хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Протести підприємців проти устисків економічної свободи

7 жовтня у зв'язку з заплановним прийняттям у першому читанні Податкового Кодексу під Верхоною Радою зібралися підприємці із Києва, Сум, Запоріжжя та Дніпропетровська. Протестувальники не тільки вимагали відкликати проект Податкового кодексу з ВР, але й також висловлювали негативне ставлення до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Зокрема вони вимагають, щоб єдиний соціальний внесок не перевищував 20 % від мінімальної заробітної плати. Підприємці наголошували, що уже розпочалося масове закриття підприємств та зростання армії безробітних.

Підприємці різко висловлювалися щодо недовіри Урядові М. Я. Азарова і жадають його відставки, а заразом і відставки  Голови Держкомпідприємництва М.Ю. Бродського.

 

В Києві масового мітиингу організовано не було, але протестний рух підприємців дещо радикалізувався. На підтримку своїх вимог підприємці не тільки влаштовують акції, але й також оголосили голодування. Під стінами Верховної Ради голодують представники Запорізького Союзу підприємців «Ніка». Протести проти економічного насилля тривають…

До цього повідомлення додається скан резолюції мітингу підприємців Сумської області, що відбувся 6 жовтня в Сумах і зібрав, за словами сумчан, присутніх біля ВР, близько 2000 осіб. ЗМІ подають різни дані про кількість, від 1000 осіб.

31

Коментарі

анонім

18.10.10, 14:29

+1

    28.10.10, 16:10

    Теперь Тигипко устроит пенсии от 250 грн.

      38.10.10, 16:51

      када голосовали, об этом не думали?

        48.10.10, 22:12Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        Кто как... Но и те, тко думал, и те, кто не думал, годами самоустранялись от такой "чепухи", как принципі демократии, отстаивание прав и свобод, развитие гражданского общества, нерушимость Закона... Если бы вот об этом думали в своё время, то никаких таких Кодексов драконовских даже в виде теоретической угрозы не появлялось бы. Ну, что ж... Некоторые на ошибках учатся... Иногда...

          59.10.10, 10:37Відповідь на 4 від starina_leon

          согласен. сколько ещё майданов надо шоб всю эту ..... смести, а то эта стабильность достала.

            69.10.10, 11:41Відповідь на 5 від Hudson Hawk

            А это смотря как делать и как этим потом пользоваться.... Могло хватить и прошлого майдана. Может хватить и одного следующего. Но все упомянутые выше цели не достигаются одним эмоциноальным всплеском. Нужна постоянная и настойчивая работа до и после видимых "революционных" событий.

              Гість: Друга

              79.10.10, 14:25

              На мой взгляд Украине помогут такие же события как в Румынии в 1989 и некоторые из "уряда Азарова" повторят судьбу Чаушеску. По-другому эти суки уже не понимают.

                89.10.10, 14:47Відповідь на 7 від Гість: Друга

                "Уряды" этот вариант уже учли. Они добились того, чтобы на случай угрозы их задницам половина населения имела мотив защищать их от другой половины населения. Раскол на Восток и Запад в этом направлении чудненько действует...

                  99.10.10, 15:45

                  борітеся\поборете ! щасливо

                    109.10.10, 16:22Відповідь на 9 від SOKILDNISTER

                    Долучайтеся у Франківську! Там також буде.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна