хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Так Табачник вчоний, чи не вчоний?


Народний депутат, член фракції НУ-НС Леся Оробець просить керівництво Інституту історії України та Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені Кураса НАН України надати документи, що підтверджують отримання міністром освіти і науки Дмитром Табачником наукових ступенів кандидата і доктора історичних наук .

Як зазначає Оробець, тексти кандидатської та докторської дисертацій Табачника відсутні у вільному доступі, що не може не викликати стурбованості.

У зв'язку з цим Оробець направила у вказані інституції, в яких, за її інформацією, Табачник захищав свої роботи, депутатські звернення. Депутат просить надати офіційно завірені копії дисертаційних досліджень Табачника на здобуття ступенів, копії висновків про цінність наукових праць, копії відгуків опонентів і копії рішень вчених рад.

Крім того, Оробець направила запити з проханням надати копії дисертаційних досліджень Табачника керівництву Українського інституту науково-технічної та економічної інформації, який здійснює державну реєстрацію вітчизняних дисертацій, і Національної бібліотеки імені Вернадського, де за традицією акумулюються дисертаційні дослідження, виконані в Україні.

Відповідно до біографії Табачника, розміщеної на сайті Міністерства освіти і науки, кандидатську дисертацію на тему Масові репресії в Україні в другій половині 30-х - на початку 40-х років він захистив у 1991 році, докторську дисертацію на тему Феномен тоталітарно-репресивного суспільства в Україні в 20-х - наприкінці 50-х років - в 1995 році.

Як повідомлялося, в листопаді 2009 року депутат Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Володимир Яворівський просив колишнього міністра освіти і науки Івана Вакарчука перевірити наявність вищої освіти у кандидата в Президенти Віктора Януковича.
21

Коментарі

120.04.10, 18:06

Такий "міш", пардон "маленькій кріс"...

    анонім

    220.04.10, 18:19

    Та вони там усі такі учоні, шо аж страшно.... ....
    .... ....

      320.04.10, 18:24

      тото вся Украина в таком говне,слишком много "ученых-и послать некого"

        420.04.10, 18:26

        ото буде сміху чи не до сміху коли міністр освіти без освіти

          Гість: gobseck

          520.04.10, 18:32

          "...Як зазначає Оробець, тексти кандидатської та докторської дисертацій Табачника відсутні у вільному доступі, що не може не викликати стурбованості..."
          Ах, Самара-городок,
          Беспокойная я,
          Беспокойная я,
          Да успокой ты меня.
          Понапрасну небо ясно,
          Одна звездочка горит,
          Понапрасну милых много,
          Об одном сердце болит.
          Ах, Самара-городок,...

            Гість: Тираъ

            621.04.10, 03:21

              721.04.10, 08:53

              Табачник Дмитро Володимирович. Феномен тоталітарно-репресивного суспільства в Україні (кінець 20-х - 50- ті роки). Історичний та етнополітичний аспекти: Автореф. дис... д-ра іст. наук у формі наук. доп.:07.00.05 / НАН України; Інститут національних відносин і політології. — К., 1995. — 103с.

              У бібліотеці Вернадського є автореферат дисертації (основні результати, так би мовити). Приходьте, читайте...

              http://nbuv.gov.ua/_scripts/wwwi32.exe/ [in=_scripts/dis.in]

                821.04.10, 09:04

                Мабуть і є цей "дісєр" в природі, та от чи сам він його писав (особливо якщо врахувати тему його робіт).

                  921.04.10, 09:13Відповідь на 7 від Nech sa paci

                  Але сама докторська дисертація відсутня Буде тягнути до останнього, або просто не буде на це зважати він же міністр освіти

                    1021.04.10, 09:39Відповідь на 9 від V!t@l!й

                    Саму дисертацію можна попросити почитати в тому інституті, де він захищався. Дисери зазвичай узагалі не дають де попало й кому попало.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна