу чергу шведам, які становлять близько 8% населення Фінляндії. «Справжні фіни»вважають, що в школах потрібно скасувати обов'язкове викладання шведської мови, а також ряд інших привілеїв цієї нації.
«Справжні фіни» також виступають за припинення допомоги південноєвропейським країнам - Греції і Португалії. «Ми працюємо в поті чола у важких кліматичних умовах, багато - в умовах полярної ночі. А ці люди (греки та португальці ) танцюють і п'ють вино на наші гроші. Якщо у них немає роботи - нехай їдуть до нас рубати ліс », - обурювався Сойне.
«Справжні фіни»виступають за найтісніший союз з Ізраїлем, і закликають до такого союзу «всі прогресивні сили ЄС». «Я друг Ізраїлю, країни, що живе у ворожому арабському оточенні. У Ізраїлю є право на існування », - говорив лідер партії Сойне. - «Ізраїль - це форпост європейської цивілізації на Близькому Сході. Він стримує орди людей, які з радістю, потрапивши до нас на континент, стали б його варварськи руйнувати ».
8

Коментарі

Гість: Лагуз

119.04.11, 19:58

Браво гарячим фінським хлопцям!
Треба їх до нас запросити
В усьому з ними дуже згодна, крім Ізраілю, там не відомо хто в чиєму ворожому оточенні....

    219.04.11, 20:22

    финские еврейские нацианалисты,и чего только в мире не бывает

      319.04.11, 20:22Відповідь на 2 від Arigato

      в остальном они правы

        419.04.11, 22:22Відповідь на 2 від Arigato

        Ізраїль від них далеко, чого їм би не підтримувати його? Це близькі сусіди завжди проблеми між собою знаходять.

          520.04.11, 08:37Відповідь на 4 від претендент

          к примеру потому,что сразу после создания Израиля, евреи решили себе "сделать"дорожку к морю за счет чужих территорий,если бы подобное позволила себе Россия по отношению к финам (в наше время) спорю они не были столь счастливы

            620.04.11, 09:42Відповідь на 5 від Arigato

            Всю історію держави дбали за свою вигоду, своїх громадян. І це зрозуміло. Одна сьогоднішня Україна цьому виняток, державі байдуже інтереси свого народу.

              720.04.11, 14:02

                820.04.11, 20:58

                «багатство є обтяжуючою обставиною при злочині »
                ось це коник так коник

                  920.04.11, 22:52Відповідь на 8 від Офели

                  Взагалі, в більш правильному суспільстві, ніж наше, це правильна думка. Там, де великі статки набуваються роботою і мізками, треба не розвіювати свій авторитет . А в бандитському суспільстві з точністю до навпаки - чим багатший, тим безкарніший.