хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Цікава інформація ( якщо не брехня )

С осени отдел миграционной и визовой политики ЕС ужесточит правила  получения шенгенской визы для граждан Украины. Нововведения коснутся  людей, которые будут подавать заявку на шенгенскую визу впервые.

Суть нововведения заключается в том, что теперь, кроме справок, выписок и копий банковских счетов также придется пройти IQ-тест.

 Информацию подтвердила пресс-атташе визового центра в Киеве Марина  Многократная: «С 1 сентября гражданам Украины, при подаче заявки и  полного пакета документов на шенгенскую визу, придется сдавать IQ-тест.  Это обусловлено тем, что многие граждане с низким уровнем интеллекта  нарушают визовый кодекс и остаются в ЕС дольше предусмотренного срока, а также по статистике у них больше проблем с законом и склонности к  совершению преступлений».

По словам пресс-атташе, въезд в страны шенгенской зоны будет запрещен  для людей с IQ ниже 70. От 70 до 130 виза будет выдаваться в обычном  режиме, а для умников с уровнем IQ больше 130 будет выдаваться
мультивиза на один год.

В неформальной беседе один из европейских консулов сообщил, что таким  образом ЕС пытается внедрить санкции против избирателей действующей  власти. «Человек с уровнем интеллекта выше среднего не мог проголосовать за президента, который не знает элементарной грамматики и не может  понять разницу между словами безопасный и опасный», - говорит дипломат.

Министерство иностранных дел Украины пока никак не отреагировало на нововведение европейских коллег.
http://uainfo.censor.net.ua/news/15846-chtoby-poluchit-shengenskuyu-vizu-nuzhno-budet-proyti-iq-test.html
12

Коментарі

Гість: R0mmel

131.05.12, 23:11

та пішли вони. В мене за останнім тестом IQ 132, але триста років мені їхня задрипана "Еуропа" з таким нацистським підходом не потрібна. Є купа сх.-європейських країн, куди я можу полетіти скупнутися в морі абсолютно без візи, і купа набагато цікавіших латиноамериканських і південноазійських, де візу на 90 днів мені проставлять в аеропорту без питань за 2 хвилини і 10 баксів. Це вже якщо вражень набратися, а вони там будуть набагато яскравіші, ніж у Шенгені

    231.05.12, 23:30

    http://reportazhyst.com/schob-otrymaty-shenhen-dovedetsya-zdavaty-test-na-iq/

    Читаємо внизу:

    * Усі розміщені на сайті новини вигадані. Збіг з реальними подіями чи людьми випадковий. Не допускається посилання на сайт, як на достовірне джерело.

      Гість: R0mmel

      331.05.12, 23:49Відповідь на 2 від Nech sa paci

      глянув колонку праворуч - весь сайт чистий стьоб Але я б не здивувався, якби таке дійсно затвердили, в них ставлення до нас скотське

        анонім

        41.06.12, 07:14

        Звісно прикол. Зараз навпаки -- спрощується процедура, особливо у отримані спеціальних віз. Є проблема з одностороніми діями деяких держав. Але то інша справа.

          анонім

          51.06.12, 08:12

          Прикол то прикол...тільки далеко не все жарти.
          "Человек с уровнем интеллекта выше среднего не мог проголосовать за президента..." - який же це прикол...

            61.06.12, 08:17

            це нам такий ценз треба ввести для виборців

              71.06.12, 08:27

              Цей IQ-тест треба здавати депутатам, щоб люди бачили який в них розумовий рiвень. I здавати не у нас а за кордоном, бо в нас вони все куплять.

                81.06.12, 10:00Відповідь на 6 від eto*ia

                Відкриються контори "підготовимо до тестування на IQ", де будуть натаскувати людей на різні логічні задачі та типові розв’язання. Власне, контори вже є (підготовка до ЗНО), лише треба додати один предмет.

                Також з’явиться корупційна складова типу "все вопросы и ответы на одному диске".

                  91.06.12, 10:36

                  Як?
                  Ліберальна Европа і така дискримінація щодо українців? Хай своїм дибілам і нігерам ай-ку тест проводять

                    101.06.12, 11:52Відповідь на 8 від Nech sa paci

                    Звісно, то був такий собі невеселий жарт. Але мимоволі такі думки приходять в голову, коли починаєш цікавитись соціологією стосовно електорату ПР.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна