Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Чому баби почали масово курити ?

В ці вихідні довелось затриматись під одним магазином (не буду рекламити бо дорогий і не подобається), дивлюсь одні баби (як правило не гарні хоч і молоді 20-30 років) стоять і смалять цигарки під магазином, давно це питання наболіло от і вирішив виставити його на обговорення, бо сам я не розумію цього задоволення. Останні 2-3 роки особливо часто почали траплятись на очі такі ситуації, що йде з ранку якась молода баба по вулиці, ще й дитину тягне в дитячий садок й смалить цигарку, відвертаюсь від побаченого, таке враження наче людоїдку побачив серед людей, ніяк не можу зрозуміти як основний материнський  інстинкт може зламати пагубна звичка куріння, по моєму це те ж саме що "їсти людей ще й найближчих тобі". 

Так можуть заперечити декотрі що їсти людей й курити це різні речі, проте я говорю про жінку, а це означає що під загрозу ставиться маленьке життя теперішнє чи майбутнє, жінки та дівчата завжди в контакті з рідними дітьми чи внуками або будуть народжувати й подих курця вони завжди ділять з найближчими, отож це аналогічно як відняти частинку здоров'я у рідної дитини або аналогічно відгризти клаптик вуха у маляти, а про жінку як ідеал й виховання здорових дітей я мовчу. Як правило куріння це ознака слабкості, розхлябаності, домінування звичок над людськими рисами, лінивості, я ніколи не бачив сильних, вольових людей з сильною життєвою позицією курячими, куріння це перша ознака опущеності людини, на перший погляд нічого страшного а з часом людина приречена на деградацію чи постійну боротьбу з своєю слабкістю.

До речі ні одному хлопцю чи чоловіку не подобається подих курячої жінки, якщо кажуть що подобається або однаково то просто обманюють й не люблять чи хочуть використати, люблячий чоловік зажди боротиметься за здоров'я своєї дружини чи сім'ї. Й не переконуйте мене що цигарка якось знімає стрес чи помагає розслабитись, ви самі придумали собі це, з таким самим успіхом поможе розслабитись важка фізична праця якщо ви себе переконаєте в цьому. Людина яка не курить (я в тому числі) ніколи й не подумає в стресовій ситуації закурити чи розслабити нерви цигаркою бо окрім задухи нічого не отримає й наповнення димом легенів замість чистого повітря викликає огиду й відразу так само як пити урину замість джерельної води... 

Я до Українок завжди звертаюсь "панночко", "україночко", "дівчинко", "шановна", "пані", ну, а якщо баба курить то вона просто баба як на мою думку.

Рекомендую всім в людному місці просто за 5-10 хвилин полічити скільки жінок курячих попалось на очі і скільки чоловіків, й випадете в осад якщо раніше цього не помічали.omg

Прошу виказати свою думку та проголосувати показуючи своє ставлення до курячих баб. 


64%, 18 голосів

0%, 0 голосів

18%, 5 голосів

4%, 1 голос

14%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
13

Коментарі

127.02.12, 10:05

Це моя думка, така як накипіло, якщо кого образив прошу вибачити.

    Гість: lkjmn

    227.02.12, 10:32

    Ні, ти не зовсім правий. Куріння це лише психо-фізична залежність від нікотину. Вживання нікотину ніяк не відзначається на рисах характеру людині, рівно як і позбавлення від цієї залежності. Тобто сила волі тут ні до чого. Людина яка вільна від нікотинової залежності просто більш здорова і має додаткове джерело щастя. Я, наприклад, кожен раз, коли бачу цигарки відчуваю що вони мені не потрібні і щасливий цим.

      327.02.12, 12:53Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

      Ну сперечатись не буду не фахівець я в цьому питанні, але з життєвого досвіду знаю що курці, алкоголіки, наркомани ... це люди що поступаються людськими принципами з слабшою силою волі. От помитись раз на день буває не вистачає сил після важкого робочого дня, але у когось висока самоорганізація й принципи він не йде на компроміси з ними, а люди слабохарактерні там не помився, там закурив, там напився, там під себе сходив виправдав себе що по п'яні потім зпився й збомжувався та красти почав, хтось вернувся й відновлюватись почав але ця слабина характеру вже назавжди присутня в ньому. Так і психологи говорять що люди з шкідливими звичками раби свого тіла, більш здатні підвести та зламатись, бо вже зламались один раз. Ось про що я.

        Гість: Анна Герман

        427.02.12, 14:44

        Можно и закурить. Женщине с нервами, а не стальной проволокой .
        Если Виктор Фёдорович ведёт здоровый образ жизни и посвящает себя спорту . Главное для нас ,что Он в отличной форме.

          Гість: lkjmn

          527.02.12, 14:48Відповідь на 3 від stepan

          Можна сказати "раби", але це не зовсім так. Ті, хто опускається мають до цього схильність. Алкоголізм і наркоманія лише допомагають.

          Якщо ти сам не палиш, то навряд читав книгу Аллена Крра "Легкий спосіб кинути палити". Почитай. Він дуже гарно розписує механізм залежності. Це як як зі слизькими схилами - скільки не дряпайся, все одно з'їдеш до долу. А змінивши напрям руху - вийдеш з яру. Щоб звільнитися від залежності (думаю, що будь-якої) слід усвідомити її походження, сутність і механізм. А сила волі не потрібна. Хіба що трошки.

            627.02.12, 15:08

            про курячу сліпоту чула, от про курячу бабу ні

              727.02.12, 15:16Відповідь на 4 від Гість: Анна Герман

              А в статевій формі він отлічной і що тут главноє для вас ?

                827.02.12, 15:17Відповідь на 5 від Гість: lkjmn

                Я й говорю що мають схильність, а значить слабкість. Кара давав читати друзям, половину кинули половину продовжили.

                  927.02.12, 15:19Відповідь на 6 від лисичка Na-ta

                  Все в житті буває вперше я спеціально так писав, гра слів для підсилення сказаного

                    1027.02.12, 15:19Відповідь на 6 від лисичка Na-ta

                    Не куріть дівчата бо ми вас дуже любимо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна