хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Перевірте на корупцію Януковича!

У понеділок владна еліта опублікувала свої декларації про доходи. Президент, його адміністрація та члени уряду зробили це майже одночасно. Немов би за вказівкою з одного кабінету. Таку відкритість чиновники продемонстрували на тлі чергових оцінок про вкрай погану ситуацію з боротьбою з корупцією в Україні.

Але покращити імідж може не формальне виконання антикорупційних норм, а реальні перевірки на чистоту.

8 квітня Держдеп США розмістив на своєму сайті звіт про права людини в Україні в 2010 році. У ньому невтішні висновки: "Корупція залишається широко розповсюдженою проблемою". Наводяться слова президента GRECO Драго Коса від 5 жовтня 2010 року, що він не бачить поліпшення в боротьбі з корупцією в країні із часу вступу на посаду уряду Януковича.

Примітно, що такий звіт з'явився наступного дня після виступу Віктора Януковича у ВР із щорічним посланням. 7 квітня український президент вкотре говорив про необхідність "радикально подолати корупцію": "Ми зможемо подолати лише за умови, якщо на боротьбу підніметься вся громадськість. Я підтримаю всі ініціативи, що пов'язані з моніторингом та виявленням корупціонерів де б вони не працювали і якою б владою не володіли".

І громадськість почула президента.

Подивилася його декларацію про доходи за 2010 рік, і пропонує СБУ та ГПУ ініціювати перевірку статків Віктора Януковича на предмет корупції.

Межигір'я перейшло у власність Януковича?

7

Коментарі

Гість: скоро удалюсь

113.04.11, 14:35

ляляляяяяяяяя труляляляяяяяяя