хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Святвечір :)

Як і всі, я готуюся до Святого Вечора.

Кожного разу перед цією важливою подією раджуся з гуглом, як варити пшеницю на кутю, а потім, вмикаю генну пам.ять і варю по своєму.

Народ, будь ласка, може, хтось має свій особливий рецепт і поділиться зі мною!

Дякую кожному, хто відгукнеться :)
6

Коментарі

15.01.17, 18:50

Готую кутю традиційно для моєї Городниці. Спеціально оброблене (у нас кажуть "піхане" зерно пшениці варю до готовності. Тру мак. Додаю його, родзинки та волоські горіхи (подрібнені), а також мед у зварене попередньо зерно. Добре перемішую ложкою. Додаю кип"яченої остуженої питної води, щоб увесь склад мав консистенцію густої кулеші. СМАЧНОГО!

    25.01.17, 19:10Відповідь на 1 від Мольфар

    а як ви власне варите пшеницю? скільки додаєте води, скільки варите, чи замочуєте на ніч?

      36.01.17, 12:38Відповідь на 2 від TatianaR

      Якщо зерно спеціально підготовлене то можна варити без попереднього замочування. Води у посуд одразу наливаю стільки щоб покривала зерно на приблизно 2 пальці. Як закипить одразу вогонь зменшити щоб дуже повільно кипіла, "вмлівала". СМАЧНОГО!

        46.01.17, 13:08Відповідь на 3 від Мольфар

        Якщо зерно спеціально підготовлене то можна варити без попереднього замочування. Води у посуд одразу наливаю стільки щоб покривала зерно на приблизно 2 пальці. Як закипить одразу вогонь зменшити щоб дуже повільно кипіла, "вмлівала". СМАЧНОГО!дякую

          56.01.17, 17:08Відповідь на 4 від TatianaR

          Прошу!