хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

У Тернополі евакуювали людей із філармонії через "замінування"


 

1 березня,евакуювали понад 200 чоловік із Тернопільської обласної філармонії через фальшиве замінування! Далі докладніше розповість "Тернопіль".

Так, о 10:40 на лінію "102" поліції надійшло повідомлення, що в Тернополі замінували обласну філармонію! Отож, всі екстренні служби області виїхали на місце даної події.

Треба сказати, що в цей час у філармонії тривало уросте святкування з нагоди 2-річниці утворення Держпродспоживслужби Тернопільської області. Майже 300 працівників цієї служби вже сиділи в залі й чекали відкриття урочистостей. Але замість їхнього керівника Василя Хомінця, вийшов на сцену директор філармонії Ярослав Лемішка й повідомив про замінування будівлі.

Слід зазначити, що співробітники Держпродспоживслужби організовано піднялися зі своїх мість і без паніки та скупчення покинули споруду. 

Поліціянти, зокрема вибухотехніки й кінологи обстежили будівлю філармонії та прилеглу територію, щоб знайти можливий вибуховий пристрій. Але вони нічого не знайшли - інформація про замінування не підтвердилася. Тому правоохоронці встановлюють особу, яка зателефонувала в поліцію і сказала про "замінування". 

Ці дані щодо події фальшивого замінування було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, згідно статті 259 ККУ України - завідомо неправдиве повідомлення про підготовку щодо вибуху.

Коли екстренні служби обстежили філармонію, то працівники Держпродспоживслужби повернулися в будівлю і продовжили урочистості відповідної 2-річниці їхньої установи. 

Їх вітав начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець, а також голова обласної ради Віктор Овчарук та заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик.

І на додаток, на цих урочистостях нагороджували за відповідальність й професіоналізм працівників Держпродспоживслужби та дітей-переможців конкурсу малюнків, які вони підготували до свята. Виставку малюнків можна було подивитися у фойє Тернопільської обласної філармонії. 

0

Коментарі