Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

“Солідарність проти корупції”: правозахисники чи провокатори?

Днями активістка полтавської профспілки “Солідарність проти корупції” Тетяна Нонка намагалася на сайті “Майдан” розмістити “новину” наступного змісту: “Набридло читати матеріали пр захисту найбільш корумпованої державної установи – Фонду підтримки…, яку очолює батько координатора “Майдану” Т.Токаря. Суд поставить всі крапки. Невинних не засудять.Не втручайтеь, не тисніть на слідство.” (це весь текст).

Не буду нагадувати читачам подробиці кримінальної справи проти службових осіб установи, яку, дійсно, очолює мій батько. Про це детально можна прочитати на сайті “Майдан” та ряді інших інтернет-видань. Справа, дійсно, дійде до суду. Зараз вона знаходиться на розгляді у Вищому адміністративному суді України і, можливо, піде до Європейського. Зараз не про це.

У процес намагаються втрутитися представники профспілки, які називають себе “правозахисниками”. Повернуся до висловів, які писала пані Нонка. По-перше, хто визначив рівень корумпованості Фонду? По-друге, “правозахисниця” стверджує, що “невинних не засудять”. Мене дивує і обурює те, що нашу установу переслідують вже понад півтора роки органи прокуратури, а цю ж саму прокуратуру вищезгадана профспілка по декілька разів на рік пікетує з вимогами відставки ВСІХ КЕРІВНИКІВ прокуратури. Не через корумпованість прокуратури? По-третє, пані Нонка розповідає про “корумпованість” фонду, хоча жодного аркушу кримінальної справи не тримала у руках.

І це ще не все. В Інтернеті з’явилися критичні коментарі, зроблені, нібито, від мого імені на адресу працівників прокуратури та інших владних органів. На моє тверде переконання, це робота рук представників тієї ж самої “Солідарності проти корупції”. Мені здається, що їхні керівники попалися знову на гачок правоохоронних органів. І ті тримають їх у руках. Адже, ще не забулася та порушена кримінальна справа проти лідера профспілки “Солідарність проти корупції” Валентина Волошина, якого працівники міліції звинувачували у торгівлі жінками за кордон.

Хто наймав цих “правозахисників”: прокуратура чи установа, яку очолює мій батько? Твердо можу сказати, що не установа. Тож, напрошується висновок на кого працює “Солідарність проти корупції” і ким вона є насправді.

З мого майданівського блогу.
8

Коментарі

113.12.10, 13:35

заплутана справа, тут потрібно з’ясувати кому це потрібно, та куди веде стежка грошей.

    213.12.10, 14:05Відповідь на 1 від Hudson Hawk

    Все там пішло за призначенням. Тим більше, що гроші поворотні і вони повертаються. То просто звичайна "зачистка".

      313.12.10, 14:11Відповідь на 2 від блогер

      та ця хунта має тягу до зачисток, коли ж це лайно зачищати будемо

        46.01.11, 12:12Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        та ця хунта має тягу до зачисток, коли ж це лайно зачищати будемо"На все приходить час розплати" (с)

          56.01.11, 12:19Відповідь на 4 від Тарас Токар

          так, так хочеться пришвидчити, цей час