хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Золотые яйца Украины

Кто-нибудь обратил внимание на два очевидных факта, совпавших по времени? 1. За 2010 год в Украине цены на еду выросли от 15 до 300% (гречка) и по многим позициям уже выше, чем в развитых странах Европы.

2. В списке "Форбс" за этот же 2010 год, появились три новых украинских миллиардера, сделавшие свои богатства в сфере производства продуктов питания.

Скажите – есть между этими двумя фактами связь?

Полный текст здесь: http://sd.net.ua/2011/03/14/zolotye-yajca-ukrainy.html Можно смело прогнозировать - в следующем году в списке журнала «Форбс» появится еще несколько миллиардеров из Украины – на этот раз мы узнаем фамилии «гречневых королей», а так же «молочных» и «картофельных» баронов. И преисполнятся наши сердца гордостью за Украину…

10

Коментарі

Гість: RealSam

114.03.11, 10:52

Ну так пора вже ці золоті яя затискати в тиски, поки не почнуть віддавати все "чесно зароблене"...

    214.03.11, 11:03

    подальше збідніння більшості населення завжди має відповідний рост доходів у решти, адже закони фінансового ринку ще ніхто не відміняв: якщо тарифи і ціни підвищуються, значить хтось на цьому дуже непогано наживається. Українці на виборах віддали перевагу і підтримали модель олігархічного керування країною: це означає монополізацію і перерозподіл внутрішнього ринку країни на користь окремих фінансових груп з подальшим посиленням експлуатації населення. Посилення експлуатації відбувається за допомогою підвищення цін (добрива, газ, бензин, продукти харчування, державні послуги). Але навіть цей зріст не задовольняє невгамовні апетити міліардерів, тому відбувається скорочення державного фінансування освіти, охорони здоров"я, соціальних виплат, провадяться махінації у пенсійній системі.

      Гість: Ферзь

      314.03.11, 11:30

      объявление на продуктовом ларе "гречки нет, где есть, не знаю, но могу рассказать почему"

        414.03.11, 13:31Відповідь на 1 від Гість: RealSam

        Ну так пора вже ці золоті яя затискати в тиски, поки не почнуть віддавати все "чесно зароблене"...