хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Патріотами України вважають себе 76% респондентів.

   Опитування показало, що більше 40% українців вважають, що на сьогодні Україна ще не є повністю незалежною державою. Протилежної думки дотримуються 24% респондентів.

   Дослідження компанії Research & Branding Group також показали, що  тотальна більшість українців ( 93 % ) називають Україну своєю батьківщиною, патріотами України вважають себе 76 % респондентів, гордяться тим, що є громадянами України, - 72%. При цьому кожен другий українець ( 52 % ) у разі потреби готовий захищати свою країну.

   Згідно з результатами іншого дослідження, проведеного соціологічною групою Рейтинг, 43% українців виразили готовність, у разі виникнення загрози, відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках.

   Опитування компанії Research & Branding Group проводилося з 15 по 25 липня в 24 областях України і Криму. Було опитано 2006 осіб, погрішності вибірки 2,2%.

   Як повідомлялося раінше, майже кожен п'ятий українець мріє тимчасово попрацювати за кордоном, а 15% хотіли б покинути свою батьківщину назавжди.
11

Коментарі

118.08.11, 08:05

Когда проводились исследования?

    анонім

    218.08.11, 09:27

    Приємні цифри.

      318.08.11, 11:50

      Не знаю насколько можно этому верить, но те хто еще вчера кричал "россияне-братья" и "якуневич-стабильность", сегодня по-минимуму молчат и отворачивают взгляд, иные откровенно говорят, что лоханулись, а еще определенный процент - действительно стал более патриотичен. Тут следует разделять на группы: молодежь с высшим образованием (или кто учится)-много патриотов, молодежь без оного образования - есть, но меньше; совки разных групп - патриотов единицы; рабочие-50/50 (много совков в этой среде и малороссов); бизнесмены или барыги разные - патриотов достаточно (многие лепят в своих тачках украинские флаги )....интересно, что при "восхождение витюши на трон - пол-Запорожья было в украино-российских флагах: в маршрутках, частных машинах), сегодня - не вижу ни одного пробиотик© лично

        418.08.11, 19:23

        Велике ДЯКУЮ! "Бальзам на душу" те, що Ви виклали.
        Маю надію, що після 2012 року, у нас, у державі, все буде гаразд!!!
        патріотам України:

          521.08.11, 18:56

          Я представляю себе, как поисходил опрос. Прохожие шарахались от ..... (сами понимаете, кого-- такие люди за версту видны... ). Каджого десятого-пятнадцатого прохожего удалось "обработать". Сам видел , и не раз.

            629.08.11, 19:58Відповідь на 5 від фон Терджиман

            Я представляю себе, как поисходил опрос. Прохожие шарахались от ..... (сами понимаете, кого-- такие люди за версту видны...). Каджого десятого-пятнадцатого прохожего удалось "обработать". Сам видел , и не раз.При опитуванні буває різна вибірка - в середньому від 10 до 25 чоловік. Тому не дивуйтесь. Щодо *шарахань*, то тут і самі люди різні бувають,та й *соціологів* іноді таких підбирають... Головне, що Ви ж дійсно не думаєте про сміливість відповідати виключно у патріотичної частини та переляк протилежної сторони ? Вас же до числа примітивів точно не занесеш.

              729.08.11, 21:17Відповідь на 6 від Росомон

              Миним . выборка должна насчитывать больше тысячи душ. И быть представительной. Это в элементарном учебнике социологии так.
              Лет десять назад я ездил на электричке в Херс. обл. за продуктами, там дешевле. И вот на обратном пути по вагонам прёт социолог с папкой. Он выбирает чистеньких, в осн -мужчин, ( а мест, где присесть можно, почти нет!) И начинает разговор минут на 5.
              Другой случай. Это при Ющенко. Стоит у рынка женцщина. (от БЮТ, "Черноморская ТРК" Спрашивает, как вы относитесь к косенсусу в ВР? Я посмеялся, (и хорошо, что не подошёл) но после мне рассказали, что сюжет в эфир прошёл. Кто-то эту муру тайком снимал!

                829.08.11, 22:09Відповідь на 7 від фон Терджиман

                Ну другий випадок точно не соціологія. а *за мотивами*. Такого в усіх краях та *на заказ* всіх політсил вистачає. Як контроллер неодноразово перевіряв відповідність опитувань.І ці проблеми відомі. От коли підготовлена власна команда в Нац-екзит-полі другого туру отримала в 3-3,5 раз менше відмов, а результат на 12-30 всього на основі 40 анкет виявився майже на 100% як повний результат по Києву(різниця-близько 40%) - це соціологія. Просто у нас багато чого робиться непрофесійно не лише дилетантами, а й людьми з дипломами.
                До речі, у першого соціолога могли бути суто *чоловічі* завдання чи квоти - так буває.Хоч можливо і шлангував.