хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Зрадникам не місце в раді ! Тернопіль.

Як би того комусь не хотілось, але сьогодні, 2 червня, під Тернопільською міською радою не було так вже і пекельно та жарко ...
Свободівці та громадські активісти в кінцевому результаті перемогли - засідання сесії ради відбулось, і головне перешкодили трьом зрадникам-депутатам, які порушили партійну дисципліну ВО Свобода, за що були виключені з партії, потрапити до сесійної зали.
Тепер громадськість Тернополя чітко відстоює свою позицію і прагне, аби тріо зрадників-депутатів склали свої мандати.
Зазначу, що це вже третя спроба фракцій "бпп солідарність" та "самопоміч" зірвати проведення сесії міської ради та посіяти безлад і хаос в Тернополі.
Два попередні засідання вони зірвали через ніби-то побиття депутатів бпп, потім було "замінування" будівлі ... 
Сьогодні їм не вдалося зірвати засідання сесії, фантазії вже не вистачило, щоб щось вигадати ще. Адже в сесійну залу зайшли 23 депутати, а це більшість, тому засідання сесії все ж відбулося.
Проте не обійшлося без дрібних локальної баталій, коли троє зрадників-депутатів разом зі своєю нечисельною "групою підтримки" з провладних "самопомічі" та "бпп солідарність" тричі намагались зайти до приміщення ради. Наші активісти пропускали усіх бажаючих депутатів, звісно крім зрадників-тушок.
В ході сутички, на одного зрадника з народного натовпу, коли хлопці передавали пакет, випадково полився кефір

  

А як тільки ті троє зрадників-депутатів не намагались проникнути, саме проникнути, а не зайти в будівлю ради, навіть через кущі і висаджені клумби, та старання їхні були слабенькими і марними
Зауважу, навіть акцентую, що прохід до міської ради був утворений, доступний, через який до приміщення заходили усі бажаючі

 

Але депутати з фракцій "бпп солідарність" та "самопоміч", не вважали за потрібне зайняти свої робочі місця в сесійній залі і працювати на благо міста, бо стояли на захисті трьох вигнанців-зрадників, чим сильно розлютили Тернополян.
Тепер Тернополяни побачили та зрозуміли, що саме "бпп солідарність" та "самопоміч" хочуть зробити з Тернополем.
#зрадники #солідарність #самопоміч #порошенко #садовий #Тернопіль#Свобода
3

Коментарі