хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ця мразь геть зовсім знахабніла

Підозрюваний в авіакатастрофі Іл-76 В.Назаров обурений тим, що його хочуть посадити до в’язниці
Підозрюваний в авіакатастрофі Іл-76 В.Назаров обурений тим, що його хочуть посадити до в’язниці

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Підозрюваний в авіакатастрофі Іл-76 генерал-майор ЗСУ Віктор Назаров обурений тим, що його хочуть посадити до в’язниці в той час, як Геннадій Корбан знаходиться під домашнім арештом. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі УНН.

“Якщо всякі Корбани влаштовують всякі акції, літачки розкладають на Майдані, то яка може бути правда. Коли генералу, який прослужив в АТО півроку, заставу у 364 тисячі і хочуть посадити у в’язницю чи в СІЗО, а Корбану, який відома особистість в усі часи та віка – домашній арешт, то яка тут на …. (ненормативна лексика – ред.) може бути правда. Ви що, її не бачите, то ж відкрийте очі і побачите”, - сказав генерал-майор ЗСУ В.Назаров.

Нагадаємо, родичі загиблих в авіакатастрофі Іл-76 так само проводили паралель між двома справами: В.Назарова та Г.Корбана, зазначаючи, що Г.Корбан, який нікого не вбив переслідується усіма правоохоронними органами, а В.Назаров, який винен у загибелі 49 українських військовослужбовців досі знаходиться на керівних посадах Генштабу.

При цьому, сам В.Назаров, за словами родичів, так і не визнав своєї провини в авіакататсрофі, жодного разу не вийшов на контакт з матерями загиблих військових, а їх загибель назвав “статистичними втратами”.

Також нагадаємо, В.Назаров наразі перебуває під заставою у 97 тисяч гривень, оскільки апеляційний суд скасував заставу у 365 тисяч гривень та встановив 97 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв УНН, 18 листопада 2014 року В.Назарову було оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.425 КК України (халатність при організації перельоту роти десантників у червні 2014-ого), яка призвела до катастрофи Іл-76. В результаті катастрофи загинули 40 десантників і 9 членів екіпажу.

2 червня поточного року суддя Печерського суду обмежив термін ознайомлення адвокатів В.Назарова з матеріалами кримінального провадження через ймовірне затягування процесу з їх боку. Відповідно до рішення суду, адвокати мали закінчити ознайомлення до 12 червня, проте В.Назаров змінив адвокатів, що призвело до початку нового відліку часу на ознайомлення.

Разом з тим, 26 жовтня Печерський суд знов обмежив сторону захисту В.Назарова в ознайомленні з матеріалами кримінального провадження. Відповідно до ухвали суду, сторона захисту має ознайомитися до 12 листопада поточного року. При цьому, в разі чергової заміни адвокатів, вони будуть вважатися такими, що ознайомлені з матеріалами досудового розслідування. Таким чином, суд обмежив можливості для затягування процесу з боку В.Назарова.

Також нагадаємо, народний депутат і командир батальйону “Донбас” Cемен Семенченко заявив, що В.Назаров знав про операцію по знищенню літака Іл-76 мінімум за добу.

Крім того, за словами родички одного із загиблого, В.Назаров дозволив виліт літака ІЛ-76, попри категоричну заборону СБУ.

У свою чергу, підозрюваний у службовій недбалості, яка призвела до трагедії з Іл-76, генерал-майор ЗСУ В.Назаров зізнався, що не мав досвіду проведення антитерористичних операцій.

Крім того, як раніше повідомили ЗМІ, генерал-майор ЗСУ В.Назаров погрожував звільненням офіцерам ЗСУ, з метою приховати свою провину в загибелі військових у катастрофі Іл-76.

Також нагадаємо, у травні поточного року родичі та друзі десантників, які загинули під час авіакатастрофи Іл-76 в Луганській області, написали листа Президенту України Петру Порошенку. У своєму листі вони закликали П.Порошенко звільнити генерал-майора ЗСУ Віктора Назарова із займаної посади та взяти його під варту.

Проте, Президент проігнорував заклики щодо звільнення підозрюваного генерал-майора ЗСУ В.Назарова з Міністерства оборони

Разом з тим, підозрюваний у загибелі 49 військових генерал-майор ЗСУ В.Назаров продовжує займати посаду першого заступника начальника головного оперативного управління ГШ ЗСУ

На переконання правозахисника Е.Багірова, Президент мав би прислухатися до закликів родичів та звільнити В.Назарова з посади, оскільки до такої особи вже немає довіри, а відтак накази В.Назарова ймовірно не виконуються військовими.Правозахисник також підкреслив, що В.Назаров усвідомлює, що він військовий злочинець, проте маючи “політичний дах”, він намагатиметься уникнути покарання

Як повідомляв УНН, лідер партії “РПЛ” Олег Ляшко, який сам ледь не загинув у цьому літаку, заявив, що відповідальною за авіакатастрофу Іл-76 є влада

Джерело: УНН
4

Коментарі

112.11.15, 23:48

однозначно

    213.11.15, 09:06Відповідь на 1 від Симбіоз

    однозначноhttp://blog.i.ua/user/147524/1539800/ = "Операция Ы \шоб никто не догадался!\ по-Украински! = О сбитых самолетах + ИЛ-76 в Луганске...
    *** Самое интересное - что ЗА НОЧЬ ИСЧЕЗЛИ ВСЕ ТЕЛА, и ИСЧЕЗЛИ ДВА ДВИГАТЕЛЯ \у Ил-76 ЧЕТЫРЕ двигателя, а нашли только ДВА!\

    http://gorojanin.mypage.ru/ = под рубрикой "УКРАИНСКАЯ ПАРАНОЙЯ" = ДОКУМЕНТАЛЬНОЕ ФОТО и ВИДЕО РАССЛЕДОВАНИЕ ФЕЙКОВ по Украине! \конец 1 странички + страничка-2\
    У тому числі = ФЕЙК про МУКАЧІВ, ФЕЙК про "збитий" Іл-76 у Луганську, та ФЕЙК про "розстріл авіа-НУРСами" ГорАдміністрації Луганська, ФЕЙК про "підрив міни МОН" у натовпі демонстрантів Харкова.....- та багато інших..

      313.11.15, 11:48Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      фейки сейчас кругом и переполняют не только , но и инет.((((((((((((((((((((((((((
      выгодно для определенной группки стервоз...
      вранье достало
      журналистов поставили на колени и они говорят и пишут только то, что им говорят (
      сейчас , первоочередная задача властьимущих избавиться от думающих людей и убрать зарождающихся лидеров, которые ,действительно, им ооооооочень опасны.
      присмотрись к их лицам и глазам, там только светятся и нажива и предательство
      справиться с ними можно , только силовыми методами

        413.11.15, 19:16Відповідь на 3 від Симбіоз

        фейки переполняют не только, но и инетПонимаешь, Я ЖИВУ ПОСРЕДИ ДЕЙСТВИЯ ЭТИХ ФЕЙКОВ
        Поэтому мне чут0к виднее, ГДЕ и в ЧЕМ нас ДУРЯТ
        Например, когда сказали, что НАД АЭРОПОРТОМ СБИЛИ Ил-76 - меня почти убедили в этом, тем более, что ЗАРЕВО было именно НАД аэпоротом!
        Но потом я узнаю, что оказывается, его +типа сбили+ на ПОДЛЕТЕ к аэропорту - а ведь это СОВСЕМ в ДРУГОЙ стороне, это рядом с селом "Красное", где МЫ ЛЕТАЛИ НА ПАРАПЛАНАХ, и я там каждую "зеленку" знаю!
        Если смотреть из Луганска - то Разница между **Точкой Зарева = Аэропорт** и **Точкой Падения** = градусов 15-20
        Позже слышал инфу о 30-минутном бое МЕЖДУ СВОИМИ в р-не а\порта - вот куда надо было "списать" потери
        А то ЗА НОЧЬ успели ПОСЧИТАТЬ и даже УБРАТЬ трупы

          513.11.15, 19:16Відповідь на 3 від Симбіоз

          Про ФЕЙК с Су-27, ЯКОБЫ расстрелявшим НУРСами ГосАдминистрацию...
          Я ЛИЧНО видел, как выходил этот самолет на Боевой Курс - потому что он пролетал СТРОГО НАДО МНОЙ!
          Но с ТАКИМ курсом просто НЕ могло быть ТАКИХ ПОПАДАНИЙ - там разница градусов в 40!
          И самое интересное - на ВИДЕО с нашего "Дома со Шпилем", который снимал ПАРК и ПЛОЩАДЬ = СОТРЯСЕНИЕ КАМЕРЫ происходит почему-то на ПАРУ СЕКУНД РАНЬШЕ, чем заснят +ВЗРЫВ+ в парке!
          Т.е. Взрывная Волна к камере пришла РАНЬШЕ, чем что-то взорвалось в парке!

            613.11.15, 21:07Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

            не верю, что были трупы. судя по фото свезли разные части, не соответствующие данной машине. даже, мне, как дилетанту, бросилось в глаза. при разрыве или взрыве в воздухе , детали разлетаются на огромную территорию , а не падают в одну кучу
            полнейший фейк
            они нас уже и за людей не считают. врут не краснея

              713.11.15, 21:10Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

              здесь единственный вопрос. для чего и для кого это надо и зачем?
              просто так ничего не делается. обязательно , с какой то целью

                813.11.15, 21:26Відповідь на 6 від Симбіоз

                они нас уже и за людей не считают. врут не краснеяВРАНЬЕ в ИХ среде - это считается НОРМОЙ!
                А "Высший Дурильный Пилотаж" называется "ХУЦПА"!
                Как пример такого Высшего Пилотажа = величайший ФЭЙК, в который ПОВЕРИЛ ВЕСЬ МИР \даже я поверил в ПЕРВЫЕ МИНУТЫ - а потом УДИВИЛСЯ, как это АЛЮМИНИЕВЫЕ ФОЛЬГОВЫЕ самолеты могуть ПРОШИТЬ НАСКВОЗЬ СТАЛЬНЫЕ БАЛКИ стен\!
                http://video.i.ua/user/295100/51651/411266/ = 12 ЛЕТ "ТРАГЕДИИ 9\11 ВТЦ" - НОВЫЕ ФАКТЫ.

                ХУЦПА (chutzpah) - ЕВРЕЙСКОЕ БОЕВОЕ ИСКУССТВО ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ ВОЙНЫ, основанное на циничной и наглой лжи, приводящее противника в СТУПОР.
                Евреям характерно обвинять ЖЕРТВЫ в СВОИХ преступлениях.

                  913.11.15, 21:37Відповідь на 8 від Богдан Ляшко

                  они нас уже и за людей не считают. врут не краснеяВРАНЬЕ в ИХ среде - это считается НОРМОЙ!
                  А "Высший Дурильный Пилотаж" называется "ХУЦПА"!
                  Как пример такого Высшего Пилотажа = величайший ФЭЙК, в который ПОВЕРИЛ ВЕСЬ МИР \даже я поверил в ПЕРВЫЕ МИНУТЫ - а потом УДИВИЛСЯ, как это АЛЮМИНИЕВЫЕ ФОЛЬГОВЫЕ самолеты могуть ПРОШИТЬ НАСКВОЗЬ СТАЛЬНЫЕ БАЛКИ стен\!
                  http://video.i.ua/user/295100/51651/411266/ = 12 ЛЕТ "ТРАГЕДИИ 9\11 ВТЦ" - НОВЫЕ ФАКТЫ.

                  ХУЦПА (chutzpah) - ЕВРЕЙСКОЕ БОЕВОЕ ИСКУССТВО ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ ВОЙНЫ, основанное на циничной и наглой лжи, приводящее противника в СТУПОР.
                  Евреям характерно обвинять ЖЕРТВЫ в СВОИХ преступлениях.

                  лучшая защита - нападение и деза.
                  главное, смотреть прямо в глаза, врать не поперхнувшись, убедительно и корректно

                    1013.11.15, 22:09

                    їх не садити потрібно а розстрілювати показово.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна