Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Російський дубляж знову у кіно?

Шановні гуртомівці! Маємо для вас важливу та дуже сумну новину. Фільм “Примарний вершник 2 (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) ДЕМОНСТРУЄТЬСЯ РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ в усіх кінотеатрах України. Дистриб’ютор даного фільму – “Інтер-фільм”. Які наші дії: 1. Найпростіше: самому ігнорувати цей фільм, під жодним приводом не йти на нього в кіно.

2. Розповідати друзям і знайомим, що фільм у кінотеатрах йде російською, прохати вас підтримати і не йти на нього в кіно.

3. Телефонувати в кінотеатри свого міста, щоразу цікавитися, якою мовою йде фільм, і усякими засобами давати працівникам кінотеатрів зрозуміти, що саме через те, що він йде неукраїнською, ви не підете на цей фільм.

4. Зателефонувати дистриб’ютору Інтер-фільм за номером 492-75-75 (Київ), а також написати скарги на поштові скриньки їх керівників: http://fd.interfilm.com.ua/contacts_fd . Наполегливо в них дізнаватися, чому фільм вийшов у прокат російською мовою. Нагадати їм що це пряме порушення Закону України “Про кінематографію”. Повідомити про порушення ними прав на перегляд фільму державною мовою.

5. Розповсюджувати цю новину в соціальних мережах: Вконтакте, Фейсбук, Твіттер, Гугл+ та інші. Чим більше людей дізнаються про цей випадок, тим менше їх буде траплятися в майбутньому.

Сподіваємося на Вашу принциповість і прагнення у перегляді фільмів виключно українською мовою. Разом ми обов’язково цього досягнемо!

http://hurtom.com/portal/?p=1674#more-1674

19

Коментарі

анонім

124.02.12, 20:22

Быстро выложить его в инете...

    Гість: KREILIS

    224.02.12, 20:49

    п.4 та п.5 я вважаю, треба використовувати, бо цей непотріб часто - густо тишком - нишком робить свою чорну справу. А потім починає верещати, що "захищає" "права" "рускоГаварячих"... А ще я з гіркотою думаю, що цей процес не припинеться ніколи, бо у "крокодила" НЕ МОЖЕ народитися "кошеня", тому, що не може... І "кабачники", "шапкокради", "гані" та їм подібні продовжують плодитися і розмножуватися...

      Гість: ТарасЧупринка

      324.02.12, 21:40

      Боротися із українофобами потрібно усіма доступними засобами.

        424.02.12, 22:16

        это прекрасно! а то надоело чувствовать дискомфорт в кино...
        я люблю мою страну и наш национальный язык. но я ненавижу вас, тупые националисты!
        дайте каждому возможность жить и говорить так, как ему удобно! .

          524.02.12, 22:42

          С идеей быстрого распространения информации - согласен! )))
          Спасибо! Благодаря сему действу от подобных вам узнал, что можно наконец сходить в кинотеатр и посмотреть фильм с комфортом)))

            анонім

            624.02.12, 23:29Відповідь на 3 від Гість: ТарасЧупринка

            Боротися із українофобами потрібно усіма доступними засобами.
            Так отож бо.
            Боротись треба не з "язЫком", бо це дурниця. В боротьбі з заразою в першу чергу лікують носіїв зарази...будь якими методами лікують, аби зараза не перекинулась на здорових.

              724.02.12, 23:58Відповідь на 6 від анонім

              Да вас уже лечить поздно )
              Любой Нацик - априори неизлечим.
              обычно это уроженец какого нить села, который попав в город, пытается избавиться от комплекса неполноценности путем акцентирования собственного Я на своем "высоком национальном" происхождении. Больше ему гордиться все равно нечем, а чувство ущербности требует компенсации.

                анонім

                825.02.12, 00:00Відповідь на 7 від Парапланерист

                Дуже тонкий та точний психолгічно-соціальний висновок. Молодець, так тримати.

                  анонім

                  925.02.12, 03:57

                  Поширив

                    1025.02.12, 07:49Відповідь на 7 від Парапланерист

                    причім тут нацики? завдяки націоналістам ти живеш у цій країні, яку ти так любиш (сам писав). Тут стоїть питання мови... якщо російську мову захищає і оберігає держава Росія, німецьку - Німеччина, і т.д., то хто крім України повинен опікуватися українською? ти знаєш ще якусь державу, де захищається українська мова?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна