Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Таки да!

Світлина від Софії Пилипчук.
4

Коментарі

14.10.18, 11:16

http://blog.i.ua/user/295100/2051066/ = Зачем СпецНаз Украины ДОБИВАЛ ГЕРОЯ УКРАИНЫ?!
Украинские патриоты должны принести Войну в дома своих депутатов, министров, генералов, олигархов и пРезидента - чтобы эти "державные мужи" ПРОЧУВСТВОВАЛИ НА СВОЕЙ СОБСТВЕННОЙ ШКУРЕ, **ЧТО ТАКОЕ ВОЙНА**?!!
Только это отобьет у них желание ДЕЛАТЬ ДЕНЬГИ и КАРЬЕРУ - на крови Наилучших Сынов Украины, и научит их называть врага - ВРАГОМ, а Войну - ВОЙНОЮ!
И только тогда, когда НАВСТРЕЧУ рекам крови Погибших Патриотов, текущих с фронта - потекут такие же реки крови Государственных Преступников и Грабителей Украины - мы сможем ОСВОБОДИТЬ Украину от Внутренней и Внешней Оккупации!
\"ЛЕСНИК"\Сергей Амиров\Олег Мужчиль, Герой Украины\

    24.10.18, 11:23

    http://blog.i.ua/user/295100/1760039/ = ЛІСНИК. "Правий Сектор" = то є ПАСТКА ДЛЯ ПАТРІОТІВ! А "провідник" Ярош – провідник НА ТОЙ СВІТ!
    Я думав, що ВСІ ВЖЕ ДАВНО ЗРОЗУМІЛИ цю "Жидо–Кухню"!
    ХТО спочатку посилав Пецю з Кроликом НАХ – а потім на Своїх Горбах та на Крилах Ангелів Небесної Сотні ВОЗНІС їх на ТРОН?!!
    ХТО пішов воювати типа "ЗА ВІЛЬНУ УКРАЇНУ" – але ФАКТИЧНО – знов–таки ЗА ВЛАДУ Петіного Жидо–Олігархату?!!
    КОГО зараз РОЗСТРІЛЮЮТЬ та САДЖАЮТЬ? = людей, що накінець ЗРОЗУМІЛИ, КОГО ВОНИ ЗАХИЩАЮТЬ?!
    Невже НІХТО НЕ помітить, що ВСІ оті "депутати" – 95% у Верховному КНЕССЕТІ України! – з "богообраних Яхве" \Жидо–Б-гом\ людей, які хоч ВЖЕ можуть отримати ПМЖ на Історичній Родині Своїх Предків!
    *** А ми чомусь хочемо, щоб вони ПРАЦЮВАЛИ НА УКРАЇНУ!
    І вивчаємо >>>

      34.10.18, 11:28

      І вивчаємо напам'ять "Історію Жидів" з Біблії \ніби-то НІКОГО більше ТОДІ на Землі НЕ ЖИЛО!\, і молимось тому "Б-гу" \про якого Ісус сказав іудеям "Батько ваш – ДИЯВОЛ!"\, щоб Він ПРИТРИМАВ своїх улюблених Діточок Диявола – і дав отримати Перемогу СЛОВЯНАМ
      ***Доки наше суспільство буде Хворе-на-Розум – доти й будемо ТАК ЖИТИ!
      http://photo.i.ua/user/295100/213374/13065016/ = В этой Войне Дураков, славянское быдло ОСЛАБЛЯЕТ СЕБЯ – и УКРЕПЛЯЕТ НАС, Главных Дирижеров Смуты!
      Поки що все йде ПО ЇХ ПЛАНУ – тупії ЛОХи б'ються ЗА ВЛАДУ ЖИДО-ОЛІГАРХІВ – аж гай шумить!
      А хто ВИЖИВ у тій Війні – того ТУТ ВІДСТРІЛЮЮТЬ \як Сашка Білого та "Лісника"!\, а інших – розсаджують по СІЗО – щоб не заважали ёбчеству весело жити, а 3.500.000 заробітчанам \на чолі з Петею\ - весело працювати НА ВОРОГА