Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Спільна справа та Беркут показали, як не треба робити революцію

Сьогодні, 14.05.2011р. об 11-00 біля Верховної Ради організація «Спільна справа» імені Олександра Данилюка почала безстрокову (принаймні так було оголошено) акцію протесту з амбіційними вимогами – про зміну всієї влади в Україні. І на додачу – ще з кількома дуже корисними вимогами.

Нажаль, замість заявленої кількості у близько 135000 душ народу, на таку добру справу прийшло лише кілька сотень  людей. 300-400 приблизно. Можливо, 500, якщо пошукати по кущах. У тому числі – представники цілої купи інших організацій.

Мабуть, це спричинило серйозне розчарування міліції, котра даремно зібралася тут у неадекватно величезній кількості, розраховуючи на значно більшу чисельність учасників протесту. Бо ж у заявці на проведення акції організатори обіцяли зібрати 135000 людей (важко пояснити, чому не мільйон), і навіть з урахуванням звичайного перебільшення їх мало бути аж ніяк не 300! Авжеж, для Сашка Данилюка й це був поважний здобуток. Особливо враховуючи той факт, що Патронеса, подейкують, уже відмовилася фінансувати його героїчні спроби. Проте, міліція вочевидь була надто розчарована. Бо коли організатори дали своїм прихильникам команду розгорнути намети, повелася нечемно. Відбулася коротка сутичка, в результаті якої учасники акції зрозуміли, що 300 революціонерів - таки й правда,  не можуть поставити намета у присутності  1,5 тисячі  неприхильних міліціонерів, і взагалі не викликають у міліції аж такої поваги, щоб у неї з’явилася думка не виконувати накази свого командування, з рук якого кожен міліціонер отримує народні грошенята, а також зірочки та лички на погони, або ж догани та всілякі прочухани.

Отже, перший здобуток акції – чималий. Це справжній живий досвід, котрий не могли замінити жодні поради досвідчених активістів.

Що ж, уперед, до нових перемог!

Та з урахуванням того, що подібні фальшстарти навряд чи підуть на користь революції.

21

Коментарі

Гість: ltnnt

115.05.11, 02:29

"Спільна справа» імені Олександра Данилюка"...

Млин... Он же еще живой))) А уже - ХЭРОЙ!!! )))))
Тьфу!!!!

    215.05.11, 09:51

    Критикувати. звичайно, дуже легко.
    Вам мало тисячі учасників? Будь ласка, спробуйте зараз зібрати більше. Поки що ви і ваш рух "Відсіч" особисто взагалі нічим не відзначився. Спробуйте ви, може у вас краще вийде, я не заперечую, а тоді ми побачимо, чи маєте ви дійсно право когось критикувати, хто намагається хоч щось робити. Очікую на результати від вашої діяльності, тільки не сидіть перед монітором, бо якщо це єдине, на що ви здатні, то це не дуже вражає.

      315.05.11, 10:26Відповідь на 2 від viktor67

      Яка різниця, легко чи важко. Ця критика не адекватна?
      Вибачте, але таке враження, що Вас тільки Данилюк і розбудив, і, крім нього, Ви більше нічого не бачите й не чуєте.))) Подивіться мій блог, подивіться у мене у фотоальбомі папку "Події". Подивіться групу "Час дати Відсіч!" у Вконтакті, запитайте політиків чи громадських діячів (когось крім Данилюка або тих мікровождів, що з ним тусуються).
      На відміну від здобутків вашого вждя, котрі обмежуються успіхом у піарі "Спільної справи" та самопіарі Сашіка, ми можемо похвалитися тим, що завалили абовідтермінували (разом з нашими союзниками) кілька вбивчих для України та демократії законопроектів (про мови, про мирні зібрання, про освіту, податковий кодекс, трудовий кодекс). Я знаю, що Сашік дуже попасся на темі

        415.05.11, 10:32Відповідь на 2 від viktor67

        податкового кодексу, але Відсіч, на відміну від нього, є одним з реальних організаторів податкового Майдану, а не таким його побічним продуктом, як Данилюк. Перед ким би він піарив свою шапку-вушанку, якби ми (разом з купою суто підприємницьких організацій) не підняли ту хвилю протестів і не домоглися єдності багатьох течій? Що Данилюк з наполегливістю маніяка намагався зруйнувати. Авжеж, бо для нього всі ці речі цікаві насамперед як тло, на якому він споруджує "памятнік сібє" і як темка, на якій він заробляє, обслуговуючи "Багіню". Учора Ви схилили перед ним голову за роботу на ентузиазмі. То відкрию Вам секрет, що багато інших людей, чиї прізвища не так розпіарені за чужі гроші, як Данилюкове, вже рік виключно на ентузиазмі ведуть боротьбу і дають корисні для країни результати.

          515.05.11, 10:48Відповідь на 2 від viktor67

          ...це не дуже вражає.Оці слова гарно ілюструють ваши критерії "боротьби".
          Вибачте, вле "вражати" - це не наша мета. Ми не артисти, щоб "вражати". Ми робимо реальні речі.

            анонім

            615.05.11, 11:22Відповідь на 5 від starina_leon

            Гм... Чого це ви напосілися на Данилюка та Спільну справу? Я далекий і від вас і від них, але чесно кажучи тональність ваша - вони придурки, тільки ми можемо і знаємо, що робити, не дуже радує. Я не знаю можливо ви маєте вже історію відносин з Данилюком, але зі сторони це виглядає, як чергове зясовування відносин та підтвердження приказки - де два українці три гетьмани... Цим ви тільки розєднуєте людей, це суто моя думка...

              715.05.11, 11:27

              НА жаль у "Спільної мови" нема таких спільників як "ПОРА" - як 10 років. тому. Справи пішли б веселіше

                Гість: скоро удалюсь

                815.05.11, 11:28

                Можливо, 500, якщо пошукати по кущах.
                во-во, там они и политиФЕКАЛИ

                  915.05.11, 11:56Відповідь на 7 від evgstereo

                  Вони були, а Данилюк їх втратив, коли восени нашкодив під час податкового Майдану.

                    1015.05.11, 12:07Відповідь на 6 від анонім

                    Не "тільки ми". Нас є багато різних. І багатьох Ви, скоріш за все, навіть назв не чули. але ми всі разом робили спільну справу. А цей почав грати з себе отамана. Цитую Олександра Данилюка (приблизно 23-25.11.2010): "Якщо це не припиниться, то ми з хлопцями швидко розженемо цю центральну раду і встановимо директорію". На диво, він таки спробував це зробити. Але в результаті був викинутий підприємцями, потягши за собою лише душ 200 незорієнтованих. Його не влаштовувала складність досягнення спільних рішень між різношерстними групами підприємців. Та й, крім того, як скоро з'ясувалося, в нього був конкретний замовник, на якого він мав працювати. А тому замовнику до лампочки все, що не робить його принцесою України. Тому, крім Януковича з Азаровим, довелося тоді боротися ще й з Данилюком.