хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Епідемія вплине на вибори, а паніка вигідна Тимошенко?

Епідемія грипу в Україні вплине на хід виборчої кампанії, вважає голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

Про запровадження надзвичайного стану та скасування президентських виборів наразі говорити рано, сказав він "Німецькій хвилі".

Але, на думку Черненка, епідемія призведе до затягування із внесенням змін до виборчого закону, який скритикувала Рада Європи та Конституційний суд України, а також ускладнить формування виборчих комісій.

Голова КВУ впевнений, що провідні кандидати вповні скористаються епідемією для політичної самореклами.

Натомість член правління громадської організації "Альянс Майдан" Володимир Мартинюк підозрює владу в штучному перебільшенні масштабів епідемії та ставить під сумнів саму її наявність.

Мартинюк зазначив, що всупереч порядку, карантин оголошений одразу на центральному рівні. А приводом для цього стали статистичні дані про смертність від застудних хвороб.

На думку Мартинюка, ці дані спричинили паніку в суспільстві, бо були опубліковані вперше за останні десятиліття.

"Ми ж знайшли статистику, за якою минулого року в Америці на таку саму кількість душ населення було вдвічі більше смертей від запалення легень, застуди і так далі. Але ніхто при цьому не оголошував жодних надзвичайних станів", - заявив він.

Громадський активіст назвав "маніпулятивними" добірки новин більшості засобів масової інформації. І зазначив, що сусідня зі враженими грипом областями Польща заперечує наявність епідемії на своїй території.

Штучне нагнітання паніки, на думку Мартинюка, вигідно перш за все, главі уряду, бо дозволяє відвернути увагу суспільства від провалів урядової політики та обмежити виборчу активність її політичних конкурентів. Українська правда.
11

Коментарі

12.11.09, 15:57

Паника выгодна всем полит. партиям, увы. Не выгодна народу и гр.обществу, кот. не финанс. из-за рубежа.

    22.11.09, 15:59

    ... і взагалі, вмирають вже від легеневої чуми: чи вони в Німеччині не второпали?

      анонім

      32.11.09, 23:18

      президентом стане кандидат з медичною освітою

      його рейтинг зараз 34%