хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Декларація - Революційні Праві Сили

Ми – бійці, волонтери та командири добровольчих підрозділів.

Ми пройшли Революцію. Ми повернулись з неоголошеної війни. Ми знову тут.

ПЕРЕДУМОВИ СТВОРЕННЯ ВГО РПС

Наше об’єднання виникло задля збереження України як держави та захисту честі, гідності, матеріального добробуту, прав та свобод українського суспільства від агресії зовнішніх та внутрішніх ворогів.

Наша консолідація зумовлено вкрай скрутним становищем, у якому опинилась наша Батьківщина.

Причини необхідності створення ВГО РПС:

1.Ситуація довкола так званого АТО. Війна на Сході України свідомо затягується олігархічними кланами, які контролюють політику. Так звані «Мінські угоди», які легалізують терористичні угрупування сепаратистів, являються відвертою зрадою на користь фсбешного кремлівського режиму. Східноукраїнські території перетворюються на зону беззаконня з терористичними організаціями.

2.Небувалі розмахи корупції. Прикриваючись військовими діями, високопосадовці, чиновники та олігархія цинічно збагачуються, розкрадаючи бюджетні кошти.

3.Повна відсутність заходів люстрації стосовно представників режиму януковича. Це стосується всіх сфер в цілому, а особливо МВС, Прокуратури, Судів та керівників ряду обладміністрацій. Злодії та корупціонери, винні у розкраданні державного майна, загибелі сотень людей та розпалюванні сепаратизму лишаються на своїх посадах або навіть отримують підвищення.

4.Непомірні тарифи, якими обкладається українське суспільство. Замість інвестицій у бюджетні програми, корумповані чиновники прикриваючись війною підіймають тарифи на комунальні платежі, проїзд у громадському транспорті тощо, що призводить до страшенного зубожіння українців та ставить їх на межу виживання.

5.Наступ на свободу слова. Всі досягнення українського соціуму в сфері правового суспільства зводяться нанівець. ЗМІ піддаються небувалій цензурі, якої не було навіть при попередньому антинародному режимі.

6.Політичні репресії. Розпочата безпрецедентна компанія репресій проти громадських активістів, що суперечить всім відповідним позиціям Декларації прав людини. Особливо жорстоко влада наступає на добровольчі формування, що боронили Україну, інкримінуючи їм безглузде звинувачення «агент Кремля».

7.Продажність та лицемірство всього політикуму, як привладного, так і опозиційного. З усіх нині існуючих політичних сил, представлених в Україні, жодна не є незалежним гравцем, оскільки перебувають у фінансовій залежності від олігархії. Навіть ті сили, які в часи Майдану користувалися найбільшою довірою суспільства, нині контролюються корупційною владою через підкуп лідерів. Зокрема, це стосується всіх без виключень так званих лідерів Майдану та так званих комбатів, що стали депутатами Верховної Ради.

ІНІЦІАТОРИ СТВОРЕННЯ ВГО РПС

Така ситуація зумовила консолідацію значної частини активістів Революції Гідності, учасників бойових дій та волонтерів АТО. Протягом весни-літа цього року було проведено низку зустрічей, результатом яких стало складення спільної концепції розвитку подій та створення всеукраїнського Координаційного Штабу.
Згідно зі статтями Конституції України 5, 39 своїм зібранням ми декларуємо появу Всеукраїнського Громадського Об’єднання Революційних Правих Сил (ВГО РПС).

Ми Сили, оскільки представляємо силу українського народу у своєму конституційному праві бути володарем земель, водойм, надр та інших природних ресурсів, мати права та свободи, задекларовані у Конституції України та Декларації прав людини. Ми праві, тому що боремось за правове суспільство, у якому відсутнє політичне лицемірство, корупція, утиски свободи слова, репресії. Революційні ми через те, що заявляємо про свою готовність всіма можливими засобами боронити досягнення та ідеали Революції Гідності та довершити її історичну місію.

СТРУКТУРА ВГО РПС

Керівним органом ВГО РПС є Штаб, що складається з керівників обласних осередків. Керівники обласних осередків обираються делегатами первинних осередків, тобто патріотичних об’єднань, груп ветеранів АТО, волонтерських організацій тощо. Делегати первинних осередків обираються поміж своїм середовищем та уповноважуються представляти в ВГО РПС конкретне об’єднання чи організацію.

Таким чином, ВГО РПС запрошує до широкого конфедераційного об’єднання всі патріотичні організації, об’єднання, спільноти.

ЦІЛІ ВГО РПС:

БОРОТЬБА З ВНУТРІШНІМИ ОКУПАНТАМИ. ДОВЕРШЕННЯ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ
1. Очищення державного апарату від злочинців, що були пов’язані зі злочинами режиму так званої «Партії Регіонів»: віддавали або виконували злочинні накази, причетні до творення та прийняття «диктаторських законів» 16 січня 2014 року, винні у загибелі та пораненні активістів Революції Гідності, працювали в уряді януковича. Приклади: Паскал, Вілкул, Шокін.

2. Очищення державного апарату від злочинців, що пов’язані з сепаратизмом: підтримували сепаратистів, проводили сепаратистську агітацію, були помічені у контактах з терористичними угрупуваннями сепаратистів. Приклади: Медведчук, Кернер, Добкін.

3. Поголівна люстрація всіх високопосадових працівників МВС, СБУ, суддів та прокурорів, що працювали під режимом януковича та виконували злочинні накази цього режиму. 

ПОНОВЛЕННЯ КОНСТИТУЦІЙНОГО ЛАДУ

1. Згідно зі статтями Конституції України 1, 2, 5, 17.

Відновлення територіальної цілісності та суверенітету України: припинення переговорів з терористичними угрупуваннями, проведення точкових операцій по знищенню керівників цих угрупувань та агентури ФСБ, ГРУ.
2. Згідно зі статтями Конституції України 15, 34 та статтями Декларації Прав людини 5, 9, 19 

Жорстка боротьба проти політичних репресій та політичної цензури: визволення всіх патріотів-політв’язнів, блокування політичної цензури у ЗМІ, очищення владних структур від злодіїв, що пов’язані з репресіями, спрямованими проти патріотів. Приклади: Аваков.

3. Згідно зі статтями Конституції України 13, 14 Ліквідація олігархічної форми власності як такої, що суперечить Конституції України та призводить до страшенного зубожіння українців.

ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИХ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ

Цей захід можливий тільки після проведення всіх вище перерахованих. Це стратегічна ціль, яку ставить перед собою ВГО РПС.
Згідно зі статтею 5 Конституції України,

Задля виведення України з надскладної системної кризи на противагу псевдодемократичній охлократії пропонується інструмент Національних Зборів України (НЗУ). НЗУ складається з делегатів від територіальних громад, суспільних авторитетів, спеціалістів різних сфер та галузей. НЗУ вирішує питання можливого внесення змін до Конституції України, векторів зовнішньої та внутрішньої політики.
5

Коментарі