хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Україна не денонсували Харківські Угоди. :(

Рівно сім років тому - 21 квітня 2010 р. - Янукович від імені України підписав так звані Харківські угоди, якими Україна дозволила перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України ще на 25 років.

Безсумнівним є те, що ці угоди були підписані виключно в інтересах Росії, оскільки у 2010 р. у їх підписанні не було жодної юридичної необхідності. Річ у тім, що за попередніми аналогічними угодами 1997 р. ЧФ РФ мав залишатися на території України до 28 травня 2017 р., а дія Харківських угод починається лише через місяць - з 28 травня 2017 р. Очевидним є й те, що вказані угоди зіграли свою роль в анексії Росією частини української території - Криму. Треба розуміти, що захоплення Криму (на відміну від окупованої російською армією частини Донбасу) було для Росії стратегічно важливим з огляду на геополітичне розташування півострова. І до цього Росія планомірно йшла, а тому їй було принципово необхідним відразу після приходу Януковича до влади закріпити на десятиліття вперед свою військову присутність у Криму.

27 квітня 2010 р. Верховна Рада України прийняла Закон «Про ратифікацію Угоди між Україною та Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України». Таким чином наразі в Україні діє закон України, який дозволяє перебування в Україні збройних сил Росії на даний час і ще упродовж 25 років.

Разом з тим Росія не лише анексувала Крим, але й з весни 2014 р. веде війну проти України. Те, що Росія є державою-агресором, політично і юридично визнано вищими органами державної влади України, міжнародними організаціями, провідними державами світу.

Ситуація, за якої Україна юридично дозволяє перебування на своїй території військ держави-агресора, видається ненормальною. Як відомо, Росія відразу після захоплення Криму (31 березня 2014 р.) в односторонньому порядку денонсувала усі угоди з Україною про базування ЧФ РФ на території України. Логіка Росії зрозуміла - вона вважає Крим «своїм», а тому не бачить жодного сенсу в цих угодах.

А якою є логіка України стосовно збереження дії угод щодо перебування російських військ на нашій території до 2042 р.? Адже наявність такого закону - це юридична легітимізація з боку України перебування ЧФ РФ в українському Криму. Тоді чому Україна зберігає статус-кво цих угод і що відбудеться, якщо цей закон Україною буде скасовано, а вказані угоди денонсовані? Чи є вагомі політичні, юридичні та інші аргументи для юридичного (бо фактично вони не діють) збереження зазначених угод?

Особисто я (як і багато співвітчизників) не маю однозначної відповіді на ці питання. А тому вважаю, що вище політичне керівництво України має пояснити своєму народу доцільність збереження чинності вказаних угод, які під час російсько-української війни дозволяють перебування військ держави-агресора на території нашої країни. Адже збереження з боку України цих угод може виявитися всього-на-всього наслідком політичної гри та справжніх (а не декларованих «на люди») стосунків, які існують між політичним керівництвом України та Росії, про які мені неодноразово доводилось писати. 



Віктор Трепак

14

Коментарі

122.04.17, 03:05

Жи2, що дорвалась до влади, зайнята іншим - грабує недограбоване. А на кон мріє поставити останнє і саме цінне, що лишилось - УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ.

    222.04.17, 19:41

    Терпець довгий, але не безкінечний!!!

      322.04.17, 20:48Відповідь на 1 від Alter ego*

      Ви беззаперечно праві.Іде процес ЗНИЩЕННЯ слов'янських народів, який запрограмований був ще засновниками "марксизму-ленінізму". Ф. Енгельс писав(далі мовою оригіналу)-" Панславянские народы это мусор истории и наша(масонов, авт.) первейшая задача стереть их с лица Европы." Усі війни в Європі ініціювались масонами ПРОТИ слов'ян! Жидомасони убили Ерц.Герцога Фердинанда(1-ша Світова. Дали ( ті ж масони) грошей на переворот в Росімперії Леніну, Проофінансували Гітлера і націлили його на СРСР(2-га Світова). На сьогодні масони керують еРеФією ( там 100 000 масонів при владі.) І керували Україною; Л.Кравчук, Л.Кучма, В.Пустовойтенко, Л.Деркач, М.Азаров, О.Кузьмук, С.Куніцин Д.Табачник, С.Піскун -та інші разом з ДУМСЬКИМИ еРеФії Й.Кобзоном в одній масонській секті "Орден SS" грабували нас х Вами

        422.04.17, 20:50Відповідь на 1 від Alter ego*

        Обирати до влади на всіх рівнях ПОТРІБНО ЛИШЕ українців!

          522.04.17, 23:56Відповідь на 3 від Nikolka

          Кобздун в особливій секті! Назва її фашистська єврейська секта ХАБАД. Десь у мене є дууууже цікаве відео. Знайду вам надішлю.

            622.04.17, 23:58Відповідь на 4 від Nikolka

            Обирати до влади на всіх рівнях ПОТРІБНО ЛИШЕ українців!Як це втлумачити тупим людям, котрі і самих себе, і нащадків своїх, і нас прирікають на Геноцид нації?

              723.04.17, 10:54Відповідь на 3 від Nikolka

              і де ж мова оригіналу?
              в "однокласніках"?

                823.04.17, 15:18Відповідь на 6 від Alter ego*

                УНП(Українська Народна Партія, Головою якої був Костенко, а Сьогодні О.І.Клименко) втокмачували це громадянам 25 років. а віз і нині там! Ну не можуть вони із РАБІВ раптом перетворитися на вільних УКРАЇНЦІВ! А що до масонів, то їх потрібно просто гнати з України, бо то ГОЇ(продажні тварі що зрадили слов'янські народи та сприяли знищенню СВОЄЇ нації). І віддати хабатникам мощі( На державному рівні з ПОМПОЮ вивезти до Ізраїлю) їх лідера щоб і духу їх в Україні не було. А то уже Умань загадили.

                  923.04.17, 15:20Відповідь на 7 від helsan

                  2-ий Том , Вибрані твори Ф.Енгельса.

                    1023.04.17, 16:18Відповідь на 9 від Nikolka

                    2-ий Том , Вибрані твори Ф.Енгельса.Дайте посилання, б.л., на "Вибрані....Ф. Енгельса" або ж на худий початок хоч назву твору.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна