хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

А таке бачили?;) Профспілка студентів-мазохістів підтримує...

ПРЕС-АНОНС

 

Профспілка студентів-мазохістів підтримує ініціативи влади

 

«Ми повністю підтримуємо ініціативи МОНМС та авторів проектів «Закону про вищу освіту» № 7468 та № 7468-1, рекомендації міністра Табачника щодо скорочення держзамовлення на 42%, ініціативи заступника Євгена Сулими, підтримані частиною Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві, щодо скасування акад емічної стипендії», - заявляють активісти Профспілки студентів-мазохістів. На підтримку цих нововведень вони візьмуть участь у пікетуванні Верховної Ради 04.03.11 о 10:00.
Найбільш прогресивними названі такі пункти законопроектів:

  • Підвищення цін на навчання за контрактом відповідно до індексу інфляції. «Країна перебуває у скрутному становищі, студентство, як найбільш соціально захищена верства населення, має затягнути паски і дозволити депутатам продовжити економічно ефективну політику», - коментують учасники мітингу.
  • Обмеження прав студентського самоврядування. Профспілка студентів-мазохістів: «Дійсно, адміністрація вишів і чиновники з Міністерства мають більший життєвий досвід та краще розуміють інтереси та потреби студентів».
  • Ліквідація автономії вишів. Студенти-мазохісти вважають, що «зверху краще видно», тому речі, що пов’язані з навчальним процесом та науковою діяльністю, не мають вирішуватися у самих alma mater.
  • Кількісний критерій акредитації рівня навчального закладу. «На нашу думку, це є єдиний адекватний критерій оцінки якості знань, що надає виш. Наукові здобутки чи рівень викладання – справа периферійна.»


Підтримка скорочення держзамовлення зумовлена тим, що освіта має бути справді елітарною, вона має бути привілеєм для тих, чиї батьки можуть забезпечити вступ в університет, на думку лідерів Профспілки студентів-мазохістів. Корупційні схеми, що при цьому виникатимуть, - ще один стимул для здорової конкуренції всіх проти всіх.
«Стипендія – це знущальна подачка для студента», - заявляють мазохісти. Для нормального засвоєння знань, що їх дає виш, студент має «крутитися», підробляти, а не сидіти на шиї у держави, яка і без нього знайде куди ці гроші витратити. Навчання і некваліфікована робота – речі, які мають гармонійно одне одну доповнювати. Тільки витрачаючи свій час на роботу після пар або вночі, студент зможе здобути якісні знання. Профспілка студентів-мазохістів у цьому питанні повністю підтримує дружню Молодіжну незалежну профспілку і її лідера Антона Дмітрієва.
Щодо прогресивних ініціатив, які вже впроваджені, то мазохісти окремо зазначають підвищення цін на проживання у гуртожитках КНУ та скорочення фінансування Економічного університету ім.Гетьмана, Львівської політехніки та Києво-Могилянської академії.
«Що ж до студентів, що виступають проти цих нововведень, влаштовують протести та демонстрації, то вони просто безвідповідальні ледарі. Крім того, ставити під сумнів рішення влади апріорі неприпустимо, вся влада – від Бога!».
Освіта – це привілей, а не право!
Студент не повинен сидіти на шиї у держави!
Так комерціалізації освіти!
Ми за деградацію освіти!
Зробіть нам боляче!

Профспілка студентів-мазохістів

 

21

Коментарі

Гість: Владзьо

16.03.11, 21:47

потрібна екстренна терапія електрошоком

    Гість: front242

    26.03.11, 22:51

    Студенти молодці! Гумор вдався, ще б акції вплинули на МК, то б зовсім гарно було б.

      37.03.11, 04:59

      невдалий жарт.
      люди не розуміють шкідливості того, що вони роблять.
      Знищення ональної культури й освіти - це не привід для приколів.

        47.03.11, 06:48

        Молодці студенти. Зайвий раз показали, що підтримувать цю владу можуть тільки представники груп ризику

          Гість: Возрожденная

          57.03.11, 08:45

          Я в шоці

            67.03.11, 10:23

            Молодцы Власти нужны рабы....своих детей, они и за рубежом обучат...

              77.03.11, 11:17

                87.03.11, 12:43

                Та у нашої держави ніхто на шиї не сидітиме... Вона того не дозволить - самій не вистачає на забаганки... Як писав Солженіцин в ГУЛАЗі, що інвалідів калік одноруких - і тих простосовували до роботи, по два штуки спереду і два штуки ззаду (два без лівої руки, і два без правої) на ноші - і вйо землю носити) У нас муситимуть виживати самотужки діти і студенти, інваліди і душевнохворі, лежачі і колясочники...
                Зараз цитатку наведу: "В Спасск присылали инвалидов - конченных инвалидов, которых уже отказывались использовать в своих лагерях. Но, удивительно! - переступив целебную зону Спасска, инвалиды разом обращались в полноценных работяг. Для полковника Чечева, начальника всего Степлага, Спасское лагерное отделение было из самых любимых."

                  97.03.11, 12:44

                  "Прилетев сюда из Караганды на самолёте, дав себе почистить сапоги на вахте, этот недобрый коренастый человек шёл по зоне и присматривался, кто еще у него не работает. Он любил говорить: "Инвалид у меня во всем Спасске один - без двух ног. Но и он на лёгкой работе - посыльным работает". Одноногие все использовались на сидячей работе: бой камня на щебенку, сортировка щепы. Ни костыли, ни даже однорукость не были препятствием к работе в Спасске. Это Чечев придумал - четырёх одноруких (двух с правой рукою и двух с левой) ставить на носилки. Это у Чечева придумали - вручную крутить станки мехмастерских, когда не было электроэнергии. "

                    107.03.11, 12:45

                    "Это Чечеву нравилось - иметь "своего профессора", и биофизику Чижевскому он разрешил устроить в Спасске [лабораторию] (с голыми столами). Но когда Чижевский из последних бросовых материалов разработал маску против силикоза для джезкаганских работяг, - Чечев не пустил её в производство. Работают без масок, и нечего мудрить. Должна же быть оборачиваемость контингента."

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна