хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

То, что дураку ясно, для умного еще вопрос (В. Шендерович)

Довго писати не буду. Але здалося мені, що особливо не помітили люди новину, що рахункова палата РФ в особі Сергія Степашина визнала, що Україна російський газ не крала. Я з початку подумав, що мені почулося, коли на роботі це почув по телевізору. Але ні, де-які російські сайти пишуть теж саме: "...По его словам, по итогам проверок счетные палаты двух стран пришли к выводу, что нарушения были с обеих сторон — это вопросы контрактов и финансовые составляющие.  Никакого прямого воровства в этой ситуации мы не   видели. Украина не воровала газ из газовой трубы», — заявил Степашин". (http://www.rosbalt.ru/2009/12/28/701143.html). Є подібне в   інших сайтах з новинами. Що ж, вітаю Росію з визнанням цього факту. І дякую панові Степашину - це приємно, що люди можуть розмовляти мовою фактів та доказів. Цікаво, а чи не буде бажання в посадовців братньої Росії вибачитись перед українським народом за наклеп? А також у багатьох наших, перепрошую, співвітчизників - які вслід за російським ТБ кричали про те, що українці щось там в когось з труби крадуть? Питання, звісно, риторичне... Нажаль. Але сама по собі новина приємна. Браво Степашину, і респект йому за визнання правди!

P.S. Назва замітки не випадкова. Над цим афорізмом пана Шендеровича треба замислитися. Він справедливий не тільки зі справою про так звану крадіжку російського газу. Цей афорізм взагалі про життя. Поки нам дають таку можливість, панове, сумніваймося та думаємо. Це інколи корисно.
13

Коментарі

Гість: music of moon

129.12.09, 23:45

забей...

    229.12.09, 23:53Відповідь на 1 від Гість: music of moon

    Та ні, не цікаво на правду забивати. Поки що... Може ще не виріс ... Може це наївно. Хай! Життя покаже. А я поки що поспостерігаю.

      329.12.09, 23:57

      если извинятся, у тебя оргазм будет?

        Гість: M@ESTRO

        430.12.09, 00:27

        Цікаво, а чи не буде бажання в посадовців братньої Росії вибачитись перед українським народом за наклеп? повеселил!

          Гість: M@ESTRO

          530.12.09, 00:29Відповідь на 3 від Q2

          если извинятся, у тебя оргазм будет?у него поллюции начнутся плавно переходящие в месячные.

            630.12.09, 01:07

            у них желания не возникнет. по себе посуди - легко ли извиняться, когда ты реально не прав?

              Гість: music of moon

              730.12.09, 02:09

              Люди, это же политика...не сравнивайте её с человеческими отношениями!

                830.12.09, 15:55

                дякую за новину!!!!!!!!!!! бо задовбали вони цим газом))) нібито я його собі в карман скачувала)))

                  930.12.09, 20:19

                  Дякую Вам пане Andrij-Guard за втішну інформацію! Ви мудра людина. Саме тому для вас інше риторичне запитання...А чи варто чекати вибачення від пса, який вас покусав; а чи варто очікувати самокритики від напищеного індика; а чи варто розраховувати, що вас очистить від бруду замащена в багнюку свиня; а чи існує вовча справедливість???

                    1030.12.09, 20:32Відповідь на 6 від Al KazlOFF

                    у них желания не возникнет. по себе посуди - легко ли извиняться, когда ты реально не прав?Ти маєш рацію, вибачатися нелегко. Більше того, ще важче визнавати та зрозуміти, що ти неправий. Але якщо оцінювати по собі - то я вчуся вибачатися, і повір мені на слові - вибачався не один раз. Вважаю, що це ознака порядної людини - вміти вибачитися, коли неправий. Можливо не завжди в мене це виходить - тут я не беруся стверджувати. Але прагнути цього треба.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна