Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

23 січня, понеділок, приніс такі файні новини


Сьогодні, 23 січня, понеділок, приніс такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. Українці всього світу долучилися до святкування Дня соборності України. Світовий Конґрес Українців (СКУ) разом зі своєю мережею українських громад у 53-ох країнах світу долучився до відзначення цієї знаменної дати для всього нашого народу – Дня соборності України.  Акція Єднання України пройшла також на лінії фронту. Українські солдати розгорнули величезний 43-метровий державний прапор у Станиці Луганській на Донбасі.

3. У Києві у Володимирському соборі вшанували пам’ять загиблих воїнів-«кіборгів». На панахиді були їхні побратими, захисники Донецького аеропорту, оборона якого тривала 242 дні.

4. У селищі Березноватка на Дніпропетровщині вшанували пам'ять Сергія Нагояна, котрий загинув під час Революції Гідності на Майдані — Першим.

5. У Києві відкрили меморіальну дошку Євгенові Коновальцю на будинку, в якому була раніше казарма Київських Січових Стрільців відкрили.

6. У Дніпрі відкривається перший в Україні музей АТО. Улюблені речі Героїв, фотографії, ордена, форма і єдиний в області мультимедійний екран, який створює «ефект присутності». Експозиція розповідає про боротьбу звичайних жителів області за незалежність Батьківщини.

7. У Музеї історії відбувається виставка живопису Юрія Шаповала.

8. Google тестує нову функцію автоматичної активації режиму модема на Android.

9. У Івано-Франківську програміст створив мобільний додаток для людей з інвалідністю.

10. Тіна Кароль стала народною артисткою України.

11.В Україні буде новий автобан з’єднаний з ключовим європейським маршрутом. Автодорога Одеса – Львів, будівництво якої буде розпочато вже в цьому році, стане частиною споруджуваного транспортного європейського маршруту Via Carpatia, – повідомляє кореспондент інформагентства «Траса Е-95».

12. Вчені Землі отримали світлину фрагмента далекого сузір’я Стрільця.

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/

Треба зазначити, що я долучаю до позитивних новин для "Файних новин" також повідомлення, що публікуються в нашому Співтоваристві "Ми любимо тебе, Україно!". 

Щиро дякую, друзі!

Довідка: Часопис "Файні новини" заснував Микола Шваб. Донедавна видання існувало в електронному і друкованому форматі. Друковані газети  відправляли на фронт для бійців. Зараз видання тимчасово працює лише на Фейсбук-сторінках. "Файні новини" - волонтерський проект. 

8

Коментарі

123.01.17, 12:23

Слава Україні! Слава народу України! Слава її синам!Довічна слава...

    Гість: Agat-ZP777

    223.01.17, 20:09