хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Або Порошенко патріот, або порохно у Ростові дає пресконференції

Семенченко загрожує захопити міськраду у Кривому Розі (ФОТО)
Олена Ярмолюк 22 листопада 2015, 20:37
 1659
Семенченко загрожує захопити міськраду у Кривому Розі (ФОТО)


Народний депутат Семен Семенченко готовий застосувати надзвичайні заходи і «встановити пряме народовладдя» у Кривому Розі, якщо Київ протягом найближчого тижня не вирішить питання з фальсифікацією виборів у цьому місті. У разі ігнорування вимог людей, штурм міськради може відбутися вже 29 листопада.


Про це він пише у соцмережі, новину передає «Преса України».

«Кривий Ріг. Представники Церкви, ветерани АТО, активісти, нардепи зайшли в мерію. У нас не було потреби захоплювати те, що і так належить людям. На стіні мерії люди написали «Влада належить людям». На підтвердження цього, Криворізький «Автомайдан» на 15 хвилин заблокував трасу на Київ. Криворіжці одноголосно проголосували за те, щоб дати Президенту, Раді, судам і ЦВК вирішити проблему легітимності влади та фальсифікації виборів правовим шляхом. Якщо цього не станеться - у неділю 29 листопада в Кривому Розі люди встановлять пряме народовладдя. А ми, як народні депутати будемо там, де і повинні бути - з людьми», - пише Семенченко. 

Нардеп також коментує поведінку силовиків, які несли чергування з охорони порядку біля Криворізької міськради під час народного Віче.

«Дужі хлопці в беретах - т. зв. «муніципальна гвардія», по суті «кишенькова армія» Вілкула. Через 10 хвилин вони втекли всередину будівлі. Кривий Ріг - ви молодці! «Штурм виконкому» назва іронічне. Ніхто не ставив такої мети. Поки», - зазначає колишній військовий.


Раніше ми повідомляли: Народні депутати та активісти Кривого Рогу, які зібрались на протестній акції в центрі міста, висунули нововназначенному керівництву три основні вимоги. Вони хочуть скасування результатів виборів мера, заміну членів виборчої комісії, які брали участь у нечесному підрахунку голосів і вимагають розігнати ЦВК, яка допустила фальсифікації.

4

Коментарі

122.11.15, 22:10

Дякую друже!

    223.11.15, 01:31

    Костя - наш человек!

      323.11.15, 05:54

      він не загрожує - він попереджає..