хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Темно...

Цю пісню гурт Танок на майдані Конго присвятив пам'яті Ігоря Пелиха... А в грудні вони випустили новий альбом "С.П.А.М". На їхньому форумі я запитав, чи не думають вони продавати свій альбом в мережі. Все ж мені зручніше завантажити його з інету, а не шукати в магазинах. А в цьому випадку "халяви" я не шукаю. Не хочу альбом гурту, який поважаю, мати на дурняк...  Не знаю, чи це пов'язано саме з моїм проханням, але через два дні з'явилася можливість завантажити альбом з інтернету, з сайту http://www.ex.ua. Прочитати про це можна в новинах на сайті ТНМК. Причому для оплати цього альбому вони не встановлюють конкретної суми - пропонують з нею визначитися користувачеві, який завантажить альбом. Все залежатиме  від сумління, не побоюся цього слова, від свідомості слухача. (От вже це слово примудрилися знецінити, дивні справи відбуваються на нашій землі!). Це, на мій погляд, дуже шляхетно, дуже порядно. Сьогодні в мене не вийде оплатити цей альбом, бо WebMoney я не маю, але в робочі дні, коли я зможу дістатися банку - я обов'язково заплачу за цей альбом. А гурту дякую як за альбом, так і за шляхетний вчинок, який вони зробили. Як то зараз кажуть - респект.

Все, що кажуть часто-густо не має сенсу Дурниці у ротації, така тенденція Така пора, що часто стає страшно Дивишся, чекаєш — коли наступна лажа?

Що сьогодні, що ще кому ми винні? Вихід лише один — просто бути сильним Просто бути, нічого не забути Вийти та сказати: добрий вечір, люди

(Р&P)

20

Коментарі

126.12.10, 13:06

    226.12.10, 14:12

    Хороші вони!!
    Справжні!

      326.12.10, 15:36Відповідь на 1 від ab absurdo

        426.12.10, 15:37Відповідь на 2 від _АльонА_

        Ага! Дякую, що завітала. Мені приємно з тобою спілкуватися.

          526.12.10, 16:36

          все в норах это точно..

            626.12.10, 20:05

              726.12.10, 21:42Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

                827.12.10, 04:12

                талановита людина Пелих... був..
                а нє ганяв би з блядями по клубах, і досі б був...
                може то Господь покарав?

                  927.12.10, 14:42

                  Молодці хлопці, мої улюблені виконавці!!!
                  Дякую, Друже, за цікаву замітку, гарну музику та відео і за корисну інформацію. Собі також придбаю цей альбом.

                    1027.12.10, 18:42Відповідь на 8 від Put-nick

                    Кожен повинен займатися своїми гріхами. Тому для себе не вважаю гідною справою обговорювати доцільність (чи як це сказати? виправданість? Тіпа, так йому і треба???) смерті Ігоря Пелиха. Втім, як і смерті інших людей. Це вже справа між Богом та Ігорем. Не буду брати на себе роль Судді. Одне знаю, що воля Господа не така проста, щоб її кожен міг трактувати. І гинуть молодими не завжди найгірші люди. А живуть до старості не завжди найкращі. Не можу оцінювати людей за кількістю хвороб чи за тривалістю життя... Мир Вам!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна