хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Утопія від 2011.

 (Акції «День Гніву» 28 травня присвячується)

( спочатку мав намір сформулювати кілька серйозних тез, але потім через зміну форми суттєво полегшив собі завдання опису бажаної візії майбутнього)

Серпень. Літня спека на вулицях столиці все відчутніше наповнювалась передчуттям близької бурі.

Чергова акція «Дня Гніву» перед ВР, не очікувано навіть для організаторів, зібрала рекордну кількість учасників. Вдалося поставити намети і організувати нічну варту понад 2 тисяч людей. Налагодили трансляцію в Інет через встановлені веб-камери. До акції долучились учасники «інфляційного маршу». Кількість людей під ВР перевалила за 20 000. До акції продовжують долучатись кияни, під’їжджали люди з регіонів. В рамках акції працювали штаби громадських організацій, присутня і партійна символіка, але скоріше як виключення. Гасла формулювали громадські організації «Відсіч», «Тризуб». «Спільна Справа» , то що. Інтегруючою стає вимога до влади піти у відставку і призначити дострокові вибори ВР і Президента. Кілька десятків опозиційних депутатів ВР з різних фракцій створюють групу підтримки «Дня Гніву» транслюючи у стінах ВР вимоги протестуючих. З початком нового навчального року, в основному за рахунок молоді, студентів, число маніфестантів подвоїлося, почали створюватись пікети на Грушевського, на Банковій. Мітинг вихлюпнувся на Європейську площу.

Режим почав чинити перешкоди, під приводом проведення ремонтних робіт. У відповідь натовп блокував ремонтну техніку, бригада «благоустрою» розсіялась.

14

Коментарі

17.06.11, 17:37

Надо укреплять границы, пока голодающие обитатели Кaцапетовки не хлынули в Украину!

    Гість: Mozochok

    27.06.11, 22:53

    "На Донбасі, в Одесі та Криму мовою офіційного спілкування затверджено російську. 9 травня 2012 року Донбас, Крим, Одеса зустрічали червоними прапорами."
    "2012 рік Україна зустріла з новим Президентом, ним стала Тимошенко Юлія Володимирівна, перемігши у другому турі з невеликим розривом Олега Тягнибока."

    - таке вже придумав, я хз :/

    Я тут днями читав статтю, проводилось опитування і Партія регонів набрала найбільше %. А за ним, на другому місці, Яценюк о_О

      анонім

      38.06.11, 11:39Відповідь на 2 від Гість: Mozochok

      зя ПР залишилися лише перевертні і недолюдки, багато значить їх розвелося

        48.06.11, 12:53

        Проект "Нью Васюки"? Ох і мрійник...

          510.06.11, 11:06

          Cdzn-свят-свят! З вогню та в полум'я.
          Скільки пам'ятаю, коли прем'єром ставала Юлія ситуація у виробничій сфері не покращувалася. В Юлі чудовий одяг і обіцянки.

            610.06.11, 11:07Відповідь на 1 від Gaydamaka

            Так галичани просять же їх пропустити