хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

“Бірюковщина”, як президентський тренд


У президента України Порошенка є один радник, такий собі Бірюков. Йому Порошенко довірив найдорожче – армію підгодованих порохоботів, які день і ніч вивергають “адміністративний захват” і вульгарні лестощі з приводу діяльності нашого президента.

Цей Бірюков є Другом Президента Порошенка (ДПП). Таких мало. А логіка режиму особистої влади, будь-якого авторитаризму проста, – чим менше друзів, тим більше ворогів. Зате, друзям – все, а ворогам- закон і клеймо «ворог народу».

І що у президента Порошенка на думці, то у радника Бірюкова на язику. Нещодавно цей горе-радник заявив, що всі, хто критикує або незадоволений президентом Порошенком є «ворогами народу». Натовп порохоботів в інтернеті і ЗМІ підхопив цю стару чекістську тезу і на всі лади стали її пропагувати.

Отже, ми маємо справу з президентським трендом, – погано прихованим прагненням утриматися при владі будь-якою ціною, не нехтуючи ніякими засобами в боротьбі проти українського суспільства, аж до образи і погроз більшості населення країни. Виходить, що фальсифікація або зрив президентських виборів це ще не найгірше і найстрашніше, що готує нам олігархічно-корумпована влада.

Таким чином, “бірюковщіна” як стиль і метод оточення Порошенка – це несвідомий страх і ненависть влади до переважної більшості українців, які відкинули антинародну політику президента Порошенко. Адже тільки 10% виборців готові голосувати на виборах за нинішнього президента, а значить готові терпіти його далі або задоволені його діяльністю. А решта 90% виборців, з різних причин, незадоволені Порошенком, як українським президентом. А за логікою і характеристикою його радника Бірюкова всі вони автоматично потрапляють в групу ворогів Порошенка або “ворогів народу”.

Тепер крім брехливих обіцянок і піар-акцій вхід підуть погрози, шантаж, тактика гноблення і розколу українського суспільства з будь-якого приводу.

5

Коментарі