хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

БЮТ та НУНС є співучасниками катування політв’язнів

Байдужість так званої парламентської опозиції до доль молодих українських патріотів, незаконно ув'язнених у Запоріжжі, вражає і обурює, особливо на фоні численних заяв її речників про переслідування опонентів режиму. Громадськість, адвокати, журналісти неодноразово повідомляли, як хлопців катують і морять голодом, позбавляють права на захист. Та ані Тимошенко, ані лідери «Нашої України» чи «Фронту змін» палець о палець не ударили, щоби зупинити ці знущання і беззаконня, їхня бездіяльність заохочує злочинців у погонах. Після того, як без реакції з її боку залишилися дії катів з СБУ щодо Анатолія Онуфрійчука та Василя Лабайчука, сьогодні ми маємо інформацію про звіряче побиття міліцією Пилипа Тарана. Йому завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості, у хлопця струс мозоку, розбите обличчя, пухлина на хребті.

Саме через бездіяльність штатної опозиції стала можливою зухвало цинічна відповідь генпрокуратури, що начебто перевіряла умови утримання «тризубівців» і «свободівців», про відсутність будь-яких порушень при проведенні слідства. Фракції БЮТ-Батьківщина та НУНС по суті є мовчазними співучасниками злочинів у застінках запорізької міліції та СБУ.

Сьогодні за фізичний порятунок ув'язнених у Запоріжжі патріотів бореться купка членів «Тризубу», «Свободи», громадських діячів, адвокатів і батьків затриманих. З перших днів хлопцям надає допомогу Андрій Парубій, включалися Андрій Шкіль, Микола Кульчинський та Олесь Доній, але це лише крапля в морі. У Запоріжжі потрібний справжній депутатський десант, потрібно створити комісію Верховної Ради і розслідувати факти звірячих катувань політв'язнів, злочини міліції, СБУ та прокуратури.

ГРАД звернувся до керівництва БЮТ-Батьківщини та НУНС з вимогою негайного втручання в ситуацію. Нехай доведуть, що потоки слів на честь героїв Крут, коли у Запоріжжі мордують хлопців, які відтяли голову вражому ідолу Сталіна - то не лицемірство.

http://dniprograd.org/ua/anyingrad/529
17

Коментарі

117.03.11, 22:40

Хоч ви і в різкій формі звинувачуєте нардепів, але я з вами погоджуюсь. Декілька небайдужих депутатів - це мало для захисту хлопців. Тим більше, що навіть комуністи не висувають обвинувачення. Це можливо було б трактувати просто як хуліганство. А їх катують як терористів!

    анонім

    217.03.11, 22:46

    Коли в 2000-2001 у ЮВТ, за вказівкою Кучми, відбирали підприєства в Дніпропетровську, туди літаком неодноразово вилітав десант депутатів-батьківщинівців. Так то ж треба було захищати Юліні підприємства. А тут якісь тризубівці та свободівці. Яка для Юлі від них користь? Про Ющенка я вже мовчу -- йому давно вже все до дупи, аби місце премєра зайняти.

      Гість: R0mmel

      317.03.11, 22:52

      +1 до заголовка. А ще в нас тут повно фанатів "Свободи" - що вони скажуть?

        417.03.11, 22:59Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

        Сказати їм усім нема чого. Тризубівці, самі того не бажаючи, зробили тест на українськість. Всі політсили які "працюють" лише на власний інтерес опинилися з одного боку, а ентузіасти-патріоти з іншого боку. Ось, як на мене, і вся правда.

          анонім

          517.03.11, 23:05

          Нічого дивного,ці партії ніколи не були українськими за змістом,такі ж транснаціональні бариги як і ПР..

            618.03.11, 06:43

            Будем надеяться, что после смены власти человекообразный мусор, издевающийся над ребятами, заплатит за свои преступления

              718.03.11, 08:51

              А ще вони здали Севастополь Росії.
              Мабуть,з того часу і стали співвучасниками.

                818.03.11, 10:03

                Все .... вспливає...

                  918.03.11, 12:40

                  Дійсно...дивує їхнє мовчання....

                    1018.03.11, 13:28

                    Яка там опозиція В нас ЛОХторат поділяється на дві частини: одним ПР покращує життя, а для других АпАзіциия, що тушками кріпить беззаконня в країні - "святая святих"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна