хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Кому потрібен очільник ГПУ що "кришує" п"яту колону

Порошенко: Чи потрібні Україні суди, які відпускають бандитів? Питання риторичне
...Тоді ще кілька риторичних пань. Кому крім Вас, пане Президенте, потрібен Шокін що "кришує" п"яту колону, убивць Героїв Майдану, "брильянтових прокурорів"... цей список я можу продовжувати ще довго!!!




Субота, 21 листопада 2015, 14:36

Президент Петро Порошенко заявив, що у найближчі дні передасть до Верховної Ради проект змін до Конституції щодо судової реформи.

Про це Порошенко заявив у своєму зверненні до українського народу 21 листопада з нагоди Дня Гідності і Свободи, яке оприлюднила прес-служба глави держави.

"Йдеться про очищення системи шляхом персонального оцінювання кожного судді, про контроль над видатками та доходами суддів, про скасування недоторканості", - зазначив президент. 

"Чи потрібні країні суди, які відпускають бандитів та корупціонерів? Питання риторичне", - додав він і підкреслив, що судова реформа пов’язана з проблемою покарання винних за злочини проти Майдану.

"Як і всі, прагну відкритого і справедливого процесу", - зазначив президент

4

Коментарі

121.11.15, 16:38

Йдеться про очищення системи шляхом персонального оцінювання кожного судді, ----------------- сміх та й годі! процентів 95 суддів пройдуть

    221.11.15, 23:57

    Як "кому"? Пудлєрові! Добакланився. Мабуть, як Ющ в свій час заляканий знищенням, пішов на поступки кремлю. Знову, блін! дебільне:"Маємо, що маємо!"