Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

На Росію чекає двократне зростання безробіття

КИЇВ, 1 лютого. /УКРІНФОРМ/. На Росію чекає двократне зростання безробіття. Такі виводи робить з оприлюдненого прогнозу Міноздоровсоцрозвитку РФ "Независимая газета". Якщо гірші очікування справдяться, то без постійного заробітку можуть опинитися більше 14% працездатного населення країни, пише вона. Незалежні економісти сподіваються, відзначає видання, що ситуацію може поліпшити прагнення працедавців не скорочувати працівників, а урізувати їм зарплати і робочий час, а також поширені літом сезонні роботи.

У січні 2008 року в російських службах зайнятості офіційно зареєстровані як безробітні 1,548 млн громадян. При цьому влада не сумнівається, що безробіття в 2009 році зростатиме. Міноздоровсоцрозвитку прогнозує, що середня чисельність безробітних у 2009 році становитиме близько 2,2 млн осіб. "Офіційно безробітними в середньорічному численні буде зареєстровано близько 2,2 мільйона людей. При цьому до кінця року цифра може бути перевищена", - заявив заступник глави Міноздоровсоцрозвитку Максим Топілін.

Нескладний розрахунок показує, констатує видання, що в окремі місяці число офіційно зареєстрованих безробітних може досягати 2,9 млн людей, що майже удвічі більше, ніж зараз.

На сьогодні, за даними Росстату, який вимірює фактичне безробіття за методологією Міжнародної організації праці, постійного заробітку позбавлено 5,8 млн людей. При цьому до числа фактично безробітних потрапляють ті, хто не отримує стабільної зарплати, хоча і продовжує числитися на якому-небудь підприємстві і формально не може звернутися до служби зайнятості. Офіційно зареєстроване і фактичне безробіття за методологією МОП відрізняються у декілька разів. Так, у 1998 році рівень безробіття за методологією МОП досяг у Росії 13,2% активного населення, тоді як зареєстроване безробіття становило усього 2,9% економічно активного населення.

Зазначимо, що днями МОП оприлюднила прогноз, згідно з яким у всьому світі через економічну кризу роботи можуть позбутися 50 млн нині працевлаштованих людей.

Майдан.
14

Коментарі

Гість: InvaderGir

11.02.09, 13:09

Самі в такій ситуаціі, скорочують всіх і всюди.
Ціни на квартири впали нижче нікуди, а купувати їх нема за що. Тут хоч би на хліб заробити.

    21.02.09, 13:10Відповідь на 1 від Гість: InvaderGir

    Це точно.

      32.02.09, 09:24

      росії жопа а нам приємно.

        42.02.09, 15:52

        В нас не краща ситуація.

          522.02.09, 17:51

          Не бойтесь утратить работу! есть другие возможности!!!!!
          http://tvoyuspech-2009.ucoz.ua
          http://www.zanko.hut2.ru