Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

"Займіться ділом, а не язиком!" Друга акція

Деякі фото з Києва  http://photo.i.ua/user/1429445/216224/

Деякі фото з Донецька http://photo.i.ua/user/1429445/216310/

Деякі фото з Полтави http://photo.i.ua/user/1429445/216248/

Деякі фото з Одеси http://www.048.ua/article/28964

 

Будуть додаватися ще.

 

Прес-реліз:

 

 

ПРОЕКТ ЗАКОНУ «ПРО МОВИ В УКРАЇНІ» З РЕЄСТРАЦІЇ НЕ ЗНЯТИЙ,

СЛУХАННЯ ПЕРЕНЕСЕНЕ НА СЕРЕДИНУ ЛИСТОПАДА

 

 

Сьогодні, 18 жовтня, біля комітетів Верховної Ради України зібралося близько двох тисяч людей із категоричною вимогою – зняти законопроект «Про мови в Україні» з реєстрації. Громадяни закликали владу займатися реальними проблемами, які однаково хвилюють українців як Заходу, так і Сходу: тарифами на газ, цінами на продукти харчування, зарплатами, іншими економічними та соціальними проблемами, а не питаннями, котрі поляризують суспільство і суперечать Конституції України.

В акції у Києві взяли участь представники громадських організацій, студенти, молодь, митці, журналісти, небайдужі громадяни. Свою позицію щодо суперечливого законопроекту висловили брати Капранови, Ірена Карпа, Степан Хмара, Олесь Доній, Євген Ніщук, Леся Воронина, Сергій Пантюк, Олесь Шевченко, крім того, виступав хор «Гомін». Українців підтримали польські журналісти.

 

«Як я можу йти на діалог із владою, якщо вони чоботом ступають в мою душу», сказав Євген Сверстюк.

 

«Нас заганяють в андеграунд, знову змушують почуватися принижено. Це ілюзія, що з цією владою можна якось домовитися, з цією владою можна тільки боротися. Сьогодні у нас хочуть вкрасти мову, завтра – свободу преси, потім зникне культура, зникне нація. Держава намагається будувати нову країну рабів», – заявила Ірена Карпа.

 

Однак головна вимога пікетувальників – зняття законопроекту «Про мови в Україні» – виконана не була: слухання перенесли на середину листопада. Про це повідомив Володимир Яворівський, голова Комітету з питань духовності та культури при Верховній Раді України.

 

Акції протесту проти ухвалення законопроекту «Про мови в Україні» відбулися також в Автономній Республіці Крим, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях.

Проект закону, який зареєстрували у Верховній Раді керівники фракцій Партії регіонів, Компартії та Блоку Литвина, юридично запроваджує «російсько-українську двомовність», а ФАКТИЧНО спрямований на виведення з ужитку (знищення) української.

 

Нагадаємо, попередня акція протесту відбулася 4 жовтня, тоді громадяни домоглися зняття цього законопроекту з порядку денного.

 

Організатори акції:

Громадянський рух «Відсіч»

Рух добровольців «Простір свободи»

Громадська кампанія «Новий Громадянин»

Контактна особа: Анастасія, 063 69 666 61

12

Коментарі

119.10.10, 09:15

До листопада треба щось таке придумати...

    219.10.10, 10:45Відповідь на 1 від Perovdupu

    Марш зі Львова на Київ.

      319.10.10, 11:05Відповідь на 2 від gatyla

      Не годиться. "Бандьоры наступають!" Треба інше...

        419.10.10, 22:13

        ця окупантська влада хоче вкрасти в України не тільки мову й культуру,але й НАШУ історію, НАВ'ЯЗАВШІ НАМ РОСІЙСЬКІЙ СВІТОГЛЯД. Тому що йя влада працює вахтовим методом - відпочивають й живуть вони не в нашій державі,а за кордоном.У нас же вони ВОНИ ЛИШЕ ДАНИНУ ЗБИРАЮТЬ - ЇХ НАШІ НАСУЩНІ ПРОБЛЕМИ НЕ ТОРБУЮТЬ!! Це ж як монголо-татари- завойовники! Що від доброго чекати? НІЧОГО!

          520.10.10, 13:22

          Друже!

          Відмінні світлини! І стаття чудова.