хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Народні депутати відстоюватимуть права сільських забудовників



19 жовтня народні депутати України Олесь Доній, Сергій Гордієнко і Микола Кульчинський звернулися до одного з парламентських комітетів з пропозицією дати позитивну оцінку діяльності голови Полтавського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Віктора Токаря.

Дворічне переслідування голови фонду Віктора Токаря органами прокуратури не тільки відображається на самому керівникові фонду, а й обмежує права значної частини сільських забудовників Полтавщини на отримання пільгових державних кредитів.

Так, на думку слідчого районної прокуратури, працівники виконавчої влади, судді, міліціонери та й самі працівники прокуратури не мають права на отримання вищезгаданих кредитів. Троє законодавців стверджують протилежне, посилаючись на Конституцію та ряд законодавчих актів.

Нагадаємо, спір між Обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та прокуратурою Октябрського району м. Полтави розглядається в Октябрському районному суді м. Полтави суддею Валерієм Бурбаком. Наступне судове засідання має відбутися 24 жовтня, - повідомляє сайт viktortokar.wordpress.com

(З метою обмеження образливих коментарів коментувати замітку можуть тільки учасники співтовариства).
8

Коментарі

121.10.11, 13:17

працівники виконавчої влади, судді, міліціонери та й самі працівники прокуратури - мають одну пільгу, на ліпшу гіляку.

    222.10.11, 07:48

    На Кубі під виглядом дітей Чорнобиля лікуються діти чиновників, яких більше 60%. Так само буде із забудовниками - право будувати котеджі на природі отримають чиновники від прокуратури, міліції інших органів місцевої влади. Як і у СРСР так і в Україні, всі новації викривляються і спаплюжуються. Найбільш вдалий приклад - Косигінська реформа кінця 60-х років минулого століття "Нова система планування та економічного стимулювання". Таку реформу своєчасно розпочав та успішно провів "східний економічний тигр" Китай. Тепер порівняйте; де Вони і де Ми. У нас чиновник, у першу чергу, думає про свій зиск та як напхати свій ненажерливий зоб.