хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

НІДЕ в постсовку повалити посткомуністів ще не вдалося.

1. Тут дивуються, що можна щось передбачати наперед у два-три роки. Можна - якщо пам'ятати, що люди одразу схоплюють почуттями лише одни-два виміри - але ж події в житті суспільства та окремої людини ЗАВЖДИ відбуваються у багатьох вимірах - більше на три-чотири у всякому разі. Якщо ціікавитися біографіями відомих людей (про невідомих біографій майже не пишуть) - то можна знайти багато подібних ПОВТОРЕНЬ у сюжетних ходах кожної біографії. І самих сюжетних ходів в людському та суспільному житті не так вже й багато - тут є своя "таблиця Менеделєєва" чи своя абетка. Колись видатний вчений Пропп вирахував, наприклад - що сюжетів та подій у казках певна гранична кількість у ВСІХ народів, де є казки. 
2. Україна - у багато чому ВТОРИННА країна, і подібні події в ній ВЖЕ відбувалися в Європі - тільки раніше. Там вже встигли про це забути - а ми ще тільки з первісною "свіжістю" їх переживаємо як щось "нове". Для людства це не нове. Отже - якщо у нас настирна повторюваність - можна досить легко передбачати події, спостерігаючи їх у декілька вимірах. І не заморочуватися огидним моралізуванням. Світ природи не знає "чистої" моралі. 
3. Усі захопилися перемогою Саакашвілі на суді. Дехто, як Соня Кошкіна передбачає послаблення режиму Порошенка через втрату поваги від силовиків та втрати рейтингу від народу. 
Усі при цьому забули, що на боці олігархічної диктатури иа їх оточення - мільйонні та мільярдні статки - вони не будуть нічого втрачати через якійсь виборчі бюлетені. І через прогулянки по місту натовпу Києву вони будуть тікати? З якої радості? 
4. А олігархія - це чиста приватна власність посткомуністичного криміналу на державу "Україна". У такої диктатури опертя не тількиі не стільки на державних силовиків - скільки на приватних найманців на державниій службі. Забули про озброєних людей Яроша, Білецького, та подібних? У цієї влади Є збройні сили - ідейно та фінансово вмотивовані щодо захисту олігархічної диктатури - бо самі мріють потрапити до розподільчого столу - де є суми з декілька нулями. 
5. І що - втратити все через якійсь демонстрації та вибори? Адже вже зараз "ветерани АТО" хижо блищать "чесними очами" та ладні захистити свого головнокомандувача! Якщо заплатять, звичайно. А ЇМ ЗАПЛАТЯТЬ ДОСИТЬ, щоб силовики Порошенка билися за нього як за СВОЄ сите майбутнє - бо нічого іншого ці силовики не вміють і не хочуть робити. 
6. Вони не так на фронті, як у близькому тилу - і за надійність обіцяють платню... Раніше були парламентські "тушки" (забули?) - тепер військові "тітушки"...Єдність тушок та тітушок і складає становий хребет олігархічної диктатури. Як колись преторіанці Стародавнього Риму. А наша армія через привілейований стан добровільних карателів деморалізується. Давньоримська армія теж була цим деморалізована - преторіанців імператора оплачували вдвічі краще - ніж легіонерів... 
7. Ні, влада олігархії - це не лише і не стільки Порошенко, як клас, стан. І він шукає шляхи безповоротно оволодіти ситуацією. 
НІДЕ в пострадянському світі повалити посткомуністів ще не вдалося з 1991 року... 
Треба це пам'ятати. Нам ще дадуть бій - українське суспільство помітно заслабло. Гасло "імпічмент" замість відставки цьому доказ.

2

Коментарі

113.12.17, 08:01

І шо???

    213.12.17, 10:03

    Брєд!!!!....

      313.12.17, 20:15Відповідь на 1 від Кривовус

      І шо???ATO!

        413.12.17, 20:16Відповідь на 2 від Francis Garry

        Брєд!!!!....ПНХ ====>>>>>>

          514.12.17, 11:51

          Недарма він у мене в друзях на ФБ. Розумна людина Давно відстежую його публікації

            630.12.17, 17:37Відповідь на 5 від ab absurdo

            Не поділяю Вашу думку

              730.12.17, 20:04Відповідь на 6 від Сніза

              Не поділяю Вашу думкуВаше право