Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Пряма демократія, або Жодних амністій рецидивістам

   Координатор Громадянського руху 

 «Ми стали жити краще!» - сказав Уряд. «Ми за вас раді!» - відповів Народ.

На запитання, чи здатна ця влада змінитись на краще, навряд чи хтось відповість сьогодні ствердно. Абсолютна більшість громадян усвідомлюють, що з кожним днем ситуація в країні стає все гіршою, а шансів на її виправлення стає все менше.

Примарним маяком виглядає 2012 рік з його сумнівними парламентськими виборами.

Що завадить сфальсифікувати їх, як були сфальсифіковані місцеві вибори, коли навіть на Волині були обрані депутати-регіонали?

Що завадить перенести їх, як вже були перенесені парламентські вибори цього року?

І саме головне, що завадить спотворити результати голосування, підкупом та залякуванням примушуючи депутатів змінювати свої фракції, як власне й була сформована нинішня провладна коаліція?

В існуючій системі – ніщо і ніхто. Єдиною противагою політичній корупції, показовому нехтуванню Конституцією та систематичному невиконанню передвиборчих обіцянок є посилення прямої демократії.

Відповідальність влади перед народом -- політичний принцип, що означає, що особи, наділені владними повноваженнями, повинні відповідати за наслідки своїх дій. Відкликання влади – єдиний дієвий засіб політичної відповідальності.

Усвідомлення того, що «праздник жизни» може закінчитись не через п`ять років, а негайно після переходу першої «тушки», - є найкращим стимулюванням у можновладців почуття глибокої поваги до народу, єдиного носія державної влади та суверенітету. 

Для кращого закріплення самоцензури серед політиків, політичну відповідальність рекомендується на ранніх стадіях інтенсивно доповнювати кримінальною.

Олександр Данилюк
11

Коментарі

127.04.11, 14:58

Одобрямс!!!

    228.04.11, 10:28