хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Хакери проти Кремля

У мережі шириться інформація, що українські хакери зламали електронну пошту Суркова і знайшли в ній злочинні плани Путіна щодо України.

                                                                

Хакери «КіберХунти» отримали доступ до листування помічника президента РФ В. Суркова і його помічника П. Карпова. У  пошті знайшли документи, що підтверджують злочинні плани Путіна відповідно дестабілізації ситуації в Україні, підготовки ґрунту для дострокових парламентських виборів і подальшого захоплення українських територій, зокрема створення так званої Закарпатської республіки.

 Ці документи спілка «КіберХунта» опублікувала на своєму сайті, передавши палкий привіт «ворогу Суркову», цитуємо дослівно. Оригінал читай тут: http://cyberhunta.com/news/kiberhunta-peredaet-privet-surkovu/

Відповідно оприлюднених документів, Росія планувала підготувати грунт в дестабілізації політичної ситуації в Україні і  провести дострокові парламентські і президентські вибори в Україні, які прогнозуються на листопад 2016 – березень 2017 року. Серед заходів, які запланували росіяни – переговори з опозиційними партіями та їхніми лідерами. А в ролі «секретної зброї» має виступати Юлія Тимошенко. За задумами Кремля, вона має стати однією з ключових фігур в організації «Тарифного майдану» наприкінці листопада.

Крім того, для розхитування ситуації в Україні планується задіяти відомих українських. Інформація журналістам, зазначається документах, повинна бути достовірною та перевіреною і надходити з іноземних джерел в Європі та США.

На сайті «КіберХунти» опубліковано ще один документ, який доказує, що Росія має намір на Закарпатті створити  «федеральну республіку», яка постане внаслідок дій організації Русинская Рудина. Всі члени даної організації повинні проводити дестабілізуючі акції та залучати людей у свої лави і виступати за федералізацію Закарпаття. У планах Русинської Рудини провести з’їзд русинів у Чехії, залучити до своїх лав іноземних громадян та організації, а також заручитися підтримкою Чехії та Угорщини. Для цього заплановано використати депутатів Михайла Ланьо та Іштвана Гайдоша.

За задумом Русинська Рудина розпочала би з розповсюдження листівок та різноманітних дестабілізуючих чуток, згодом захоплення адмінбудівель та проголошення тимчасового уряду угорсько-русинської автономії. Потім тимчасова «влада» має захопити ужгородський аеропорт, кілька авто- та залізничних перевалів і укріпити кордони. Опісля  «уряд» мав би виступити з пропозицією до влади Києва про признання Мукачевого федеральним суб’єктом. В планах кремлівських ляльководів підключити Угорщину та Румунію для вирішення проблем, які виникнуть в Україні.

У Кремлі вже відреагували на оприлюдення даних документів. Зокрема, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив журналістам, що інформація не відповідає дійсності. Адже В’ячеслав Сурков взагалі не користується електронною поштою.

Проте речник СБУ Юрій Тандіт в ефірі «5 каналу» заявив, що опубліковані матеріали з електронної пошти В. Суркова є автентичними. Зміст окремих файлів збігається з документами, що були знайдені СБУ під час обшуків у підозрюваних у сепаратизмі громадян України на Закарпатті.

Це підтвердив і керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук у ефірі каналу «112-Україна».

Також у ЗМІ з’явилася інформація, що дослідницька група Bellingcat вважає, що деякі опубліковані документи  є справжніми і що хакери зламали скриньку, якою В. Сурков користувався як мінімум в 2014 році.

Натомість, на сайті Служби Безпеки немає офіційного підтвердження цій інформації.

На даний момент пересічні громадяни України в соцмережах багато сперечаються щодо правдивості документів, але всі одностайно впевнені, що Російська Федерація провадить в Україні ґрунтовну роботу щодо дестабілізації ситуації. На жаль, багато хто із так званих слуг народу готові за свої статки продати найдорожче – рідну Вітчизну!

http://patriot.te.ua/pres-tsentr/novyny/118-khakery-proty-kremlia

6

Коментарі

128.10.16, 09:46

Вже бачив у АлтерЕго...
І.УАшні "експерти" кажуть, що то все - ФЕЙК...
Ну що ж, до ЖидЮлькіного майдану залишилось недовго - тож поживемо - побачимо, ФЕЙК це - чи НЕ фейк...

    23.11.16, 12:01

    Фейк от минстеця. Не стыдно за ними глупости повторять. Или на довольствии там же?

      33.11.16, 14:05Відповідь на 2 від ab absurdo

      Фейк от минстеця. Не стыдно за ними глупости повторять. Или на довольствии там же?там у мене в блозі є опритування http://blog.i.ua/community/662/1971651/
      можете проголосувати