Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ахметов, подільник Порошенко, учасників АТО не вважає героями

Перед футбольним матчем Шахтар - Олімпік, футболісти повинні були вийти в супроводі дітей учасників АТО. Це вже не перша така акція, коли діти в футболках «Мій тато - герой» відкривають матчі чемпіонату України. Але в цей раз менеджери Шахтаря заборонили дітям одягнути футболки.

Про це в своєму блозі на Українській правді пише Єгор Фірсов, координатор політичної сили «Альтернатива».

«Схоже, що менеджери Шахтаря, як, ймовірно, і сам власник клубу Рінат Ахметов, не вважають учасників АТО героями. Виходить, що люди, які жертвують життями, в тому числі і для того, щоб Шахтар і Ахметов змогли повернутися додому - не герої. Вони навіть не варті того, щоб їх діти супроводжували футболістів перед початком матчу. Напевно, адміністрація Шахтаря порахувала подібну акцію сороміцькою або ганебною для клубу. Хоча ультрас Шахтаря масово йшли в АТО і організовували охорону патріотичних мітингів в Донецьку, але для керівництва клубу - це мало що значить.
Але хто ж тоді герої? Ті, хто розграбував і практично знищив Донецьк? Ті, хто тримає тисячі донеччан в заручниках і ті, хто не дає мільйонам повернутися до себе додому? Це герої Ахметова і його менеджерів? Тоді клубу пора переїхати ближче до "своїх" уболівальників, адже вони вже відтіснили Донбас Арену і базу Шахтаря »- пише автор.
«А взагалі, це зайвий раз демонструє, що твориться в голові у Ахметова. Погодьтеся, будь він хоч трохи прихильником України, ця ситуація була б неможливою. Мало було здати Донецьк і втягнути регіон в м'ясорубку війни, розуму це схоже не додало ... »- резюмує автор.

Нагадаємо, що лідер донецької агентурної (в інтересах спецслужб РФ) ОЗУ "Люкс" Рінат Ахметов сьогодні є бізнес-партнером президента Петра Порошенка, проживає в Києві і забезпечений охороною УДО за особистою вказівкою П. Порошенко.
2

Коментарі

126.11.17, 20:55

По суті іменно з "доброї волі" членів Партії Регіонів, членом якої та грошовим мішком якої є "Гудок" і виросла п`ята колона в Україні. Та всупереч намаганням ПР керувати нею стала еРеФія. А Гудок на його блазні заникались в Київ і продовжують зрадницьку політику що до України. Хай доведуть протилежне повернувши зароблені їм УКРАЇНСЬКИМ народом гроші з ОФШОРІВ до України.

    227.11.17, 17:24

    Місце обох - на лаві підсудних, а вони й досі у владі. І винні у цьому всі ми