хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

8 відмінностей

8 ОТЛИЧИЙ КОЛОМОЙСКОГО от ПОРОШЕНКО
1. Коломойский назвал путина "шизофреником- недоростком" и потерял миллиард долларов - его бизнес был конфискован в россии. Бизнес порошенко в россии процветает.
2. Коломойский (и Корбан, и Филатов) создали и финансировали батальоны Днепр-1, Донбасс, Шахтерск, Азов, Айдар. Миллиардер порошенко не финансировал даже конфеты хоть для одного батальона или госпиталя.
3. Коломойский (и Корбан, и Филатов) скрутили в бараний рог сепаров в Днепропетровской, Харьковской (да-да, Гепа слушался Коломойского, как цуцик), Запорожской и Одесской областях. Гэний порошенко вместе со своими гэниальными полководцами наотдавал Донбасскую и Луганскую земли сепарам и не дал украинским воинам воевать по-настоящему.
4. Коломойский (и Корбан, и Филатов) финансировали 25-тую бригаду ВДВ, 93ю мехбригаду и 17ю танковую. Это 15 тисяч бойцов. 10 млн. гривен каждый месяц на каждый батальон из фонда «Оборони країни», который на две трети содержали все те же Коломойский (и Корбан, и Филатов). Это не считая премии бойцам за сепаратистов и уничтоженную технику. За кого они платили, эти "преступники"? За Украину. Государство должно было содержать армию. Но не содержало. Почему не содержало? Потому что все раскрадывалось. Люди перечисляли деньги по СМС (я тоже перечисляла) - а их украли порошенко с компанией госворов. 
5. Коломойский (и Корбан, и Филатов) наладили работу военных госпиталей и финансировали их. Назовите мне хоть один госпиталь, который финансировал порошенко. Он в это время увеличивал свой капитал, ему было не до госпиталей.
6. Коломойский (и Корбан, и Филатов) финансировали создание "Правого сектора". Помогали ПС всем, чем могли. Порошенко - враг ПС, это всем понятно.
7. Коломойский (и Корбан, и Филатов) поддержали развитие волонтерского движения в Украине. Поддерживали первых волонтеров, помогали с транспортом, закупками, финансировали. Порошенко рассмотрел волонтерское движение только тогда, когда пора было несколько штук прикормить (Бирюкова, например) и демонстрировать их, как ручных зверей.
8. Команде Коломойского (и Корбана, и Филатова) ПОВЕРИЛИ - и верят до сих пор. Верят, что эти ребята - патриоты Украины. Что, если, не дай бог, путин попрет к Днепру, - эти ребята наплюют на все и опять станут в строй. Команде порошенко тоже сначала поверили - а теперь не верят. Украинцы - не идиоты, как бы этого не хотелось шоколадной власти.

Может быть, все-таки враг Украины на Банковой?

Наташа Яшин

8

Коментарі

13.11.15, 22:07

Бо є євреї (громадяни України), а є жиди (це діагноз=жлоби). Так самі ж євреї кажуть (без того, що в дужках). Самі святі слова, які мені врізались в пам'ять, це слова вдови, яка розповіла під час похорону, що вона казала своєму чоловікові, котрий йшов і загинув на Майдані під час Революції Гідності:"Вєня, не ходи туда. Там тебя убъют!" Відповідь:"ЭТО НЕ САМАЯ ХУДШАЯ СМЕРТЬ".
(Не можу виставити смайлик із символічним покдоном в ноги бо його перекриває противна реклама).

    Гість: R0mmel

    23.11.15, 22:25

    Чума на оба їхніх роди. Я не люблю (і це дуже м"яко сказано) Порошенка, але треба писати правду. Порошенко спонсорував армію на мільони гривень з власної кишені. Це правда, просто це не дуже афішується. Треба бути наївним, щоб вірити паразитам і рейдерам типу Коломойського і, особливо, Корбана. Коломойський підриває економіку України. Бандюк, який як кліщ впився у стратегічні сфери. Зараз одна з ключових проблем України це деолігархізація. І клан Коломойського це огидні бандити, хто б там які дифірамби не співав. Пост необ"єктивний, і все подано так, що Порошенко це демон, а Бєня ангел, хоч гівно і те і те.

      33.11.15, 22:49

      щоб потім локті собі не згризли...
      невже ми не можемо зрозуміти просту річ:
      не може існувати паралельно олігархопаханат-сучасний рабовласницький лад
      - та український народ !
      або паханат знищіть народ, або народ знищіть паханат!
      бо при паралельному існуванні це вже буде не народ, а рабська біомаса,
      доля якої повністю буде в кривавих лапах рабовласника! рабовласникам не
      потрібно стільки людей! їм взагалі не потрібні українці - мудрі, сильні,
      волелюбні. їм потрібна територія і українська безцінна земля. рабів
      тупих привезуть, посадять на машини - і все ок!
      невже ми не бачимо, що з кожним разом все сильнішою стає система
      олігархопаханату і все слабшає та деградує український народ?
      невже ми так зневірились, що не хочемо залишитись людьми, народом
      україни і бажаємо стати рабами? чому ми не боре

        43.11.15, 23:38Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

        Чума на оба їхніх роди. Я не люблю (і це дуже м"яко сказано) Порошенка, але треба писати правду. Порошенко спонсорував армію на мільони гривень з власної кишені. Це правда, просто це не дуже афішується. Треба бути наївним, щоб вірити паразитам і рейдерам типу Коломойського і, особливо, Корбана. Коломойський підриває економіку України. Бандюк, який як кліщ впився у стратегічні сфери. Зараз одна з ключових проблем України це деолігархізація. І клан Коломойського це огидні бандити, хто б там які дифірамби не співав. Пост необ"єктивний, і все подано так, що Порошенко це демон, а Бєня ангел, хоч гівно і те і те.Саме так = ж2 умисно лохотронить украінців щоб вибирали між МАСОНбагачами та їх ПАРТзапроданцями але ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ скоро 2Пришестя буде http://blog.i.ua/user/4400999

          54.11.15, 08:36Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

          Я люблю Україну. Пан Порошенко для мене, тимчасовий правитель у моїй Вітчизні. Він може здійснювати управління таким чином, що Україна перемагатиме окупантів, поверне украдене загарбниками, розвиватиметься економічно, запроваджуватиме засади демократії, боротиметься із корупцією....Цей список можна продовжувати. Але цей правитель користується Україною як джерелом власного збагачення, робить помилкові, якщо не цілеспрямовано зрадницькі політичні дії (Мінські домовленості, зміни до Конституції), утримує на найвищих посадах (Міністр оборони, Генпрокурор, Прем"єр, Спікер, Начальник ГШ) людей, як мінімум некомпетентних, а по суті очевидних зрадників. Між порохном і бенею різниця у тому що посада першого дає йому можливість творити більше зла Україні!!!

            64.11.15, 10:24Відповідь на 5 від Мольфар

            Між порохном і бенею різниця у тому що посада першого дає йому можливість творити більше зла Україні!!!ВСЕ строго по ПЛАНУ = http://photo.i.ua/user/295100/213374/13498320/
            Если еврей имеет власть – то он должен ОТКРЫТО убивать гоев
            Если еврей не имеет власти – он это должен делать ТАЙНО
            \АrbaTur. Jore deach 4,158; f.35,5;-chosch.Ham.f.138,1,2\
            І убивали ЛОХів \з обох сторін\ - і тайно і відкрито!

              74.11.15, 10:28Відповідь на 3 від IngwarBochko

              невже ми не бачимо, що з кожним разом все сильнішою стає система
              олігархопаханату і все слабшає та деградує український народ?
              невже ми так зневірились, що не хочемо залишитись людьми, народом
              україни і бажаємо стати рабами?

              Якщо ЖАБУ кинути у відро ГАРЯЧОЇ води – вона встигне зробити ГЕРОЇЧНЕ ЗУСИЛЛЯ - і ВИСКОЧИТЬ!
              Але якщо жабу посадити в ХОЛОДНУ ВОДУ – і Дуже Повільно Підігрвати – вона ЗВАРИТЬСЯ, але буде ТИХО СИДІТИ на дні ведра - і думати "Боже! Що ж це таке робиться? – чому мені ЩОХВИЛИННО СТАЄ ТАК ПОГАНО?!!"
              http://video.i.ua/user/295100/51651/441130/ = "ХОЗЯЕВА" УКРАИНЫ НИЧЕГО НИКОМУ НЕ ДОЛЖНЫ!
              http://video.i.ua/user/295100/51651/440799/ = ЛАЛАК_СПАСІННЯ УКРАИНЫ. КРИЗА ВЛАДИ.