хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Да здравствуєт новоросско-желторосская дружба! Ура таваріщі!

Спочатку, що ж таке «Желтороссия».

«Желтороссия» - це невдалий імперський проект другої половини 19-го століття. Російська імперія планувала велику експансію на Далекому Сході, а ідея створення так званої «Желтороссии» повинна була легалізувати цю експансію.
Планувалося відокремити від Китаю, який на той час був дуже слабким, Маньчжурію і прилеглі до неї землі, заселити їх російськими колоністами і козаками (планувалося переселення Кубанського козачого війська), насильницьки русифікувати  місцеве населення, нав'язати московську православну церкву.
Створювався міф про "ісконность" цих територій (як відомо, маньчжури - народ, етнічно близький до російських евенків, тому розглядався як носій майбутньої "духовності" і "скрєп").
Проект був дуже дорогий: імперія побудувала величезну залізницю (так звану КВЖД), були створені русифіковані міста Харбін і Дальній, а також військово-морська база Порт-Артур (черговий "город русской слави").
А потім прийшли японці. І «Желтороссия» накрилася великою дупою.

П.С. Нещодавно бачив чудовий взірець новоросско-желторосской дружби: наймит "новоросс" (рік тому він втік з Донбасу на Одещину, досі люто ненавидить все українське) з останніх сил тягнув величезний візок з крамом до китайського контейнеру на ринку 7-й км. Китайський господар лаяв його на своїй мові. "Новоросс" принижено виправдувався ... китайською.
9

Коментарі

112.12.15, 11:21

прикольно поржал

    212.12.15, 11:21

    А если бы не пришли японцы?
    А якби не дві революції? Хто його знає, що було б. Можливо і досі була б на планеті ота Жовтороссія. І вузькоокі "жовторосси" розповідали б один одному байки про своє слов'янське походження...

      312.12.15, 11:37

      У китайцев есть собственная, богатейшая история...
      Імперія плює на чужу історію. Вона створює свої міфи. Вона руйнує і вирубує все чуже і насаджує своє. Так робили всі імперії. І китайці (ханьці) не виключення. Після повалення маньчжурської держави, ханьці остаточно винищили маньчжурів, фізично і духовно.

        412.12.15, 11:54Відповідь на 1 від Tema

        прикольно поржалиди прикольно пожри

          512.12.15, 12:02Відповідь на 4 від garik134

          прикольно поржалиди прикольно пожри
          вчера накормил двумя банками красной икры дворовых котов....(а как помогаешь ты своему миру ?)

            612.12.15, 12:15Відповідь на 5 від Tema

            прикольно поржалиди прикольно пожривчера накормил двумя банками красной икры дворовых котов....(а как помогаешь ты своему миру ?)
            с жёлтороссии прислали?

              712.12.15, 12:20Відповідь на 5 від Tema

              прикольно поржалиди прикольно пожривчера накормил двумя банками красной икры дворовых котов....(а как помогаешь ты своему миру ?)
              двумя банками покормил ничо себе .чем коти в туалет ходить будут стеклом или жестю .лудше б ти икрой их накормил.

                812.12.15, 12:21Відповідь на 2 від Font

                А если бы не пришли японцы?А якби не дві революції? Хто його знає, що було б. Можливо і досі була б на планеті ота Жовтороссія. І вузькоокі "жовторосси" розповідали б один одному байки про своє слов'янське походження...

                  912.12.15, 12:24Відповідь на 2 від Font

                  А якби не дві революції? Хто його знає, що було б! а где была бы нынешняя ненька, а? Под австровенграми ?

                    1012.12.15, 14:10

                    А я ще рік тому напутював руцький знайомих в Московії(які ще живуть за Уралом) щоб готувалися зустрічати китайців та починали вивчати їх мову.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна